3. Sezon

3. Sezon (2022)






Episodes List

Ep.1 Sarışın ve Kotlu

Air Date: 2022-10-21

Hayır yolcularının ve vefa bekçilerinin yıkımlı uyanışını izlerken gözyaşlarınıza engel olamayacak ve coşku siperlerine sığınıp bu saldırının sona ermesini bekleyeceksiniz.

Ep.2 Keskin Nişancı

Air Date: 2022-10-28

Dost ve kardeş bir ülkeden gelen masum ziyaretçileri vakum gibi içine çeken gizemli olaylar olmaya başlamıştır. Yılmaz, bütün bunlara anlam veremeyen İlkkan ve Ersoy'un aksine bütün bunlara anlam verebilmektedir.

Ep.3 Büfe

Air Date: 2022-11-04

Görenlere hayret verecek denli antika bir büfenin İstanbul’dan Nazilli’ye olan kötümser yolculuğunu izledikten sonra sevdiklerinizi arayıp onları öpücüklere boğasınız gelecek...

Ep.4 Sınıfsal Veda

Air Date: 2022-11-11

Kem gözlerin ışığıyla aydınlanan meşakkatli dostluk yolu beş çıkışlı bir kavşağa bağlanır. Yılmaz, İlkkan ve Ersoy; zenginlik, kaburga, renkli şort, tavuk döner ve tespih arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır. Realiteye doğru yalınayak yürümeye var mısınız?

Ep.5 Mazbut Bir Hayat Sağlam Bir Ahlak Bol Bol Sevgi

Air Date: 2022-11-18

Yıllardır memnun olmadıkları yemek masasını değiştirmek için gereken inisiyatifi almakta tereddüt eden üç yakın arkadaşın kalpleri ısıtan, sımsıcak hikayesi etrafında büklüm büklüm gelişen olaylara objektif bir bakış.

Ep.6 Ghosting

Air Date: 2022-11-25

Tekstilin giyeni ben buradayım diye bağırttıran ürünlerine tutunarak hayat karşısında cüceleşmekten kaçanlar, umutsuz bir aşkın pençesinde özyıkıma susayanlar ve bütün bunlara inat tohum tohum, gonca gonca çiçek ekenlerin sessiz düellosu...

Ep.7 Teşekkürler

Air Date: 2022-12-02

Sevecen, fırsatçı, çapkın, cimri, entrikacı, vurdumduymaz, temkinli, yüzeysel, hoşsohbet, tutkulu, kısır, fedakar, atletik, gözüpek, yalancı, sakar, ketum, sarkastik, boşboğaz, dingin, tıknaz ve g****k olmayı kim istemez ki?

Ep.8 Gülnuray

Air Date: 2022-12-09

Fısıltılarla dolu bir geçmiş/Evdeki tüm işler birikmiş/O halde ne yapmalı?/Danışmalı bir bilene/Aman kırılmasın eşyalar/Lezzetledir cızlaklar/İnsan kapılmayagörsün/Zalimdir duygular/Madem öyle ilk harflere baksana……..

Ep.9 Bilanço

Air Date: 2022-12-16

Geceden suya konan barbunyalar haşlanır ve kenara alınır. Soğan ve havuç sote edilir, sarımsak ve salçayla karıştırılır. Barbunya, göz kararı sıcak su ve bir adet küp şeker de eklenir ve hepsi birlikte kaynatılır.

Ep.10 Birinci Kabak

Air Date: 2022-12-23

Kuşku bulutlarının yer yüzüne saçtığı emekçi yağmur damlalarına hangi toprak kayıtsız kalabilir? Kraliçesiyle hasbihal etmek isteyen gururlu köylüleri hangi güç durdurabilir? Gibi, bu gibi soruların cevabını cömertçe paylaşıyor…