Sezon 5

Sezon 5 (2008)

Projelerde. Rıhtımlarda. Belediye Binasında. Okullarda. Ve şimdi, medyada. Yerler ve yüzler değişir, ancak oyun aynı kalır. Beşinci ve son sezonda, dizi, bütçe kesintileri karşısında bütünlüğü korumak ve son teslim tarihlerini karşılamak için mücadele eden bir gazete çalışanını takip ederken, odak noktasını medyaya - özellikle gazetelerin büyük şehir bürokrasisindeki rolüne - genişletiyor. ve personel indirimleri.






Episodes List

Ep.1 More with Less

Air Date: 2008-01-06

Beşinci Sezon'un prömiyeri. McNulty ve detay, Marlo'nun çetesini izlemeye devam ederken, yeni terfi etmiş Çavuş Carver, ödenmeyen fazla mesai ile başa çıkmaya çalışan memurlardan gelen bir hoşnutsuzluk kazanır.

Ep.2 Unconfirmed Reports

Air Date: 2008-01-13

Sydnor'a Davis soruşturmasının bir 'kariyer dosyası' olabileceğini söylese de, Freamon, Marlo'yu gözünden kaçırmaz. Marlo, bitmemiş işlerle ilgilenir ve Barksdale ile bir iş anlaşması yapar.

Ep.3 Not for Attribution

Air Date: 2008-01-20

Carcetti'nin polis departmanı için hazırladığı büyük plan basına sızar, bu da yetkilileri paniğe sürükler. Marlo, kıskanılacak bir sorunla başa çıkmak için Proposition Joe'ya başvurur. Whiting ve Klebanow, gazete ekibine büyük bir sürpriz yapar.

Ep.4 Transitions

Air Date: 2008-01-27

Campbell, polis departmanındaki geçişleri düzeltmeye çalışır. Gazete, Belediye Sarayı'ndan şaşırtıcı bir haberin doğrulanması için çabalar, ancak önemli bir Büyük Jüri görünümünü haberde televizyon medyasına kaptırır.

Ep.5 React Quotes

Air Date: 2008-02-03

Marlo, bir uyuşturucu bağlantısıyla ittifak kurar, ona yeni bir iletişim hilesini gösterir. McNulty'nin davası, büyük ölçüde habercilik ekibine Templeton'ın katılması sayesinde gazeteden artan ilgi görür.

Ep.6 The Dickensian Aspect

Air Date: 2008-02-10

Omar'ın kaybolmasına şaşıran Marlo ve Chris, düşmanlarını bulma çabalarını artırırlar. Seyrek katılımlı bir su kenarı töreninin ardından, Carcetti daha büyük bir basın etkinliğinde ateş püskürtür ve kendini evsizlerin şampiyonu olarak tanımlar.

Ep.7 Took

Air Date: 2008-02-17

Beklenmedik bir arama, Templeton'ı tekrar gündeme getirir ve McNulty'nin beklediğinden daha fazla dikkat çeker. Bunk, kuvvetin en sonki kırmızı topuyla yardım etmesi için Landsman'ın emrine karşı gelir.

Ep.8 Clarifications

Air Date: 2008-02-24

Baltimore'ın yeniden canlanan polis taahhüdü, Daniels ve McNulty'yi Carver ile başlayarak yeni adaylarla buluşturur. Yeni bir siyasi zorlukla karşı karşıya kalan Carcetti, tehlikeli siyasi anlaşmalar yapmaya zorlanır.

Ep.9 Late Editions

Air Date: 2008-03-02

Steintorf'un yükselen suç oranına karşı 'yaratıcı' çözümleri başlatma emri vermesiyle, Freamon'ın gözcülüğü umut verici bir ipucuyla sonuçlanır ve Sydnor ile departmanı aşırı hızlandırır.

Ep.10 -30-

Air Date: 2008-03-09

Pearlman ve Daniels'ın çarpıcı bir açıklamasının ardından Carcetti, polis üst kademesiyle bir hasar kontrol senaryosu çıkarır. Seçenekleri: dağılmış olanı temizlemek ya da kirliği gizlemek.