Sezon 1

Sezon 1 (2023)

Natasha Lyonne'un canlandırdığı Charlie, yalan söylendiğini anlama konusunda olağanüstü bir yeteneğe sahiptir. Plymouth Barracuda'sıyla çıktığı yolda, her durakta yeni karakterler ve garip suçlarla karşılaşır.


Episodes: 10

Star Cast: Natasha Lyonne ,





Episodes List

Ep.1 Dead Man's Hand

Air Date: 2023-01-26

Yakın arkadaşı nihai sonuyla karşılaşırken yalan söylendiğini anlama yeteneği olan kokteyl garsonu Charlie Cale kendi hayatını tehlikeye atma pahasına da olsa bu gizemli olayları çözmeye kararlıdır.

Ep.2 The Night Shift

Air Date: 2023-01-26

Arkadaşının ölümünden sonra Charlie, eski arabasıyla yollara düşer. Arabasındaki bir sorun sebebiyle New Mexico’nun küçük bir kasabasında araba tamircisinin yanında durmak zorunda kalır.

Ep.3 The Stall

Air Date: 2023-01-26

Charlie, bir aile işletmesi olan Teksas barbekü restoranında işe başlar ve şok edici bir ölümün ardındaki gerçeği ortaya çıkarmak için algılama becerilerini kullanmak zorundadır.

Ep.4 Rest in Metal

Air Date: 2023-01-26

Charlie, yeni bir hit şarkı yazabilmek için on yıllarını harcayan kederli rockçılardan oluşan eski metal grubu Doxxxology ile turneye çıkar. Müzisyenlerden biri ölünce Charlie cinayetten şüphelenir.

Ep.5 Time of the Monkey

Air Date: 2023-02-02

Bir huzurevinde çalışan Charlie, meseleleri kendi ellerine almış olabilecek iki asi yaşlı kadınla arkadaş olur.

Ep.6 Exit Stage Death

Air Date: 2023-02-09

Charlie'nin garsonluk işi, iki televizyon yıldızının performansı sırasında sahnede gerçekleşen trajik bir ölümle kesintiye uğrar. Charlie araştırmaya başladığında ölümcül motivasyonlar ortaya çıkar.

Ep.7 The Future of the Sport

Air Date: 2023-02-16

Charlie, bir go-kart kompleksinde çalışırken yaşlanan bir yarış arabası sürücüsü ile yeni yetme asabi bir genç arasında patlamaya hazır sonuçlar doğuracak bir çekişmeye dahil olur.

Ep.8 The Orpheus Syndrome

Air Date: 2023-02-23

Bir özel efekt sanatçısı, setteki ölümcül bir kazanın suçluluk duygusundan kurtulmak için geçmişteki bir projeyi gün yüzüne çıkarır; eski şeytanlar yeniden ortaya çıktığında, Charlie yeni bir ölümcül komployu çözmek zorunda kalır.

Ep.9 Escape from Shit Mountain

Air Date: 2023-03-02

Charlie kar fırtınası sırasında bir motelde mahsur kalır ve geceyi atlatabilmek için şüpheli arkadaşlarının arasındaki ölümcül gerilimi deşifre etmek zorundadır.

Ep.10 The Hook

Air Date: 2023-03-09

Charlie sürpriz bir teklif aldığında kendini iki acımasız suç örgütünün çapraz ateşi arasında bulur. Tehlikeye maruz kalan ve müttefik sıkıntısı çeken Charlie, Atlantic City'den tek parça halinde çıkabilmek için bir yandan geçmişindeki insanları aramak, bir yandan da kendini korumak zorundadır.