3. Sezon

3. Sezon (2021)






Episodes List

Ep.1 12. Bölüm: Yolun Sonundaki Kız

Air Date: 2021-09-05

Aydos ormanında, sırtından 2 el ateş edilerek öldürülen genç bir erkek cesedi bulunur. Cesedin üzerinden kimlik çıkmaz fakat yakınında Ecrin Ayçiçek adında genç bir kıza ait kimlik bulunur. Eldeki tek delil bu kimlik kartıdır. Ekibimiz olayı aydınlatabilmek için Ecrinin peşine düşer. Fakat genç kızın evine geldiklerinde onları büyük bir sürpriz beklemektedir. Kimliği meçhul ceset ile Ecrin arasında acaba nasıl bir ilişki vardır? Barış, Hakan ve Zeynep soruşturmayı derinleştirdikçe, hiç de beklemedikleri bilgilerle karşılaşırlar.

Ep.2 13. Bölüm: Sırlar Apartmanı

Air Date: 2021-09-12

Bir süredir cinayet büroda sessizlik hakimdir. Bundan fırsat bulan ekibimiz öğle yemeği için sahilde köfte ekmek yerken, yemekleri bir çığlık tarafından bölünür. Ünlü polisiye yazarı Selçuk Güneş, yaşadığı Güneş Apartmanı’nın terasından aşağı atılmış, asistanı Melisa Soyer ise sırtından bıçaklanmıştır. Apartmana giren çıkan kimse yoktur; katil içeriden biridir. Selçuk Güneş’in oyuncu olma hayalleri ile yanıp tutuşan küçük oğlu Mahir, kumarbaz büyük oğlu Deniz, apartmanın kapıcısı Hako, giriş dairede oturan Rum falcı Fotini ve Şermin apartman sakinlerinden oluşan şüphelilerdir. Araştırma derinleştikçe apartmanda yaşayanların sırları ve geçmişindeki hayaletler ise bir bir ortaya çıkacaktır.

Ep.3 14. Bölüm: Gün Doğmadan

Air Date: 2021-10-26

İstanbul'un en nezih semtlerinden birinde bir parkta, özel kolejde okuyan genç bir lise öğrencisinin cesedi bulunur. Zengin bir iş adamı olan Hikmet Denizoğlu'nun tek çocuğu Defne'nin ölümü, başta babası olmak üzere okul arkadaşlarını derinden sarsar.

Ep.4 15. Bölüm: Kalpsiz

Air Date: 2021-11-02

Ekibimiz yeni bir cinayeti daha aydınlatmanın peşinde. Kalbi sökülen bir ceset bulunur. Olayın hemen ardından kız kardeş kanlı kıyafetiyle gelip cinayeti kendisinin işlediğini itiraf eder. Katil yoksa kız kardeş mi çıkacak ya da kocası mı? Peki ya öldürülen kişinin kalbi nerede?

Ep.5 16. Bölüm: Karanlığın Gözleri

Air Date: 2021-12-26

Üniversite araştırma görevlisi olan Prof. Dr. Sinan Demirhan evinde ailesiyle birlikteyken saldırıya uğrar. Olay yerinde kanlar yazılmış şifreli mesajlar bulunur. Karısı ve kızı ölürken saldırıdan ağır yaralı olarak kurtulan profesör yoğun bakımda uyutulur. Bir yandan Tübitak’tan gelen bir kriptoloji uzmanının yardımıyla şifreleri çözmeye çalışırken, diğer yandan profesörün kendi ürettiği enerjiyle giden bir araç prototipi üzerinde çalıştığını öğrenen özel birim polisleri, kendilerini inanılmaz bir komplonun ortasında bulurlar. Profesör ile ailesine kim, niçin saldırmıştır? Saldırı profesörün geliştirdiği prototipi çalmak için mi düzenlenmiştir? İşini içinde yabancı ajanlar mı vardır? Zeynep ve Hakan bu gizemli olayı çözmeye çalışırken, özel birime sıra dışı bir amirin atanmasıyla birlikte soruşturma daha da ilginç bir hal alır

Ep.6 17. Bölüm: Ölüm Meleği

Air Date: 2022-01-02

Karakola yanında tekerlekli sandalyede oturan bir adamla gelen yaşlı bir kadın, tekerlekli sandalyede oturan adamı öldürdüğünü itiraf eder. Yaşlı adamın gerçekten öldüğünü anlayan polisler, cinayeti özel birime haber verirler. Polislerimiz hem ölen adamın hem de kadının kimliğini öğrenmek için, zorlu bir oyuna sürüklenirler. Yaşlı kadın her ne kadar bu oyunla ekibimizin sinirlerini yıpratsa da kadının planı sadece bu kadar değildir. Ekip yaşlı adamın cinayetini araştırdıkça daha korkunç ve tüyler ürpertici bir gerçekle karşılaşır.

Ep.7 18. Bölüm: Ölüm Bizi Ayırana Kadar

Air Date: 2022-05-09

Türkiye’nin sayılı zenginlerinden birinin kızıyla evlenen Kerim Savaş, düğünden kısa bir süre sonra evinde ölü bulunur. Yapılan soruşturmanın ardından çiçeği burnunda damadın öldürüldüğü anlaşılır. Polisin elinde kalabalık bir şüpheli listesi olmasına rağmen ortada suça dair en ufak bir kanıt olmadığı için özel birim polisleri işin içinden çıkmakta zorlanırken ikinci bir cinayet daha işlenir.

Ep.8 19. Bölüm: Kabus

Air Date: 2022-05-16

Hakan, onlarca tanığın önünde, daha önce tutukladığı eski bir uyuşturucu satıcısını tartaklar. Ertesi gün olay yerine geldiğinde onu büyük bir sürpriz beklemektedir. Yakın mesafeden üç mermi ile öldürülen kişi yıllar önce tutukladığı uyuşturucu satıcısı ve dün kavga ettiği Necip Gümüşçü’den başkası değildir. Ekip ile birlikte diğer olası şüphelileri araştırırken, cinayet silahında Hakan’ın parmak izlerinin bulunmasıyla Hakan birden baş şüpheli haline gelir. Hakan’ın masumiyetine inanan Serdar, Hakan’a tuzak kurulduğundan şüphelenmektedir, bu yüzden Hakan’ın kaçmasını sağlar. Özel birim Hakan’ın adını temize çıkarmak için soruşturmayı derinleştirdikçe; her delil parçası Hakan’ı işaret etmeye başlar. Hakan’ın kaçmasına yardımcı olan Serdar, inancını yitirip Hakan’ın peşine düşerken, hala Hakan’a inanan Zeynep, adamın masumiyetini ispatlamak için elinden geleni yapmaya çalışır.