Sezon 1

Sezon 1 (2024)






Episodes List

Ep.1 Kamburlar Diyarı

Air Date: 2024-08-18

Ekip, Kuzey Atlantik kambur balinasının yaşamındaki en büyük sırları ortaya çıkarmak için Karayipler'deki Dominik Cumhuriyeti'ne gidiyor; bir anne balinanın yavrusunu bir orka sürüsüyle olan nihai okyanus savaşında savunmasına tanık oluyorlar.

Ep.2 Derinlerin Devleri

Air Date: 2024-08-18

Ekip, Azor Adaları'nda, yakalanması zor ispermeçet balinalarını yüzeyin bir mil altındaki avlanma alanlarına kadar takip ediyor ve burada derinlere dalan bu balinaların gizli yaşamlarını keşfediyor.

Ep.3 Jurassic Köpekbalığı

Air Date: 2024-08-18

Altı solungaçlı köpekbalığını etiketlemek ve uçurumlarda yiyecek aradığı gece düzenleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için Azor Adaları'nda bulunan ekip, bu köpekbalığının neden geceleri derinliklerden destansı bir yolculuğa çıktığını ortaya çıkarmak için değerli veriler topluyor.

Ep.4 Hammerhead Otoyolu

Air Date: 2024-08-18

Ekip, büyük çekiç başlı köpekbalığının inanılmaz yolculuğuna tanık olmak için Bahamalar'daki Bimini'nin kristal berraklığındaki sularında; ekip köpekbalığının göçünü takip ederken, bu hayvanların uçsuz bucaksız okyanusta nasıl yol aldıklarının sırlarını keşfediyor.

Ep.5 Kutup Ayısı Krallığı

Air Date: 2024-08-18

Ekibin görevi, Svalbard'ın kutup ayılarının çevrelerine uyum sağlayıp sağlamadıklarını anlamak; Arktik Okyanusu'nun bu deviyle yüzleşiyorlar ve kutup ayıları için en kritik yaşam alanlarından birine ne kadar zaman kaldığını öğrenmek için bir buzulu ölçeklendiriyorlar.

Ep.6 Buz Devleri

Air Date: 2024-08-18

Bir zamanlar neredeyse nesli tükenmek üzere olan bir baş balina popülasyonunun bugün nasıl hayatta kaldığını öğrenen ekip, 400 yıldan fazla yaşayabilen bir hayvan olan derin deniz Grönland köpekbalığının beslenme stratejilerini gözlemleyen ilk ekip oldu.