Mini Dizi

Mini Dizi (2024)

Vietnam Savaşı sırasında komünist güçler için casusluk yapan yarı Fransız, yarı Vietnamlı bir adam, savaşın sonlarına doğru generaliyle birlikte Amerika Birleşik Devletleri'ne kaçmak zorunda kalır. Güney Vietnamlı mültecilerden oluşan bir toplulukta yaşarken, topluluk hakkında gizlice casusluk yapmaya ve sadakati ile yeni hayatı arasında mücadele ederek Viet Cong'a rapor verir.






Episodes List

Ep.1 Ölüm Arzusu

Air Date: 2024-04-14

Saigon'un düşüşü yaklaşırken Kaptan, komünist parti, Güney Vietnam ordusu, CIA görevlisi ve vicdanı arasında denge kurar.

Ep.2 Küçük İyi Asyalı

Air Date: 2024-04-21

Los Angeles'taki hayata alışmaya çalışan Yüzbaşı, General bir köstebeğin varlığından şüphelenmeye başlayınca suçlayacak birini bulmak zorunda kalır.

Ep.3 Ya Sev Ya Terk Et

Air Date: 2024-04-28

Yüzbaşı ve Bon, General'in endişelerini gidermek için bir plan yapar. Daha sonra Yüzbaşı, savaşla ilgili bir film yapmak isteyen Auteur ile tanışır.

Ep.4 Bize Birkaç İyi Replik Ver

Air Date: 2024-05-05

Bir Hollywood filminin gönülsüz danışmanı olan Yüzbaşı, giderek kaotik hale gelen bir yapımın egolarını ve kişiliklerini yönetir.

Ep.5 Hepimiz Birimiz İçin

Air Date: 2024-05-12

Hastanede uzun bir süre kaldıktan sonra Yüzbaşı, General'in gizli bir askeri operasyon için adam toplamaya başladığını keşfeder.

Ep.6 Doğunun Yıkım Tarzı

Air Date: 2024-05-19

General'in askeri operasyonunun başarısızlıkla sonuçlanacağına inanan Yüzbaşı, görevi açığa çıkarmanın ve Bon'u kurtarmanın yollarını arar.

Ep.7 Sonlar Zordur, Değil mi?

Air Date: 2024-05-26

Yüzbaşı, Vietnam'a döndüğünde hikayesini anlatmak ve geçmişini rahatsız eden kararlarla yüzleşmek zorunda kalır.