Sezon 1

Sezon 1 (2023)

Stockholm'ün varlıklı bir banliyösünde yaşayan ve boğazına kadar borca batmış olan bir grup genç kadın, çareyi komşularının evlerini soymakta bulur. Gerçek olaylardan esinlendi.






Episodes List

Ep.1 Båstad İçin Pişmanım

Air Date: 2023-06-05

Lollo, Mia, Klara ve Frida, ellerine ulaşan bir çift şoke edici mektupla Båstad'daki çılgın hafta sonu kaçamağının ağır faturasıyla yüzleşir.

Ep.2 Sen Kadınsın, Durum Farklı

Air Date: 2023-06-05

Klara yerle bir olan itibarını nasıl toparlayacağını bulmaya çalışırken savunmasız ancak intikam ateşiyle dolu olan Lollo, misilleme yapmak için stratejik bir müttefik edinir.

Ep.3 Daha Fazla Para İstiyorum

Air Date: 2023-06-05

Aileleriyle katıldıkları şatafatlı partiler, arkadaşlar için suç anında başka yerde olduklarına mükemmel bir kanıt oluşturur. Uyum sağlamaya çalışan Frida travmatik bir olay yaşar.

Ep.4 Bir Daha Kavga Etmememizin Şerefine

Air Date: 2023-06-05

Lollo'nun sarhoşken yaptığı saçmalıkların etkisiyle sarsılan grup, gevşemek ve aralarını düzeltmek için doğada bir kaçamak yapar. Ama huylu huyundan burada da vazgeçmez.

Ep.5 Senden Korkmuyorum!

Air Date: 2023-06-05

Duyduğu suçluluk ve utanç nedeniyle sinirleri bozulan Klara'nın kusursuz imajı sarsılmaya başlar. Yaptıkları ortaya çıkan Mia, çaresizce çevirdiği dolapla biraz zaman kazanır.

Ep.6 Şampanya Sever misin?

Air Date: 2023-06-05

Grup, soygunlardaki sorumluluklarının ortaya çıkmasını önlemek için çılgınca zorbalıklara girişir. Şansları bir kez daha yaver gidecek mi?