Season 1

Season 1 (2023)

Yayınladığı “Yerli Ve Kirli” Stand Up gösterisi ile geniş kitlelere ulaşan Baturay Özdemir, şimdi de gündemi ve mizahı harmanladığı yeni talk show’u “Teşekkürler Türkiye” ile siz takipçileri ile buluşuyor.


Episodes: 7

Star Cast: Baturay Özdemir ,





Episodes List

Ep.1 1. Bölüm | Konuk: Nilperi Şahinkaya

Air Date: 2023-01-15

Baturay Özdemir ile Teşekkürler Türkiye'nin 1. Bölümünde konuğumuz Nilperi Şahinkaya.

Ep.2 2. Bölüm | Konuk: Noluyo Ya ¿

Air Date: 2023-01-22

Baturay Özdemir ile Teşekkürler Türkiye, dopdolu bir bölümle sizlerle buluşmaya geliyor! Bu hafta konuklarımız Fırat ve Ceyda (@NoluyoYaa) Gündemle mizahı harmanladığımız bu eğlenceli show’da Ceyda ve Fırat’ın kariyerlerine, ilişkilerine dair çokça şey konuşup eğlenceli stüdyo oyunları oynadık. Herkese şimdiden iyi eğlenceler!

Ep.3 3. Bölüm | Konuk: Emrah Safa Gürkan

Air Date: 2023-01-29

Baturay Özdemir ile Teşekkürler Türkiye, dopdolu bir bölümle sizlerle buluşmaya geliyor! Bu hafta konuklarımız Emrah Safa Gürkan. Gündemle mizahı harmanladığımız bu eğlenceli show’da Emrah Safa Gürkan’ın akademisyenlik kariyerlerine ve tabii ki tarihe dair çokça şey konuşup eğlenceli stüdyo oyunları oynadık. Herkese şimdiden iyi eğlenceler!

Ep.4 4. Bölüm | Konuk: Gonca Vuslateri

Air Date: 2023-02-05

Baturay Özdemir ile Teşekkürler Türkiye, dopdolu bir bölümle sizlerle buluşmaya geliyor! Bu hafta konuğumuz Gonca Vuslateri. Herkese şimdiden iyi eğlenceler!

Ep.5 5. Bölüm | Konuk: Cem Belevi

Air Date: 2023-03-12

Yaşadığımız felaketten dolayı 5 haftalık süre boyunca biz çekimlerimize ara verdik. Hepimizin başı sağolsun, hepimize geçmiş olsun. Herkes elinden geleni en iyisini yapıp yardım etmeye çalıştı. Biz komedyen arkadaşlarımızla sizlerin de desteğiyle deprem bölgesinde bulunan çocuklarımız için oyuncak topladık. Bu yara sarma sürecinde en iyi yapabildiğimiz şey olan; sizleri biraz da olsa gülümsetmek için tekrar başlama kararı aldık. Baturay Özdemir ile Teşekkürler Türkiye, dopdolu bir bölümle sizlerle buluşmaya geliyor! Bu hafta konuğumuz Cem Belevi. Herkese şimdiden iyi eğlenceler!

Ep.6 6. Bölüm | Konuk: Cihan Talay

Air Date: 2023-03-19

Baturay Özdemir ile Teşekkürler Türkiye, dopdolu bir bölümle sizlerle buluşmaya geliyor! Bu hafta konuğumuz Cihan Talay. Herkese şimdiden iyi eğlenceler!

Ep.7 7. Bölüm | Konuklar: Başak ve Çağrı

Air Date: 2023-03-26

Baturay Özdemir ile Teşekkürler Türkiye, dopdolu bir bölümle sizlerle buluşmaya geliyor! Bu hafta konuklarımız Başak Gümülcinelioğlu Çıtanak ve Çağrı Çıtanak!