Sezon 1

Sezon 1 (2022)






Episodes List

Ep.1 1. Bölüm

Air Date: 2022-08-28

Amerikalı bir şarkıcı, Helsinki'den Stockholm'e giden bir gemide bir yolcuya şiddetle saldırır. Stockholm polisinden Marianna Hermansson gemiye geldiğinde ise kaçar. Marianna, kaçan adamın erkek arkadaşı John olduğundan ve bir sır sakladığından habersizdir.

Ep.2 2. Bölüm

Air Date: 2022-08-28

Mariana, John'un sadece saldırgan olmadığını, on yıl önce Ohio'da idam hücresinde ölmüş olduğunu keşfeder. Geçmişe gidilir, Ohio'da idam hücresinde olan John'un zamanı daralıyordur. Gardiyan Vernon uzaklaştırma cezasına çarptırıldığında, bir doktor arkadaşı ona bir planla yaklaşır.

Ep.3 3. Bölüm

Air Date: 2022-08-28

John idam edilmeden önce, Vernon onun sahte ölümünü planlamasına ve onu hapishaneden kaçmasına yardım eder. Günümüzde ise John, saldırı suçlamalarından kurtulur ancak Dışişleri Bakanlığı onu ülkesine iade etmeye karar verir. Masumiyetine ikna olan Mariana, John’un hapishaneden tekrar kaçmasına yardım eder.

Ep.4 4. Bölüm

Air Date: 2022-08-28

Mariana ve John kaçarken Ewert, John’un iade edilmesini engellemek için bir anlaşma pazarlığı yapar. Finnigan'ın adamları Stockholm'e giderken konvoyu pusuya düşürür ve John'u kaçırarak onu İsveç'ten çıkarıp ABD'ye geri götürür. Umutsuz John, ölüm cezasıyla yüzleşmek üzere yeniden hapsedilir.

Ep.5 5. Bölüm

Air Date: 2022-08-28

John tekrar idam cezasına çarptırılırken, Mariana onun masumiyetini kanıtlamaya yardım etmek için Ohio'ya gider. Finnigan'a siyasi baskı yapmaya odaklanmak isteyen Hanna ile Mariana çatışır. Mariana'nın kararlılığı, davada bazı ipuçlarını ortaya çıkarır ve bu sayede Mariana, yerel bir polis olan Sandra Mendez'i müttefik olarak kazanır.

Ep.6 6. Bölüm

Air Date: 2022-08-28

Mariana, John'un masumiyetini kanıtlamak için yarışır ancak başarısız olur. John idam edilir. Davayı düşürmeyi reddeden Mariana, İsveç'te bile ipuçlarının peşine düşer ve Hanna ile ilgili önemli bir bilgi keşfeder. Finnigan, Hanna'yı öldürerek planını tamamlar ve kendisini ölüm hücresine, Hücre 8’e gönderir.