Sezon 1

Sezon 1 (2022)

My Brilliant Friend'in yapımcısı, Gomorrah ve The Young Pope'un yazarlarından bir hapishane draması. Bruno, hapishanede kendini "Kral" ilan etmiş, kendi adalet düzenini kurmuştur. Tüm hapishaneyi kendi doğru ve yanlışlarıyla yönetmektedir.






Episodes List

Ep.1 1. Bölüm

Air Date: 2022-03-18

Bruno Testori, San Michele hapishanesinin müdürüdür ancak sağ kolu ve en yakın arkadaşı Komutan Nicola Iaccarino'nun öldürülmesinden sonra krallığı sarsılmaya başlar. Soruşturmak üzere atanan Eyalet Savcısı Laura Lombardo, Bruno'nun yöntemleri ve hapishaneyi vicdansızca yönetmesi hakkında bir şüphe ağı örer. Bruno, San Michele'in 'karanlık tarafını' yönetmedeki ana müttefiki Branko Lackovic'in kaçmayı planladığını ve Nicola'yı öldürenin kendisi olduğunu keşfeder. Ardından Bruno'nun krallığında bir başka sarsıntı daha gerçekleşir: Lackovic ölü bulunur.

Ep.2 2. Bölüm

Air Date: 2022-03-18

Lackovic intihar mı etti, yoksa biri onu Komutan Iaccarino'nun ölümünün intikamını almak için mi öldürdü? Bruno, mahkûm müttefikinin İslam'ı seçtiğini ve San Michele'in Müslüman cemaatinde gizlenen bir gizem olduğunu keşfeder. Bu arada savcı Lombardo, Bruno'nun 'praetorianlar' olarak bilinen sadık hapishane görevlilerini sorgularken üzerindeki baskıyı sürdürür. Gerilim tırmandıkça Bruno'nun eski karısı Gloria ile olan zorlu ilişkisi de eklenir.

Ep.3 3. Bölüm

Air Date: 2022-03-25

Bruno, karizmatik İmam Amir liderliğindeki Müslüman topluluğa sızmak için yeni bir mahkûm olan Farid'i görevlendirir. Gölge yöntemlerini her zaman eleştiren genç bir hapishane memuru olan Sonia'yı yeni komutan olarak atar. Sonia, farkında olmadan, Lombardo'ya sunulacak San Michele'in temiz yüzü olur. Bu arada, Lackovic'in ölümüyle, uyuşturucu bağımlısı mahkûmlar geri çekilmeye başlar ve Slavlar ile Nijeryalılar arasında hapishanenin iç uyuşturucu şebekesinin kontrolü konusunda bir kan davası başlar.

Ep.4 4. Bölüm

Air Date: 2022-03-25

Bruno, Müslüman kanadını geçici olarak temizler ve gerekli izinlere sahip olmamasına rağmen gizli kameralarla doldurur. Buna karşılık, Lombardo soruşturmasını ilerletir ve Bruno'nun telefonuna, geçmiş ve şimdiki tüm hayatını araştırmasını sağlayan bir truva atı cihazı yerleştirir. İslami kanatta Bruno, cihadı savunan bir mesaj içeren sahte bir kitap bulur. Birisi mahkumları radikalleştirmeye çalışıyor olabilir midir?

Ep.5 5. Bölüm

Air Date: 2022-04-01

Laura, Bruno'nun telefonundan verileri alır. Bir baskında öldürülen bir cihatçı lider olan Al-Iraqi'nin cesedi Orta Doğu'da bulunur ve tarih, Lackoviç'in firar girişimiyle örtüşür. Bruno'nun kitaptaki mesajı deşifre etmesine yardım eden kültürel arabulucu İbrahim öldürülür. Bruno, mesajın kaderinde hapishaneden çıkmak olduğunu keşfeder ve gizli servise San Michele'de bir Cihatçı hücre olduğunu bildirir. Kenara çekilecek ve bununla ilgilenmelerine izin verecektir ama karşılığında Lombardo'yu devre dışı bırakmalarını ister.

Ep.6 6. Bölüm

Air Date: 2022-04-01

Bruno, Sonia'yı kendi tarafına çekmeye ve hapishaneyi yönetmeye yönelik yozlaşmış sisteminde onu daha da tehlikeye atmaya kararlıdır. Lombardo şimdi açıkça Bruno'nun Lackovic'i öldürdüğünden şüpheleniyordur ve onun yanına kâr kalmasına izin vermemeye kararlıdır. Bruno, hapishanede radikal nüfuz arayışında İmam Amir'in desteğini ister. Bu arada, Farid mutfakta bir havalandırma ızgarasını gizlice kurcalar: Bir kaçış mı hazırlıyordur?

Ep.7 7. Bölüm

Air Date: 2022-04-08

Bruno, gizli servisi çileden çıkararak Müslüman kanadı tecrit eder. Gloria ile konuşan Bruno, Lackovic'in cinayetini reddeder ancak şimdi kimin tarafında olacağına karar vermesi gereken Sonia'ya itiraf eder. Müslüman mahkûmlar giderek huzursuzlaşırlar ancak Amir Bruno'ya yardım eder. Hapishane, Lackovic'in kaçmasına yardım etmek istediği haleflerinden birini mi saklıyordur? Bruno tüm bu olayları çözmeye çalışırken dramatik bir haber alır: Amir öldürülmüştür.

Ep.8 8. Bölüm

Air Date: 2022-04-08

San Michele’den kaçış planı açıkça devam ediyordur ve Bruno, Amir'in katilini bulmak zorundadır. Sonia onun yanında olmayı seçer ancak İmam'ın ölümü mahkumlar arasında Farid'in önderlik ettiği ve hızla hapishaneye yayılan bir isyanı tetikler. Ardından gelen kaosta, kaçış planına vesile olan Bruno, Al-Irak'ın halefinin Bilal - Emir'in sessiz, sadık hizmetkarı olduğunu fark eder. İsyan bastırılırken Laura Lombardo, Bruno için gelir ve onu kendi hapishanesinde bir hücreye kilitler.