2. Sezon

2. Sezon (2022)






Episodes List

Ep.1 1. Bölüm

Air Date: 2022-06-10

Neşe doğum günü için arkadaşları ile evde parti verir, Bora doğum günü pastasını yanlış almıştır. Neşe bu karışıklığı düzeltmek isterken işleri daha da karıştırır ve Bora’yı yanlışlıkla görünmez yapar. Perinin Neşe’yi ziyarete gelmesi ile karışıklık çözülür. Neşe gecenin sonunda Masal Diyarı'ndan kendisine haber getiren iki küçük Elf’le tanışır. Odasındaki elbise dolabını bir anda sihirli bir ormana açılan kapıya dönüştüren bu iki küçük yaramaz Neşe’yi onu bekleyen Büyücü ile tanıştırmaya götürür.

Ep.2 2. Bölüm

Air Date: 2022-06-17

Neşe Büyücü ile tanışır, Büyücü ona sihrin asıl sahibi Gölün Hanımı’ndan bahseder. Neşe binlerce yıl önce kadim büyücüler tarafından dondurulmuş, yarısı ağaç yarısı insan bir halde duran Gölün Hanımı'nın üzerindeki büyünün çözülmesini sağlar. Efsaneye göre bu büyüyü yalnızca gerçek bir Elçi bozabilir ve Gölün Hanımı kendisini kurtaran Elçi’ye Sihir yapmayı öğretecektir.

Ep.3 3. Bölüm

Air Date: 2022-06-24

Neşe Masal Diyarı'ndan kendisine hediye olarak gelen sevimli ve konuşabilen hamsterın aslında Kara Kraliçe’nin yardımcısı Kali olduğunu ve onun konuşmasını sadece kendisinin duyabildiğini öğrenir, bu kendisi için garip bir deneyimdir. Bunu ailesinden ve arkadaşlarından saklamaya çalışır, arkadaşları ile birlikte gittikleri sinemada ise okuldan çok hoşlandığı çocuğu başka bir kızla baş başa görmesi Neşe’yi oldukça üzecektir ama bu kıskançlığın boşuna olduğunu anlaması uzun sürmez.

Ep.4 4. Bölüm

Air Date: 2022-07-01

Neşe, Gölün Hanımı ile birlikte sihirli güçleri üzerinde çalışır. Bu çalışma Neşe’yi uykusuz bırakmıştır ama Neşe’nin yapması gereken daha bir sürü işi vardır. Bu yüzden Neşe sihirli güçlerini kullanarak bir çözüm yolu bulur ya da bulduğunu sanır. Kendisinden iki tane daha kopyalan Neşe aslında farkında olmadan büyük bir kaos yaratacağını tahmin edemez.

Ep.5 5. Bölüm

Air Date: 2022-07-08

Neşe okul kermesi için kurabiye yapar ve kurabiyelere biraz sihir de katmayı ihmal etmez. Babası, kurabiyeleri iş yerine götürür ama kurabiye yiyenlerin başına gelenlerden habersizdir. Kurabiyeleri yiyen herkes baştan aşağı mora dönmektedir. Neşe, Büyücü’nün yardımıyla kurabiye krizini çözmeye çalışır.

Ep.6 6. Bölüm

Air Date: 2022-07-15

Neşe geceleri Gölün Hanımı ile olan çalışmalarına devam eder hatta ilk defa odasına kar yağdırmayı başarır, geceleri sihir çalışma gündüz ise okul temposu devam etmektedir. Okuldaki arkadaşlarından Gürol sürekli Emre’ye zorbalık yapmaktadır, bu durum Neşe’yi rahatsız eder. Neşe yeni yeni kazandığı sihir güçlerini kullanarak Gürol’a bir ders vermeye karar verir. Kendisine konuşan bir kardan adam yardımcı olacaktır..

Ep.7 7. Bölüm

Air Date: 2022-07-22

Neşe ve ailesi evde sinema gecesi yapmak ister ama birden elektrikler kesilir. Evde karanlık devam ederken sihirli ormandan Nuki ve Pudin Neşe’yi ziyarete gelir, evin karanlık olmasından fırsat bularak Neşe’nin yaşadığı yeri keşfetmek isterler. Ailesinin onları görmemesi için Neşe elinden geleni yapar lakin bu komik köşe kapmaca başka sorunlar doğuracaktır.

Ep.8 8. Bölüm

Air Date: 2022-07-29

Neşe anne ve babasının boşanma haberini alır, dünyası başına yıkılır. Tüm motivasyonunu zaten kaybeden Neşe aynı zamanda okullarına yeni bir müdür atandığını öğrenir. Bu yeni atanan müdür karanlık tarafa hizmet eden ve Neşe’nin kendi yaşadığı dünyasında sihir güçlerini kullanabilmeye başlamasından rahatsız olan Gölge adında çok güçlü bir gerçek kötüdür. Tam işler Neşe için karışıyor derken Gölün Hanımı’ nın okula Drama Hocası olarak başlaması herkes için derin bir nefes almaya sebebiyet verir. Artık iyiler ve kötüler tüm güçleri ile karşı karşıyadır.