Sezon 1

Sezon 1 (2023)






Episodes List

Ep.1 Çevre Yolu

Air Date: 2023-11-24

Yıl 2005. Bir otobüs dolusu insan Navamalai'den yakındaki şehre giderlerken Kattiyal köyünden geçmek zorunda kalır. Otobüs ormanda kaybolur ve Sakhtivel ile Karunagam, çocuklarını kaybetmenin acısı yaşar. Günümüzde ise Gautham ve ailesi uğursuz bir akşam bir araba yolculuğuna çıkar. Aynı yola sapmaları hayatlarını sonsuza dek değiştirecektir.

Ep.2 Görev: Kattiyal

Air Date: 2023-11-24

Gautham, isteksiz Shakthivel, Karunagam ve Peter'la geri dönmeyi başardığında arabası ortalıkta yoktur. İzler, ailesinin kaçırılarak Kattiyal'in içine sürüklendiğine işaret eder. Bu sırada Exogenyx'in varisi Prakaş'ın paralı askerleri Kattiyal sahiline iner ve görevlerine başlamak için ormana girer.

Ep.3 Hiçliğin Derinliklerinde

Air Date: 2023-11-24

Farhan'ın liderliğindeki paralı askerler ormanda ilerlerken Farhan, Cagan'ın Prakaş'ın asıl planlarını gizlediğini anlar. Karunagam, Kattiyal ve yıkık durumunun, Shakthi'nin bağnaz babasının, Sairaj'ın ve deliliğe yolculuğunun sırlarını açıklar. Dört adam Kattiyal'in derinliklerine ilerlediklerinde mutant benzeri yaratıklar tarafından kovalanır ve bir mağaraya düşerler.

Ep.4 Babaların Günahları

Air Date: 2023-11-24

Gautham ve ekibi, Kattiyal'in eski maden mağaralarında olduklarını fark eder ve derinlere ilerledikçe Sairaj'ın yeni inini bulurlar. Paralı askerler terk edilmiş fabrikaya girer. Yeraltı laboratuvarını buldukları sırada mutantlar tarafından yapılmış olan garip bir dua mihrabıyla karşılaşırlar.

Ep.5 Son

Air Date: 2023-11-24

Bu sırada Gautham ve grubu amansız mutant dev Vettaiyan'dan zar zor kurtulur ve Shaktivel'in delirmesine sebep olan Ana-Tanrıça mağaralarındaki dehşet anıtla karşılaşırlar. Grup bundan sonra Gautham'ın ailesini bulmayı başarır ama mutantlardan kaçmak zorundadırlar.

Ep.6 Kırmızı Alarm

Air Date: 2023-11-24

Pek çok kişi hayatını kaybetmiştir ve paralı askerlerle Gautham'ın ekibi sonunda bir araya gelir. Birlikte bir plan yaparlar. Ama dev mutant canavar Vettaiyan ve ordusunu aşmaları gerekmektedir.