Episodes List

Ep.1 Sonunda tatil geldi

Air Date: 2020-04-03

Yaz o kadar sıcaktır ki, Martin Çiftliği'ndeki kuyu bile kurumuştur. En iyi arkadaşı Tina Martin'in yanında tatil yapan Bibi Blocksberg, Kont Falko von Falkenstein'ı yeni bir kuyu açılmasını karşılamaya ikna etmek ister. İlk başta başarısız olur, ta ki Chico de la Mancha isimli bir İspanyol oğlan ortaya çıkana kadar.

Ep.2 Sulu eğlence

Air Date: 2020-04-03

Bibi ve Tina, Alex'in deniz kızı olma konusunda bir radyo yayını yaptığı göle doğru gezintiye çıkar. Bibi, Chico'nun Martin Çiftliği'nde çalışmaya başlamasının yanında bir de onlarla göle gelmesinden çok memnun değildir. Chico'nun gösteriş yaptığını ve onlardan bir şey sakladığını düşünür. Bu da yetmezmiş gibi yüzme bilmiyordur ve görünüşe göre boğuluyordur.

Ep.3 Şöhret sıkıcıdır

Air Date: 2020-04-03

Sonunda biraz yağmur! Ama bütün günlerin içinde bugün, sosyal medya ünlüleri Fritzi ve Mitzi, Martin Çiftliği'ni ziyaret etmeye gelir. Bibi ve Tina, Martin Çiftliği'ne iyi bir yorum almak için hızlı düşünmelidir. Bu da yetmezmiş gibi, genç ve gizemli girişimci Kim Win Win toprak satın almak için Martin Çiftliği'ne gelir ve Holger ona sırılsıklam aşık olur.

Ep.4 Bibi domuz olursa

Air Date: 2020-04-03

Bibi, Tina ve Alex, sürekli tarlaları yok eden yaban domuzları için av emri veren Kont Falko'ya kızgındır. Diğer taraftan Chico, Kont Falko'nun tarafındadır ve ona avda yardım etmek ister. Bibi sihir yaparak bir yaban domuzu olur ve problemi kendi yolundan çözer.

Ep.5 Bibi en iyi arkadaşını geri istiyor

Air Date: 2020-04-03

Ata binerken kaza geçiren Tina hafıza kaybına uğrar ve Chico'ya aşık olur. Artık Bibi ve Alex ne yaparlarsa yapsınlar, onun umurunda değildir ve hiçbir şey eski Tina'yı geri getiremiyor görünür. Ve Chico'yu böyle heyecanlı şekilde arayan kadın kimdir, kız arkadaşı mı?

Ep.6 Doğruluk mu cesaret mi

Air Date: 2020-04-03

Süper Ay gecesidir. Bibi ve Tina'ya göre ambarda bir oyun gecesi için idealdir. "Doğruluk mu cesaret mi" oyunu sırasında, Bibi Chico'yu test etmeye çalışır ve onun gerçek sırrını keşfetmek için telefonla arayan uğursuz kadının kim olduğunu öğrenmek ister.

Ep.7 Fırtına yaklaşıyor

Air Date: 2020-04-03

Chico, Kont Falko'ya onun oğlu olduğunu söylediğinde, Kont Falko buna yüz çevirir. Bunun yanında, at Allegro kaçmıştır ve Bibi ve Chico birisi yaralanmadan önce bulmalıdır. Bir fırtına geliyordur ve kader onların elindedir.

Ep.8 Her şey mahvoldu

Air Date: 2020-04-03

Fırtına gelmiştir. Bibi ve Chico, Allegro'yu Martin Çiftliği'nin ahırına getirir ve Tina ve Alex ile buluşurlar. Alex, Chico'nun sırrını öğrenir ve babasının davranış şekline öfkelenir. Çünkü sonunda bir erkek kardeşi olduğu için içi neşeyle dolmuştur. Biraz sihir yardımıyla, Bibi konuşmak için Kont Falko'yu Martin Çiftliği'ne getirir.

Ep.9 Arkadaşlar da ailedir

Air Date: 2020-04-03

Kont Falko, oğlunu bütün Falkenstein kasabasıyla tanıştırmak ister ve herkesi yerel bir restorandaki etkinliğe davet eder. Bibi'ye göre, Chico'nun annesi Elena bunu kaçırmamalıdır ve biraz sihir yardımıyla, Bibi onu almak için İspanya'ya seyahat eder. Ama Elena'dan Chico'nun Falko'nun oğlu olmadığını öğrenir.

Ep.10 Falkenstein festivali

Air Date: 2020-04-03

Sonu iyi biten her şey iyi midir? Bibi, Tina, Alex ve Chico arkadaşlıklarını kutlamak ister ama Bayan Martin'in arsayı Kim Win Win'e satmaya ikna olduğunu öğrenirler. Kim Win Win’in Falkenstein için planları tahmin edilenden çok daha büyüktür. O kadar büyüktür ki, Bibi'nin tekrar sihir yapması gerekir.