Sezon 2

Sezon 2 (2022)






Episodes List

Ep.1 1. Bölüm

Air Date: 2022-03-23

Uzun zamandır görmediğiniz eski sevgilinize bir sünnet düğününde rastlarsanız ne yaparsınız? Semih bu zorlu atmosferde Selin'le yeniden iletişim kurabilmek için ikili üçlü sıkıştırmaları aşmak ve yanlış anlaşılmaların üstesinden gelmek zorundadır.

Ep.2 2. Bölüm

Air Date: 2022-03-23

Semih, Selin'den özür dilemek için arkadaşlarının tiyatro oyununa çok önemli bir sahne yerleştirir. Fakat zor bir gün geçiren Selin'in dikkatini oyunda tutmak tahmin ettiğinden de zor olur. Semih, Sermet Erkin'in gösteri dünyasına dair ipuçlarıyla maçı sok dakikalara taşıyabilecek midir?

Ep.3 3. Bölüm

Air Date: 2022-03-30

Selin ve Semih’in sevgililik evresine geri dönmelerine son bir adım kalmıştır: Barışma seksi. Semih bu geceye taktik olarak çok iyi hazırlanmıştır. Diğer taraftan Selin'in ise bambaşka bir gündemi vardır.

Ep.4 4. Bölüm

Air Date: 2022-03-30

'Selin’i Mutlu Edenler Puan Durumu'nda çok daha üst sıralarda olmayı hedefleyen Semih, Selin ve arkadaşlarını bir partiye davet eder. Partiye gelen sürpriz bir misafir ise Semih'in geçmişinden karanlık bir parça getirmiştir. Semih, Suzan Kardeş'in de yardımlarıyla maçı çevirmeye çalışır.

Ep.5 5. Bölüm

Air Date: 2022-04-06

Semih, Selin'i davet ettiği konserin biletlerini almayı son dakikaya bırakmıştır. Üstelik mekanın girişinde, hakkı olan biletleri bıçkın bir arkadaş grubuna kaptırır. Biletleri geri almak için bir erkeklik testinden geçecek olan Semih'e dövüş sporları uzmanı Cem Bostancı ilginç taktikleriyle yardımcı olur.

Ep.6 6. Bölüm

Air Date: 2022-04-06

Selin Semih'i kaşık pozisyonu ile sararak uyumayı seviyordur. Son günlerde uykusuz kalan Semih'in bu gece iyi uyuyabilmesi için temastan kaçması şarttır. Taktik mücadelenin ön plana çıktığı bu maçta kulübedeki Yılmaz Vural'ın direktifleri oyuna damgasını vurur.

Ep.7 7. Bölüm

Air Date: 2022-04-13

Bir önceki müsabakada Selin'den son dakika golü yiyen Semih içindeki huzursuzluğu dışa vurunca çiftimiz büyük bir kavgaya tutuşur. Semih bu gergin atmosferde kavgadan galip çıkmak ile ilişkiyi kaybetmek arasındaki o ince çizgide büyük bir sınav verir.

Ep.8 8. Bölüm

Air Date: 2022-04-13

Selin'le ayrılık kararı sonrası mental olarak dağılan Semih, çok içtiği bir gecenin sabahında yanında tanımadığı bir kızla uyanır ve büyük bir pişmanlık yaşar. Selin'in sürpriz ziyareti işleri iyice karıştırır.

Ep.9 9. Bölüm

Air Date: 2022-04-20

Selin yurt dışından gelen iş teklifini kabul etmiş, Kanada uçağına doğru yola çıkmıştır. Selin'i kaybetmek istemediğini fark eden Semih, Selin'i kalmaya ikna edebilecek midir? Sezonun bu en kritik maçında Semih'in akıl hocası ise 'Dayı' olacaktır.

Ep.10 10. Bölüm

Air Date: 2022-04-27

Sezonun son maçının ikinci yarısında Semih kendini şoför koltuğunda bulur. Selin'i vazgeçirebilmek için artık resmen bir mucizeye ihtiyaç duyan Semih asıl hamlesini maçın son dakikasına saklamıştır.