Mini Dizi

Mini Dizi (2024)

Bir partide arkadaşlarıyla buluşan ve eve dönmeyen on dört yaşındaki bir çocuğun gerçek hikayesi.






Episodes List

Ep.1 Ayna

Air Date: 2024-04-17

1997 yılında, Britanya Kolumbiyası'nın sakin bir adasında, on dört yaşındaki Reena Virk bir partiye katılır ve bir daha eve dönmez. Onun ortadan kaybolması, memleketine dönen bir roman yazarının ilgisini çeker ve kendini genç şüphelilerin gizli dünyasının içine çekilmiş bulur...

Ep.2 Seven Oaks'un John Gotti'si

Air Date: 2024-04-17

Cam şok edici bir keşifle sarsılır ve polis köprünün altında gerçekten ne olduğunu çözmek için acele eder. Josephine, Rebecca ile bir anlaşma yaparken, geçmişe bir göz atan Reena'nın ilk isyanı ortaya çıkar.

Ep.3 Kan Yemini

Air Date: 2024-04-24

Üzücü haberler küçük Victoria kasabasını sarsar ve söylentiler su yüzüne çıkarken Rebecca ve Cam yeniden bir araya gelir. Geçmişte Reena, Josephine'in mafyatik fantezi dünyasına girer.

Ep.4 Güzel Britanya Kolumbiyası

Air Date: 2024-05-01

1979'da Suman ve Manjit aşık olur ve hayatlarını sonsuza dek değiştirecek bir dizi olay başlar. 1997'de Seven Oaks kızları Virk'lerin evine unutulmaz bir akşam yemeği için gelir ve Manjit'in sırrının şok edici bir şekilde ortaya çıkmasına neden olur.

Ep.5 Isı Düştüğünde

Air Date: 2024-05-08

Şüpheler gençlerin etrafını sarınca tansiyon yükselir. Rebecca ve Cam bir plan yapar ancak beklenmedik bir yol Rebecca'yı garip bir tavşan deliğine sürükler ve yeni bir bağ kurmalarına neden olur.

Ep.6 Suda Aynı Şekilde Batarlar

Air Date: 2024-05-15

Rebecca ve Cam'in işbirliği test edilirken geçmiş ve şimdiki yaralar birbirine karışır. Virk'ler meseleyi kendi başlarına halletmeyi tartışırken, gençler kaçış planlarına kılıf olarak bir okul dansını kullanır ve tüm bunlar olurken başka bir hayat daha tehdit altındadır.

Ep.7 Üç ve Yedi

Air Date: 2024-05-22

Ortaya çıkan dava, kimi savunması gerektiğini sorgulamaya başlayan Rebecca'yı uçurumun kenarına iter. Cam'in adalet sistemine olan bağlılığı, cinayet gecesine ait detayların nihayet ortaya çıkmasıyla test edilir.

Ep.8 Tek Başına Merhamet

Air Date: 2024-05-29

Tüm katılımcıların meydana gelen olaylara gerçek katılımlarıyla hesaplaşmalarıyla beraber, adalet için son fırsat ortaya çıkar. Radikal bir bağışlayıcı seçim olayın kapanmasını sağlar.