Season 1

Season 1 (2022)






Episodes List

Ep.1 1. Bölüm

Air Date: 2022-11-02

Yıllarca kocasından şiddet gören Cennet, hastane odasının penceresinden tabelasını gördüğü avukat Zeynep’i yanına çağırır. Öldükten sonra açılması için bir mektup verir. Zeynep’in vasiyet sandığı bu mektup; aslında bir suç duyurusudur. O günden sonra Cennet’in kocası Yılmaz, çocukları Birsen, Halil ve Feride’nin hayatları geri dönülmez bir biçimde değişecektir.

Ep.2 2. Bölüm

Air Date: 2022-11-08

Hayattayken kaderine razı olan Cennet’in bir mektup bırakarak ölümünden kocasını sorumlu tutması, herkesi şoke eder. Ama en büyük şaşkınlığı ve hayal kırıklığını Yılmaz yaşar. Karı koca arasında yaşananlar mahremdir ve bunları ifşa etmek ona göre ihanetin en büyüğüdür. Zeynep’in amacı ise mektupta yazılanları doğrulayacak birini bulmaktır. Bu yüzden Birsen, Feride ve Halil’in peşine düşer. İlk ulaştığı kişi Birsen olur, bunun haberini alan Yılmaz için Birsen’i her daim elinin altında tutmak şart olmuştur. Feride zaten babasının tarafındadır. Geriye bir tek Halil kalmıştır. Ancak onu bulmak Zeynep’in umduğundan daha zordur. Uzun uğraşlardan sonra Halil, hiç beklemediği bir yerde karşısına çıkar.

Ep.3 3. Bölüm

Air Date: 2022-11-15

Arabasını darp edenin Cennet’in oğlu Halil Tekin olduğunu öğrenen Zeynep büyük bir şok yaşar. Halil için de durum farklı değildir. Caner’i beklerken karşısında Zeynep’i bulmuştur. Üstelik genç kadın annesinin avukatıdır. Cennet’in mektubunu okuyan Halil; Birsen ve Feride’den farklı, annesinin hayatı boyunca şiddete maruz kaldığını kabul eder. Ama bu da ona göre geç kalınmış bir hamledir. Ve şimdi bunun kimseye bir faydası yoktur. Zeynep’e bu işin peşini bırakmasını söyler. Kendi de öyle yapacak, hayatına devam edecektir. Ancak ablasından öğrendiği yeni bir bilgi, Halil’in kendini sorgulamasına neden olur. Öte yandan çaresizce bir ipucu arayan Zeynep, hiç beklemediği birinden bir telefon alır.

Ep.4 4. Bölüm

Air Date: 2022-11-22

Cennet’in ölümüne dair ufak da olsa bir ipucu bulmayı umut eden Zeynep, hiçbir sorusuna cevap alamaz. O sabahı bilen iki kişiden birinin dilleri susmuş, Yılmaz ise konuşmamakta kararlıdır. Öte yandan Zeynep için mahalleye gelen Halil, cenazeden sonra babasıyla bir kez daha karşılaşır. Onlar kozlarını paylaşırken, harcanan yine Birsen olur. Bu da yetmezmiş gibi merdivenden düşerek hastaneye kaldırılır. Herkes bunun bir kaza olduğunu düşünürken, gerçeği öğrenen Halil, başta kendisi olmak üzere, herkesin hayatını değiştirecek büyük bir karar verir.

Ep.5 5. Bölüm

Air Date: 2022-11-28

Halil’i üstüne salanın Seray olduğunu öğrenen Yılmaz, Birsen’i son kez uyarır. Ya kızının yularını sıkı tutacak ya da bir sonraki hatasında gözünün yaşına bakmayacaktır. Öte yandan Halil karşı evi tutarak babasıyla arasındaki savaşın fitilini ateşler. Filler tepişirken çimenlerin ezildiğini çok iyi bilen Birsen, çocukları için bu savaşta taraf olmayı reddeder. Feride ise hala bir avukat bulamamış, babasına sunduğu bahaneler tükenmiştir. Son çare Caner’i aramak zorunda kalır. Bu buluşma büyük yüzleşmelere sebep olurken, saklanan sırlar da ortaya dökülür. Ancak asıl büyük sır, Cennet’in üç çocuğuna bıraktığı bohçalardan birinin içinde saklıdır.

Ep.6 6. Bölüm

Air Date: 2022-12-05

Annesine ve kardeşlerine yaşatılan şiddeti görmeyi reddeden Feride, Cennet’in ona bıraktığı kanlı yemeniyle birlikte çocukluğuna doğru bir yolculuğa çıkar. Bu yolculuk onu müstakil bir eve getirir. Öte yandan dosyanın delil yetersizliğinden kapanacağını öğrenen Halil, kardeşleriyle bir kez daha konuşmak ister. Üçkardeş yıllar önce Yılmaz’dan kaçarak saklandıkları evde buluşur. Burada yaşadıkları iki gün, dördünün de geleceğini belirlemiş ve hiçbir şey bir daha eskisi gibi olmamıştır. Herkesin eteğindeki taşları döktüğü bir hesaplaşma yaşanırken, Feride yıllar önceki gibi geleceklerini belirleyen bir karar verir.

Ep.7 7. Bölüm

Air Date: 2022-12-12

Dosyanın kapanmasıyla birlikte yaptığının yanına kar kalacağını düşünen Yılmaz’ın sevinci Cennet’in sesini duyduğu anda kâbusa dönüşür. Yıllarca susan, gördüğü şiddete sessiz kalan kadın, evlenirken kocasına verdiği sözden caymış ve Yılmaz’ın tabiriyle “ölüme yatmadan önce her yere adeta mayın döşemiştir”. Öte yandan Birsen’in itirafı Halil’in öfkesini daha da alevlendirir. Ama ipleri koparan annesinin öldüğü gün ona bıraktığı mesaj olur. Çocukluğu boyunca; sesini duyurmaya, babasının üstlerine kapattığı kapıları açtırmaya çalışan Halil bu sefer eşikte duran korkunç adamı yıkıp geçmeye kararlıdır. Bedeli ne olursa olsun bunu yapacaktır.

Ep.8 8. Bölüm

Air Date: 2022-12-19

İfadesi alınmak üzere adliyeye götürülen Yılmaz, savcının karşısına çıkmadan önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırılır. Tutuklanmasını umarken kendini hastanede, babasının iyileşmesini beklerken bulan Halil, öfkeyle acıma duyguları arasında kalır. Öte yandan Zeynep’le daha da yakınlaşırlar. Bu durum Funda’nın ikiliyi kıskanmasına sebep olur. İntikam almak için Caner’e bir işbirliği teklif eder. Böylece Caner’in de aradığı fırsat ayağına gelmiş olur. Bu sayede Zeynep’i Halil’den uzaklaştırabilecektir. Planın bir parçası olarak Zeynep’e Soso’da bir doğum günü partisi düzenler. Gecenin sonunda verdiği hediye ise Halil’le Zeynep’i geri dönülmez bir noktaya taşır. Tüm bunlar olurken davanın seyrini değiştirecek sürpriz bir tanık ortaya çıkar.

Ep.9 9. Bölüm

Air Date: 2023-01-09

Halil’in Funda ile görüntülerini izleyen Zeynep, büyük bir hayal kırıklığı yaşar ve Halil’den uzak durma kararı alır. Bunun için de Cennet’in davasına Caner’i dahil eder. Ancak bu hamlesi Halil’i durdurmadığı gibi aralarındaki etkileşimi daha da arttırır. Başından beri kızının Halil ile görüşmesine karşı olan Armağan için bu kabul edilemez bir arkadaşlıktır. Zeynep’e bunu söylemek için bürosuna geldiğinde, hiç beklemediği bir kişiyle; Ali Fuat ile tanışır. Feride’nin hamile olduğunu öğrenen Kıvanç ise, evliliğiyle ilgili bir karar vermesi gerektiğini düşünürken o kararı Feride verir ve boşanma protokolünü imzalar. Öte yandan Yılmaz’ın meşru müdafaa ile serbest kaldığını, evde bulunan kanın babasına ait çıkabileceğini öğrenen Halil deliye döner. Davanın devam edebilmesi ve mezarın açtırılabilmesi için yeni bir delile ihtiyaç vardır. Bu delil Halil’e hiç beklemediği bir kişiden, beklemediği bir anda gelir. Bu ipucu birilerinin hayatını sonsuza kadar değiştirecektir.

Ep.10 10. Bölüm

Air Date: 2023-01-16

Feride’nin ani rahatsızlığı, yemeni konusunu açıklığa kavuşturmak isteyen Zeynep’in elini kolunu bağlar. En azından düşük tehlikesi geçinceye kadar, Kıvanç’a ve Feride’ye yaptığı baskıyı ertelemek zorunda kalır. Öte yandan Birsen’i eve almayı kafasına koyan Yılmaz, Yusuf’un aklını çelmeye devam eder. Ahlak ve namustan bahsederken laf arasında İlker’in adını geçirir. Eve gelen Yusuf, ablasının kuaförü eve çağırdığını öğrenince Seray’ın üzerine yürür. O güne kadar Yusuf’u hiç öyle görmemiş olan Birsen endişelensede gelmekte olan tehlikenin büyüklüğünü hayal bile edemez. Kıvanç’tan beklemedikleri bir davet alan Halil ve Birsen, Feride’nin yanına giderler. O gece üç kardeş için hem bir hesaplaşma gecesi hem de barışmak için yeni bir fırsat olacaktır. Yılmaz’ın ani gelişi tüm planları alt üst eder. Üç kardeşin yolları yeniden ayrılır. Tutunacak hiçbir dalı kalmayan Halil için artık sığınacak tek yer Cennet’tir.

Ep.11 11. Bölüm

Air Date: 2023-01-17

Ali Fuat’ın hayatını kurtaran Halil, yaralanarak hastaneye kaldırılır. Başucunda biri Halil’in sevdiği diğeri de Halil’i seven olmak üzere iki kadın vardır. Zeynep bu acı olay sayesinde gerçek duygularıyla yüzleşir ve Halil’le ilişkisi hakkında tekrar düşünmeye başlar. Halil’in yaralanma haberiyle birlikte Birsen’in evine ateş düşer. Polis tarafından Halil’in vurulduğunu öğrenen Yılmaz’ın ise kılı kıpırdamaz. Diğer taraftan Ali Fuat, tanımadığı biri için hayatını hiçe sayan Halil’i koşulsuz oğlu olarak kabul eder. Hastanede Halil’in iyi haberi beklenirken Birsen’in evine Kıvanç tarafından bir paket gönderilir. İçinde cinayetin tek delili olan yemeni vardır. Kıvanç bu sorumluluğu alamayacağını, Feride’ye ne yapacaklarına ailece karar vermelerini ister. Böylece Halil’in evinde bir mahkeme kurulur. Son anda gelen şahit bütün ezberleri bozup, planları alt üst eder.

Ep.12 12. Bölüm

Air Date: 2023-01-24

Ep.13 13. Bölüm

Air Date: 2023-01-31

Ep.14 14. Bölüm

Air Date: 2023-02-28

Ep.15 15. Bölüm

Air Date: 2023-03-07

Ep.16 16. Bölüm

Air Date: 2023-03-14

Ep.17 17. Bölüm

Air Date: 2023-03-21

Ep.18 18. Bölüm

Air Date: 2023-04-04

Ep.19 19. Bölüm

Air Date: 2023-04-11

Ep.20 20. Bölüm

Air Date: 2023-04-18

Ep.21 21. Bölüm

Air Date: 2023-04-25

Ep.22 22. Bölüm

Air Date: 2023-05-02

Ep.23 23. Bölüm

Air Date: 2023-05-09

Ep.24 24. Bölüm

Air Date: 2023-05-16

Ep.25 25. Bölüm

Air Date: 2023-05-23

Ep.26 26. Bölüm

Air Date: 2023-05-30

Ep.27 27. Bölüm

Air Date: 2023-06-06

Ep.28 28. Bölüm

Air Date: 2023-06-13