Season 1

Season 1 (2015)


Episodes: 16

Star Cast: Hazer Amani ,





Episodes List

Ep.1 Kalabalık Sofralar & Davet Yemekleri

Air Date: 2015-10-04

Birbirinden ilginç konseptleri ve leziz tarifleri bir araya getiren Hazer Amani, ortaya unutulmaz tatlar çıkarıyor. Günün menüsünde ise Fırında Kuzu İncik, Kıymalı Taze Fasulyeli Pilav ve Dondurmalı Mozaik Pasta var.

Ep.2 Fırından Lezzetler

Air Date: 2015-10-11

Birbirinden ilginç konseptleri ve leziz tarifleri bir araya getiren Hazer Amani, ortaya unutulmaz tatlar çıkarıyor. Günün menüsünde ise Patates Graten ve Fırında Kök Sebzeler, Fırında Portakallı Tavuk ve Osobuka var.

Ep.3 Çorbalar

Air Date: 2015-10-18

Birbirinden ilginç konseptleri ve leziz tarifleri bir araya getiren Hazer Amani, ortaya unutulmaz tatlar çıkarıyor. Günün menüsünde ise Közlenmiş Kırmızı Biberli Domates Çorbası, Nohut, Kuşbaşı Et ve Ispanaklı Lahana Çorbası ile Pancar Çorbası var.

Ep.4 Maç Menüsü

Air Date: 2015-10-25

Birbirinden ilginç konseptleri ve leziz tarifleri bir araya getiren Hazer Amani, ortaya unutulmaz tatlar çıkarıyor. Günün menüsünde ise Çıtır Tavuk Kanat ve Baget, Lavaş Pizza ve Mini Hamburger var.

Ep.5 Kahvaltı Menüsü

Air Date: 2015-11-01

Birbirinden ilginç konseptleri ve leziz tarifleri bir araya getiren Hazer Amani, ortaya unutulmaz tatlar çıkarıyor. Günün menüsünde ise Fırında Menemen, Tahıllı Ekmek, Mini Tartlar ve Croque Monsieur var.

Ep.6 Dünya Mutfağı

Air Date: 2015-11-08

Birbirinden ilginç konseptleri ve leziz tarifleri bir araya getiren Hazer Amani, ortaya unutulmaz tatlar çıkarıyor. Günün menüsünde ise Fajita, Brownie Cheesecake ve Sebzeli Focaccia var.

Ep.7 Pilavlar

Air Date: 2015-11-15

Birbirinden ilginç konseptleri ve leziz tarifleri bir araya getiren Hazer Amani, ortaya unutulmaz tatlar çıkarıyor. Günün menüsünde ise Dereotu ve Baklalı Pilav, Deniz Mahsullü Pilav, Pestolu Sebzeli Pilav var.

Ep.8 Salatalar

Air Date: 2015-11-22

Birbirinden ilginç konseptleri ve leziz tarifleri bir araya getiren Hazer Amani, ortaya unutulmaz tatlar çıkarıyor. Günün menüsünde ise Karabuğday Salatası, Tabbule Salata, Ekmekli ve Otlu Pancar Salatası var.

Ep.9 Makarnalar

Air Date: 2015-11-29

Birbirinden ilginç konseptleri ve leziz tarifleri bir araya getiren Hazer Amani, ortaya unutulmaz tatlar çıkarıyor. Günün menüsünde ise Ev Yapımı Erişte, Bolonez Soslu Lazanya ve Yeşil Soslu Makarna var.

Ep.10 Çocuklar İçin

Air Date: 2015-12-06

Birbirinden ilginç konseptleri ve leziz tarifleri bir araya getiren Hazer Amani, ortaya unutulmaz tatlar çıkarıyor. Günün menüsünde ise Kardan Adam, Mini Kumpir Fareler ve Gökkuşağı Sebzeli Tart ile Çilekli Vanilyalı Milkshake ve Karpuzlu Smoothie var.

Ep.11 Öğlen Ne Yesem

Air Date: 2015-12-13

Birbirinden ilginç konseptleri ve leziz tarifleri bir araya getiren Hazer Amani, ortaya unutulmaz tatlar çıkarıyor. Günün menüsünde ise Piknik Sandviç, Tavuklu Dürüm (Burrito) ve İncirli Cevizlik Kek ile Karışık Meyveli Smoothie var.

Ep.12 Evde Balık Keyfi

Air Date: 2015-12-20

Birbirinden ilginç konseptleri ve leziz tarifleri bir araya getiren Hazer Amani, ortaya unutulmaz tatlar çıkarıyor. Günün menüsünde ise Levrek Buğulama, Kağıtta Domatesli Hamsi ve Izgara Somon var.

Ep.13 Tavada Pişen Lezzetler

Air Date: 2015-12-27

Birbirinden ilginç konseptleri ve leziz tarifleri bir araya getiren Hazer Amani, ortaya unutulmaz tatlar çıkarıyor. Günün menüsünde ise Izgara Biftek ve Lyonnaise Patates, Marine Edilmiş Izgara Sebzeler ve Tavada Bütün Mücver var.

Ep.14 Beklenmedik Misafir

Air Date: 2016-01-03

Birbirinden ilginç konseptleri ve leziz tarifleri bir araya getiren Hazer Amani, ortaya unutulmaz tatlar çıkarıyor. Günün menüsünde ise Fırında Patates, Basri Sandviç & Cevizli Peynir Salatası ve Deniz Mahsullü Club Sandviç var.

Ep.15 Türk Mutfağı

Air Date: 2016-01-10

Birbirinden ilginç konseptleri ve leziz tarifleri bir araya getiren Hazer Amani, ortaya unutulmaz tatlar çıkarıyor. Günün menüsünde ise Güveçte Etli Nohut & Elmalı, Cevizli, Tarçınlı Baklava ve Beşamel Soslu Kavurmalı Karnıyarık var.

Ep.16 Hafta Sonu Evde Yemek

Air Date: 2016-01-17

Birbirinden ilginç konseptleri ve leziz tarifleri bir araya getiren Hazer Amani, ortaya unutulmaz tatlar çıkarıyor. Günün menüsünde ise Pancar Grazeli Bonfile ve Püre, Ispanaklı ve Keçi Peynirli Rulat ile Karamelize Karnabahar ve Profiterol var.