5. Sezon

5. Sezon (2024)






Episodes List

Ep.1 Sinek

Air Date: 2024-03-08

Ezoterik öğretilerin gizemli dünyasında ücretsiz spritüel yardım almanın keyfini yaşarken ansızın çok az insana bahşedilmiş bir yeteneğe şahit olmanın şokuyla sarsılan mahalle sakinleri henüz olan biteni sindirememişken bu kez de tarihin sararmış yapraklarından kopup gelen dermatolojik bir sürprizle yüzleşecektir.

Ep.2 Kahır

Air Date: 2024-03-15

Mustafa abinin baba bir ana ayrı üvey kardeşi Zehra abla ve Elit Mobilya Harun Korkmaz’ın oğulları Görkem’in Zehra ablanın bir bacağı diğerinden kısa olduğu için suya düşen jimnastikçi olma hayalini yaşatmak isterken kulplu beygirden düşüp boynunu kırmasıyla değişen hayatının pasta şefliğinine uzanan öyküsünün Çoço’yla kesişimini mercek altına alan canhıraş bir ayrılık hikayesi.

Ep.3 Şako Bosphorus

Air Date: 2024-03-22

İğrenç patronuyla nefis bir ilişkisi olan İlkkan iş dışında topladığı müthiş iltifatları iş yerinde uğradığı berbat hakaretlerle dengelemeye çalıştığı bir süreçte aldığı mükemmel bir yemek davetinin tiksinç sonuçlarıyla şahane bir restoranın korkunç atmosferinde yüzleşirken en iyi arkadaşlarının rezil tavsiyeleri arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.

Ep.4 Yokluk

Air Date: 2024-03-29

Lüksten vazgeçse de haysiyetinden vazgeçmeyen bir grup insanın uzun bir süre aç kaldıktan sonra hayat maratonunda pes etme noktasına giderken yaşadığı acaba bir gıdım daha dayanır mıyız yoksa haysiyetimizden vazgeçsek mi dilemmasının ışığında geçmişe, köklere ve Dilovası’na bir yolculuk…

Ep.5 Böbrek Taşı

Air Date: 2024-04-05

Böbrek sancısı, disk kayması ve morbid obezite üçgeninde sıkışan üç arkadaş, bunlar yetmezmiş gibi bağımlılık bataklığına düşüp gittikçe totaliterleşen Yılmaz’ın cüretkarca giriştiği bir evlilik kurtarma projesi nedeniyle delirme sınırına yaklaşırken hiç umulmadık bir dosttan gelen yardımla gerek söz konusu evliliğin gerekse medikal problemlerinin çözülmesi umuduna doğru ağır ama kararlı kulaçlar atmaya başlar.

Ep.6 Aşağılık Adam Kanlar İçinde

Air Date: 2024-04-12

Yılmaz ve Ersoy, İlkkan’ın yakın zamanda ayrıldığı ressam sevgilisinin açtığı kişisel sergiye gider. Ancak olaylar hiç beklenmedik şekilde gelişir. Durumu öğrenen İlkkan oldukça sert bir tepki gösterir. Ancak olaylar hiç beklenmedik şekilde gelişir. Meseleye galerici Nazmi el koyar ve problemi bizimkiler namına çözmeye söz verir. Ancak olaylar hiç beklenmedik şekilde gelişir.

Ep.7 Leopar Ve…

Air Date: 2024-04-19

Yılmaz, İlkkan ve Ersoy’un Felidae ailesinin Pantera cinsinin beş alt türünden biri olan, yağmur ormanlarından steplere buzullardan çöllere dek birçok coğrafi bölgede yaşayabilen, boyu iki metreye, ağırlığı 75 kiloya varabilen ve çiftleşme dışında yalnız yaşayan bir leoparla ne işi olması?

Ep.8 Şadan

Air Date: 2024-04-26

Günün birinde apartmana taşınan biri esmer biri sarışın biri kızıl çok güzel ve canayakın üç kızkardeşi görür görmez oldukça makul hülyalara kapılan Yılmaz, İlkkan ve Ersoy’la erişilmesi an meselesi gibi görünen mutluluk arasında tek bir engel vardır…

Ep.9 İrade

Air Date: 2024-05-03

Kentsel dönüşüme girdiği için yıkılmayı bekleyen eski bir bina Yılmaz’ın kişisel dönüşümüne bir kapı aralayıp diğer yandan iş hayatında büyük bir fırsatla yüzleşen Ersoy’un cehennemi olurken İlkkan’a ise kimlik hırsızlığı için benzersiz bir fırsat yaratacaktır.

Ep.10 Geleceğin Habercisi Genç Yetişkinler

Air Date: 2024-05-10

Eğitimci Ümran hanımın moderatörlüğünü yapacağı bir panele davet edilen Yılmaz, İlkkan ve Ersoy, istemeden kırdıkları bir gönlü tamir etmek için kadroya bir kişiyi daha ekleyerek dünyanın en tehlikeli canlıları olan lise öğrencilerinden oluşan kalabalık bir grubun huzuruna çıkmak durumunda kalır.

Ep.11 Kenan Ticaret

Air Date: 2024-05-17

Bölgenin en canlı bir milyoncusu olan Kenan Ticaret müşteri ilişkileri konusunda sınıfta kalınca adalet duygusu zedelenen Yılmaz, aynı işletmenin Ersoy üzerinde yarattığı olumsuz etkilerle alevlenen intikam projesini sanatın barışsever ellerine teslim eder. Kenan Ticaret için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Ep.12 Demir Kalenin Kuzgunları: Ölüm Büyücüsü’nün Mirası

Air Date: 2024-05-24

Üç maceracı konakladıkları bir kasabada yerel lordun verdiği bir göreve talip olur. Geriye tek bir sorun kalmıştır: İnanılmayacak kadar amatör oluşlarına bağlı olarak hırlısı hırsızıyla, orku gobliniyle, büyücüsü cadısıyla dolu tehlikeli bir dünyada rezil kepaze bir şekilde de olsa hayatta kalmak!

Ep.13 Demir Kalenin Kuzgunları: Ahşap Sandığın Muhafızları

Air Date: 2024-05-31

Ulu büyücü Rondak’ın müdahalesiyle kafası iyice karışan Yılmaz, İlkkan ve Ersoy, ahşap sandığı geri getirmek için tuzaklarla dolu bir serüvene atılmaya hazır hale gelmiş olmayı umarak yola çıkma kararı almaya niyet etme noktasına ağır ağır yaklaşmaya başlamıştır bile!