Sezon 1

Sezon 1 (2023)

Fransa kıyılarına vuran Daryl, parçaları birleştirmekte zorlanmaktadır. Eve dönüş yolunu bulma umuduyla yollara düşecek, yaşadıklarını anlamlandırmaya başlayacaktır.






Episodes List

Ep.1 L'âme Perdue

Air Date: 2023-09-10

Daryl Dixon'ın Fransa'ya gelişi, büyüyen bir dini hareketin merkezinde yer alan genç bir çocuğu istemeden de olsa tehlikeye atan şiddetli bir olaylar zincirini başlatır. Daryl, Amerika'ya dönmesine yardım edilmesi karşılığında çocuğun güvenliğini sağlamaya yardım etmeyi kabul eder.

Ep.2 Alouette

Air Date: 2023-09-17

Daryl, Isabelle, Laurent ve Sylvie yolda sorunlarla karşılaşır. Isabelle aç olanların ortaya çıktığı günü hatırlar. Laurent uyum sağlamak için mücadele eder...

Ep.3 Paris Sera Toujours Paris

Air Date: 2023-09-24

Grup Paris'e varır ve burada Isabelle geçmişiyle yüzleşirken Daryl ile yakınlaşır. Codron, Pouvoir adlı büyüyen bir hareketin liderinden yardım ister ve Laurent'ı tehlikeli bir incelemeye tabi tutar.

Ep.4 La Dame de Fer

Air Date: 2023-10-01

Daryl ve Isabelle, Paris'te sanat ve ifadenin son kalıntısı olan yeraltı kulübü Demimonde'un sahibi Quinn ile pazarlık yapmak zorundadır.

Ep.5 Deux Amours

Air Date: 2023-10-08

Daryl, kendisini Fransa'ya getiren koşulları hatırlayarak eski şeytanlarıyla yüzleşir. Isabelle'in fedakârlığı onu sert önlemler almaya zorlar. Genet, Paris halkı için bir kutlama başlatır.

Ep.6 Coming Home

Air Date: 2023-10-15

Genet güç tabanını sağlamlaştırır. Daryl’ın Amerika'ya dönmeden önce yapması gereken bir iş vardır.