Sezon 1

Sezon 1 (2021)


Episodes: 13

Star Cast: Yiğit Kalkavan , Zeynep Parla ,





Episodes List

Ep.1 Özelden Yürüyenler - Yeni arkadaşınızla tanışın

Air Date: 2021-01-02

Reklam ajansında çalışan Cem ofise yeni gelen Sinem'le tanışır. Arkadaşları taktikler verse de işler pek sanıldığı gibi gitmez. Bu sırada Sinem'in mesaj grubunda ilk günün dedikoduları yapılmaktadır. Aşk, dedikodu, geyik, entrika... Her türlü ince işin döndüğü bu dizinin ilk bölümünü kaçırmayın.

Ep.2 Ayrılamayan de’ler

Air Date: 2021-01-09

Sinem Cem’in dil bilgisini eleştirir. Cem otomatik düzeltmeyi açınca ortalık karışır.

Ep.3 Eski / Yeni Sevgililerce

Air Date: 2021-01-16

Duygu Cem'in sosyal medyadan tüm hayatını stalk'lar ve eski sevgilisini bulur. Sinem eski sevgilisinin kendisine benzediğini düşündüğü için Cem'e trip atar. Bu sırada Cem, fenomen Karya'yı Sinem'in sevgilisi sanar. Bakalım aralarındaki bu iki yanlış anlamadan bir doğru çıkabilecek mi?

Ep.4 Aşk-ı Fenomen

Air Date: 2021-01-23

Cem Karya'yı kıskandığı için kendisi de fenomen olmaya karar verir. Sinem Cem'e kötü davrandığının farkına varmıştır ancak Cem çoktan yaptığı paylaşımlarla iş ve kızlar grubunda dillere düşmüştür bile. Kayra sarhoş olup canlı yayınına bağlanınca ortalık karışır.

Ep.5 Koru Beni Teddy

Air Date: 2021-01-30

Cem ve Sinem görüntülü konuşma için hazırlıklara başlarlar. Konuşmada nasıl davranacakları konusunda Özgür ve Melisa taktikler vermeye devam ederken, Buket ve Serhat'ın ilişkisi çoktan bir sonraki boyuta geçmiştir bile.

Ep.6 6. Bölüm

Air Date: 2021-02-06

Sinem ve Cem'in telefon konuşmasından kendi arkadaş gruplarına uzanan komik hikayeyi izlemeye hazır mısınız?

Ep.7 Halbuki çok iyi gidiyordu

Air Date: 2021-02-13

Reklam yüzü olan Cem'in şirketteki durumu giderek iyileşmektedir. Sinem ve Cem sonunda buluşabilmişlerdir. Duygu ve Selim'in yoğun takiplerine maruz kalan çifti bir de geçmişlerinden gelen bir sürpriz bekliyordur.

Ep.8 Tesadüf diye bir şey yoktur (mu?)

Air Date: 2021-02-20

Cem ilk buluşmada Tarık'la karşılaştıktan sonra, Sinem'le aralarında eskiden bir şey olduğundan şüphelenmeye başlamıştır. Her yerde gençlik kabusu Tarık’la karşılaşmaları yetmezmiş gibi bir de Burak Bey Tarık'ı iş grubuna alır.

Ep.9 Trip nedir? Neden atılır?

Air Date: 2021-02-27

Cem, Tarık’la Sinem’in ilişkisini öğrendikten sonra Sinem’e trip atar. Bu sırada Tarık Sinem’i baştan çıkarma çalışmalarına devam eder. Melisa ve Özgür'ün ilişkisi ise bildiğiniz savaş alanı.. Bakalım Sinem Cem’e kendini açıklayabilecek mi?

Ep.10 Ben dün ne yapmışım öyle?

Air Date: 2021-03-04

Sinem sarhoş olduktan sonra herkese mesajlar gönderir ve kötü bir ertesi gün geçirir. Ancak bu durum Cem’le olan ilişkisini düzeltmiştir. Bu sırada ekip Tarık’tan kurtulmak için planlar yapmaya başlar.

Ep.11 Herkes mi sevgili?

Air Date: 2021-03-11

Tarık sürekli araya girmeye çalışsa da Sinem ve Cem artık resmen ilişkidedirler. Neredeyse gruptaki herkes birbiriyle görüşmektedir. Peki ya Melisa ve Özgür?

Ep.12 Tek mi? Çift mi?

Air Date: 2021-03-18

Tüm ekip ilişkilerinin zarar görmemesi için Melisa ve Özgür’ü çift olmanın daha güzel olduğuna ikna etmeye çalışırlar. Bakalım savaşı tekler mi yoksa çiftler mi kazanacak?

Ep.13 İlişkinin Aşamaları - Sezon Finali

Air Date: 2021-03-20

Özelden Yürüyenler sezon finalinde artık herkes ilişkinin bir aşamasını yaşamaya başlamıştır. Tarık'ın işten ayrılmasının nedeninin ortaya çıkmasından ve Özgür'le Melisa'nın sürprizinden sonra grup bir sonraki sezona bomba gibi girmeye hazırlanıyor.