2. Sezon

2. Sezon (2024)

Yıllardır yurt dışında yaşayan Ramazan Bey, Ramazan ayını Türkiye'de, aile köşkünde geçirmek isteyince köşke izinsiz yerleşen ev halkı için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.






Episodes List

Ep.1 Hazine Avı

Air Date: 2024-03-15

Cengiz, köşkün bir yerlerinde büyük bir hazinenin yerini gösteren tuhaf bir harita bulur. Adem ile Havva ise içinde bulundukları kötü durumdan çıkmanın yollarını ararken birbirlerine düşerler.

Ep.2 İftar Oyunları

Air Date: 2024-03-15

Ramazan Bey, ödülü heyecanladırıcı ama sonunda düş kırıklığı yaratan bir yemek yarışması düzenler. Adem ise Havva'nın fazla rekabetçi huyunu kendi yararına kullanmak ister.

Ep.3 Yıldızlar ve Âşıklar

Air Date: 2024-03-15

Yıldız falında en uygun evlenme döneminde olduğunu öğrenen Dürdane'nin asıl sorunu evlenecek adam bulamamasıdır. Bu tür hayırlı işlere dünden teşne olan ev halkının kadınları bir araya gelir ve Dürdane'ye koca ararlar.

Ep.4 Günahlara Tövbe!

Air Date: 2024-03-15

Dalkavukluğu öğrendiği abisi ölen Cengiz bir aydınlanma yaşar ve hayatında işlediği günahları düşünür. Kefareti içinse kendince çok iyi bir yol bulmuştur: İki turisti Müslüman yapmak.

Ep.5 Dizi İçinde Dizi

Air Date: 2024-03-15

Cengiz, köşkü dizi yapan bir şirkete kiralamaya karar verir. Setin kurulmasıyla birlikte herkes dizide bir şekilde rol alma telaşına girer.

Ep.6 Misafir Patron

Air Date: 2024-03-15

Adem'in patronu derbeder olmuş, beş parasız kalmıştır. Adem'in evinde kalmaya davet edilen patronun, aile için hazırladığı gizli bir planı vardır.

Ep.7 Bu Ah Kimin Ahı?

Air Date: 2024-03-15

Başına türlü türlü aksaklıklar gelen Adem, birinin ahını aldığını düşünerek çevresindekilerden helallik almaya koyulur. Bu esnada Münevver'in öldüğünü sandığı üçüncü kocası, hiç beklenmedik şekilde ortaya çıkar.

Ep.8 Yıldırım Buluşması

Air Date: 2024-03-15

Dürdane tarafından bir kez daha reddedilen Taceddin'e Dudu bir talip bulur. İkilinin ilişkisi "fazla" hızlı ilerler desek yeridir. Bu esnada çok hastalanan Ramazan, vasiyetini yazmak ister.

Ep.9 Hanımköşklü

Air Date: 2024-03-15

Cengiz'in eski eşi Arzu nihayet çıkagelince köşkteki dengeler derinden sarsılır. Ramazan ve Taceddin, herkesin bu kadından neden korktuğunu kısa sürede anlarlar.

Ep.10 Arınma Kutusu

Air Date: 2024-03-15

Dürdane, köşkte iyi enerjiler ortaya çıksın diye salonun ortasına bir "arınma kutusu" koyar. İlişkileri iyileştirmesi gereken bu kutu herkesin arasını daha da bozar.