Episodes List

Ep.1 1. Bölüm

Air Date: 2023-10-23

Richard Hammond's Workshop, efsanevi Grand Prix pilotu Louis Chiron'a ait 1947 model benzersiz Delahaye spor arabasını restore eder. Ancak Delahaye'nin bulunması gereken orijinal boyası ve ailenin hokkabazlık yapma taahhütleri nedeniyle Richard, arabayı klasik otomobil seçkinlerine sergileme hayalinin tehlikeye girebileceğinden korkar.

Ep.2 2. Bölüm

Air Date: 2023-10-30

Richard, Anthony'nin MGB yarış arabasının sorumluluğunu üstlenmesi ve Ric Wood Racing'de bir tamirci eğitim kampına gitmesi koşuluyla En Küçük Dişli Yarışı takımıyla devam etmeye karar verir. Richard, Mindy'nin klasik arabalara olan ilgisini yeniden canlandırmak umuduyla Mindy'nin Mercedes'ini değiştirmeyi planlar ve her ikisini de bir klasik araba rallisine imza atar.

Ep.3 3. Bölüm

Air Date: 2023-11-06

Richard Hammond, Goodwood'da sentetik yakıtla çalışan klasik bir Bentley ile otomobil kullanımının geleceğini araştırır. Bu arada hayvansever Neil, atölyenin kârını ciddi şekilde düşürebilecek nadir leoparlara yönelik yeni bir barınak için hayati önem taşıyan fonları toplamak amacıyla paslanmaya başlamış bir Lancia Integrale'i ele alır.

Ep.4 4. Bölüm

Air Date: 2023-11-13

Anthony, Donington Park'ta yarışa özel bir Nissan Skyline GTR'de sürücü eğitimi alma şansını yakalar, ancak The Smallest Cog'un MGB'sinde bu deneyimi tekrarlama girişimleri büyük bir başarısızlıkla sonuçlanır.

Ep.5 5. Bölüm

Air Date: 2023-11-20

MGB ile yaptığı feci bir testin ardından Richard, Cogs'u bir sonraki yarış için işleri zamanında düzeltemezlerse tüm projenin fişini çekeceği konusunda uyarır. Ve Neil, Lancia'yı Goodwood müzayedesine zamanında yetiştirmeye çabalar.

Ep.6 6. Bölüm

Air Date: 2023-11-27

Cogs, 1970'lerin ikonik Royal Enfield Interceptor motosikletini restore ederek Uluslararası hale geliyor. Richard, Neil ve Andrew, bisikleti Biarritz'deki havalı Wheels and Waves festivaline kendileri teslim etmeye karar verdiklerinde destansı bir yolculuk başlar.

Ep.7 7. Bölüm

Air Date: 2023-12-04

Richard, Cog yarış ekibi için motorvanını bir karavana dönüştürür ama Cog’ların son etkinliğinden önce yarışmaya devam etmelerinin iyi bir fikir olup olmadığını sorgular.

Ep.8 8. Bölüm

Air Date: 2023-12-11

Richard ve Cog’lar CarFest’teki izleyiciler için Olivia’yı elden geçirir. Gösteri ekibin yeniden havaya girmesini sağlayacak mı?