Sezon 2

Sezon 2 (2021)


Episodes: 13

Star Cast: Yiğit Kalkavan , Zeynep Parla ,





Episodes List

Ep.1 Nerede Kalmıştık?

Air Date: 2021-05-09

Artık herkes birbiriyle tanışmış, ortak gruplar kurulmuştur. Melisa ve Özgür inkar etse de herkes çift olmuştur. Her şey yoluna girdi derken Cem'in eski sevgilisi Nihan'ın Sinem'e mesaj atması yine ortalığı karıştırır. Bu içeriği Iyzico katkılarıyla izliyorsunuz.

Ep.2 Karmaya İnanır mısın?

Air Date: 2021-05-16

Sinem eski sevgilisine mesaj attığını düşündüğü Cem'le konuşmamaya devam ediyor. Duygu Nihan'ın gerçekte kim olduğunu araştırıyor. Melisa ve Özgür kendilerinden beklenmeyen tavsiyelerde bulunuyor. Selim zengin olmanın hayallerini kuruyor. Serhat kendi halinde. Bakalım tüm bunların arasında Nihan'ın gizemi çözülecek mi? Bu içeriği Iyzico katkılarıyla izliyorsunuz.

Ep.3 Para ve Eski Sevgili Oyunu Bozar

Air Date: 2021-05-23

Artık Tarık sorunu ortadan kalkmış olsa da Sinem ve Cem arasında eski sevgili hayaletleri dolaşmaya devam etmektedir. Selim yanlışlıkla yaptığı işlem sonucu zengin olup kendini bozar. Ve evet Özgür ve Melisa hala takılıyorlar. Bu içeriği Iyzico katkılarıyla izliyorsunuz.

Ep.4 Toksik İlişkiler

Air Date: 2021-05-30

Melisa ve Özgür sonunda sevgili olduklarını kabullenir ama ikisi de değişir. Sinem’le Cem ikilinin birbirine iyi gelmediğini anlar ve ekibi uyarır. Bakalım onları bir araya getirmeye uğraşan ekip bunu onlara nasıl söyleyecek? Bu içeriği Iyzico katkılarıyla izliyorsunuz.

Ep.5 Herkesin Hayatına Kimse Karışamaz!

Air Date: 2021-06-06

Sinem ve Cem kendi aralarında konuşurken Buket’i çekiştirdikleri bir mesaj yanlışlıkla ortak gruba gider. Ortalık karışır. Bakalım ekip bağımlı ilişkileri kendince nasıl açıklayacaklar? Bu içeriği Iyzico katkılarıyla izliyorsunuz.

Ep.6 Anlaşamadığımız Konusunda Anlaşalım

Air Date: 2021-06-13

Selim iş aramaya devam etmektedir. Cem artık Selim’in evinde kalmasından bezdiği için ekipten yardım ister. Bakalım ekip kendince bu konuya nasıl çözüm bulacak? Bu içeriği Iyzico katkılarıyla izliyorsunuz.

Ep.7 Koş Koş Ev Boş!

Air Date: 2021-06-20

Selim'i de ajansta işe sokan Cem ve Sinem artık kendilerine vakit ayırmak için sinemaya gitmeye karar verirler. Sonrasında evde baş başa bir akşam geçirmek isteyen ikili bakalım bu sefer başarabilecek mi? Bu içeriği Iyzico katkılarıyla izliyorsunuz.

Ep.8 Seni Seviyorum Diyebildiklerimizden misiniz?

Air Date: 2021-06-27

Cem bir önceki gece sarhoş olup Sinem’e seni seviyorum demiştir. Ertesi gün aynı şeyleri söyleyemeyince grupta hararetli bir tartışma başlar. Bu içeriği Iyzico katkılarıyla izliyorsunuz.

Ep.9 Sığ ve Kirli Çamaşırlar

Air Date: 2021-07-04

Sinem ve Cem artık buluşamayacaklarını anlayınca sanal dünyada yeni heyecanlar aramaya başlarlar. Yanlış gönderilen mesajlar, boydan fotolar, silinen geçmiş aramalarla dolu bölümde bakalım en ahlaksız kim seçilecek? Bu içeriği Iyzico katkılarıyla izliyorsunuz.

Ep.10 Rüya Gibi İlişkiler

Air Date: 2021-07-11

Cem’in evinde ve yatağında Sinem dışında herkes kalır. Cem'e de uykusu kalır ve gerçekle hayal iyice karışır. Bu içeriği Iyzico katkılarıyla izliyorsunuz.

Ep.11 Tatilde İyileş Cem

Air Date: 2021-07-18

Tüm ekip tatil hasreti çekmektedir. Cem'in durumuysa daha kritiktir. Bir guru ile görüşmeye karar verir ve olaylar gelişir. Bu içeriği Iyzico katkılarıyla izliyorsunuz.

Ep.12 Sevmek değişmek midir?

Air Date: 2021-07-25

Cem'in kaybolmasının ardından Sinem deliye döner. Tüm ekip seferber olur ve Cem'i aramaya koyulur. Bakalım Cem nereden çıkacak? Bu içeriği Iyzico katkılarıyla izliyorsunuz.

Ep.13 Düzeleceğiz inşallah.

Air Date: 2021-08-01

Cem bulundu. Ekip yanına gitme hazırlıkları yapıyor. Acaba Guru Numan’ın elinden kurtarabilecekler mi? Bakalım sezon finalinde bizi neler bekliyor? Bu içeriği Iyzico katkılarıyla izliyorsunuz.