1. Sezon

1. Sezon (2023)

İsmail'in gidişinin üzerinden geçen birkaç yılın ardından, Yeşilova'nın sıcak ve samimi kasabasında teknoloji çağının ayak sesleri duyulmaya başlamış, sadıçların hayatlarında da büyük değişiklikler olmuştur.






Episodes List

Ep.1 Pilot Bölüm

Air Date: 2023-05-07

Yıllardır İsmail’den haber alınamaması hepsinin içinde dert olsa da günlük hayatlarına devam eden sadıçlar, hayır yemeği sırasında İsmail’in döndüğünü öğrenirler.

Ep.2 2. Bölüm

Air Date: 2023-06-02

Sadıçlar, İsmail’in borçlarını ödeyebilmek için telefon işine girmeye karar verirler. Kasabalıların dikkatini çekemeyen sadıçların önünde tanıtım engeli çıkınca da medyanın gücünü kullanmaya karar verirler.

Ep.3 3. Bölüm

Air Date: 2023-06-09

Kasabalı tarafından alaya alınan sadıçlar, eşleri tarafından evden kovulduğu için İsmail’in yanında camide yaşamaya başlarlar. Telefon işi için baz istasyonu arazisine bakmaya gittiklerinde ise arazi sahipleri onları tepkiyle karşılar.

Ep.4 4. Bölüm

Air Date: 2023-06-16

İsmail, baz istasyonu kurulması uygun görülen arazinin sahipleri tarafından esir alındığında, sadıçlar bir yandan İsmail’i kurtartmaya çalışırken diğer yandan dikkatleri üzerlerine çekmemeye çalışırlar.

Ep.5 5. Bölüm

Air Date: 2023-06-23

İsmail bir daha evlenmemeye yemin etmiş olsa bile Gümüş'ün ailesine hayır diyemez. Fakat Hicabi Makasçı, kızı ve yeğenine yaptıklarından dolayı İsmail’e sinirli olduğu için İsmail ve Gümüş'ün evlenmesine engel olacaktır.

Ep.6 6. Bölüm

Air Date: 2023-06-30

İsmail, Gümüş’ü ailesine dönmeye ikna etmeye çalışsa da kız oldukça kararlıdır. Bu sırada sadıçları sıkıştıran ikinci bir konu daha vardır. Bahri’nin "Atiye" meselesi. Çünkü Atiye evlendirilmek üzeredir.

Ep.7 7. Bölüm

Air Date: 2023-07-07

Gültekin ve kardeşleri bir plan yapıp gizlice İsmail’in evine girerler ve karanlıkta Gümüş’ü bir halıya sarıp kaçırırlar. Ama eve geldiklerinde bir sürprizle karşılaşırlar. Bu karışıklıktan sonra kasabada işler içinden çıkılamaz bir hal alacaktır.

Ep.8 8. Bölüm

Air Date: 2023-07-14

Sadıçlar, Atiye ve Bahri'yi korumaya çalışırlar fakat başlarına türlü türlü talihsizlikler gelir. Bu sırada Gümüş ise Sebahattin’le sözlenmiştir. Sebahattin'in kasabada gerine gerine gezerek nispet yapması İsmail'in canını sıkar.

Ep.9 9. Bölüm

Air Date: 2023-07-21

Sadıçlar ciddi bir suçlamayla karşı karşıyadır. Tam ümitlerin tükendiği anda kasabanın biricik imamı, Mehmet Ali Hoca Bu beş gencin heba olup gitmesini istemez ve devreye girer.

Ep.10 10. Bölüm

Air Date: 2023-07-28

Bir yanda Sebahattin, Gümüş’le evlenmek üzere, diğer yandan baz istasyonu elden gitmek üzeredir. İsmail ve sadıçları için artık bıçak kemiğe dayanır. İsmail, sadıçlarını kurtarmak için büyük bir fedakârlık yapmak zorunda kalır.