Sezon 5

Sezon 5 (2024)


Episodes: 8

Star Cast: Mesut Süre ,





Episodes List

Ep.1 1. Bölüm

Air Date: 2024-04-12

Yalnızlığı yalnızlara anlattıra anlattıra çözmeye çalışan program Yalnızım Mesut Bey’in 5. Sezonunda, hala duyduklarımıza şaşırıyoruz ve -belki de birazcık acımasızca ama- gülüyoruz. Kiralanan tatil evinde jakuzili odalarda sevgilisiyle keyif yapan arkadaşlarının bebek odasını layık gördüğü yalnız konuklarımızla sezonu açıyoruz! İyi seyirler…

Ep.2 2. Bölüm

Air Date: 2024-04-19

Kilidi çevirip boş eve girince, eşyalara selam verip sohbete başlamayan da yalnızım demesin! Yalnızım Mesut Bey 5. Sezon'un 2. Bölüm'ünde yalnızlığın sınırlarını çizmeye, çizdikçe genişletmeye, yayılmacı bir politikayla devam ediyor.

Ep.3 3. Bölüm

Air Date: 2024-04-26

Yalnızlık denklemi matematik dinlemez! 2'nin 3'ten büyük olduğu, geometrik artanlı yalnız bir bölümle karşınızda Yalnızım Mesut Bey!

Ep.4 4. Bölüm

Air Date: 2024-05-03

Düğünde dansa kaldıracak kimsesi olmayanların, olmadığı gibi kendisine dansa kalkan acımasız ebeveynler tarafından çocuk kilitlenenlerin, kucağında iki bebe, bir elinde başka diğerinde başka çocukla, dans edenlere gıptayla bakanların programı Yalnızım Mesut Bey, "pisti dağıtmaya geldim" diyen bir bölümle karşınızda.

Ep.5 5. Bölüm

Air Date: 2024-05-10

Kaş'taki o barda neler yaşandı? Almanya'ya taşınıp vatandaşlık alan ex haklı mı? Yalnızım Mesut Bey, biraz magazin biraz polisiye esintileri taşıyan, serin serin esen ama hassas bedenleri de çarpabilecek şiddette yaz meltemi gibi bir bölüm karşınızda!

Ep.6 6. Bölüm

Air Date: 2024-05-17

6 aylık ilişki yaşamış olanın Don Juan sayıldığı bir evrenden, ilişki yaşanabileceğine dair inancını kaybetmiş insanların diyarından geliyoruz. Yalnızım Mesut Bey, savaş muhabirlerinden geri kalmayacak bir cesaretle, tüm riskleri alıp, yalnızlık piramidinin en alt katına indiği bir bölümle karşınızda.

Ep.7 7. Bölüm

Air Date: 2024-05-24

Yalnızlığın karanlık dehlizlerine güneş sızıyor, dip sularından başımızı kaldırıp karayı görüyor ve bir nefes alıyoruz nihayet! Yalnızım Mesut Bey, yalnızlığın bir tercih de olabileceğini hatırlatan, kızgın kumlardan serin sulara girer gibi mayhoş, bir o kadar da coşkun ve neşeli bir bölümle karşınızda!

Ep.8 8. Bölüm

Air Date: 2024-05-31

Fuckbuddy, hugbuddy, lovebuddy, situationship, friendzone... Yalnızlık yelpazesinin ilişkiye uzanan bütün aşamaları, ücretsiz bir online kurs tadındaki bölümüyle Yalnızım Mesut Bey'in sezon finalinde!