1. Sezon

1. Sezon (2023)

Bir yandan Alija'nın, savaşta dağıtılmış ülkesini bir arada tutma ve yeniden inşa etme çabasını izlerken, bir yandan da soykırım nedeniyle paramparça olmuş bir ailenin, savaşın acımasız şartlarındaki mücadelesine şahit oluyoruz.






Episodes List

Ep.1 1. Bölüm

Air Date: 2023-05-07

Dayton müzakereleri başlamıştır, Alija zorlu bir sürecin içindeyken yıllardır görmediği arkadaşı Münira, Alija’nın da tanıdığı Kahramanoviç ailesinden haber alamadığını söyleyerek yardım ister.

Ep.2 2. Bölüm

Air Date: 2023-05-07

Kahramanoviç ailesinin fertleri farklı kamplara gönderilmiştir. Kamptaki zorlu şartların yanında, baba ile oğulun arasında çatlak belirirken, Mirsada, kızlarını korumak için çabalar.

Ep.3 3. Bölüm

Air Date: 2023-05-07

Mirsada, yaşadığı olay sonrası dış dünya ile bağlantısını kesince, Amira’ya bakma görevi Emina’ya kalır. Diğer kampta ise Nedzad’ın yaşadığı bir olay onu tamamen değiştirir.

Ep.4 4. Bölüm

Air Date: 2023-05-07

Nedzad, kamptan kaçmak için, orada karşılaştığı eski arkadaşından yardım ister. Diğer tarafta Bosnalı birliklerin yaklaştığı haberi gelince kamp dağıtılır. Sırplar, genç kızları kurşuna dizmeye başlar. Amira da aralarındadır.

Ep.5 5. Bölüm

Air Date: 2023-05-07

Amira gördüklerinin etkisiyle suskunluğa gömülmüştür. İki kız kardeş, Kara Kuğular ile Saraybosna’daki güvenli bir eve giderler. Hasan ise yolda BM askerleriyle karşılaşır ve Srebrenitsa’ya götürülür.

Ep.6 6. Bölüm

Air Date: 2023-05-07

Yaşadıklarının etkisi sonucunda hesap sorma arzusuyla dolan Hasan, Kara Kuğular’a katılmak ister. Emina ise normalleşmeye başlayan kardeşi ile birlikte Saraybosna’dadır. Üç kardeşin yolları bir hastanede tekrar kesişecektir.