Sezon 1

Sezon 1 (2023)






Episodes List

Ep.1 Birinci Kısım

Air Date: 2023-11-15

Keanu Reeves Formula 1'deki zayıf takım hikâyelerinden en büyüğünü anlatıyor. 2008 mali krizinden sonra küçük bütçeli ve bağımsız bir takım, dünyanın en iyileriyle boy ölçüşür. Ferrari'nin geçmiş başarısının ardındaki deha Ross Brawn, başarısız Honda takımını kurtarmak için yönetimi satın alır. Genç bir mühendisin bir şey keşfetmesiyle Ross, Brawn GP olarak yeniden adlandırılan takımı düzenlemelere odaklandırır. Güçlüklere rağmen Melbourne, Avustralya'daki ilk yarışlarına araba yapıp yetişirler.

Ep.2 İkinci Kısım

Air Date: 2023-11-15

Brawn'un yükselişi onlara yardım eden takımlar arasında huzursuzluğa neden olduğu için Avustralya'daki başarı hem acı hem de tatlıdır. Jenson bütün beklentilere meydan okur, spordaki en büyük isimlerin amansız saldırılarına rağmen inanılmaz zaferler elde eder. Pistten uzaklarda, Ross ve Nick şampiyona hayallerinin sonunu getirebilecek yüksek riskli bir yasal savaşın içine düşerler. Rekabetin kızışmasıyla Brawn takımı kendisini siyasi bir girdabın içinde bulur, takımın bekası belirsizliktedir.

Ep.3 Üçüncü Kısım

Air Date: 2023-11-15

Gerilim artarken takımlar arasında bir devrim gelişmektedir. Haksız kural değişiklikleri ve adaletsiz servet dağılımına karşı savaşırlar. Kendi yarış serilerini başlatma tehdidiyle Formula 1 düzenine kafa tutarlar. Bu çalkantılı süreçte Jenson bir başarısızlık yaşar. Arabası soğuk havada zorlanır ve öz güveniyle birlikte şampiyonluk umutları sarsılır. Rakip pilotlar ise fırsatları değerlendirirler. Rubens Barrichello zorlu bir rakip olduğunu gösterince Brawn GP'nin içinde tansiyon yükselir.

Ep.4 Dördüncü Kısım

Air Date: 2023-11-15

Takım, Japonya GP'sinde art arda talihsizlikler yaşar. RedBull üstünlüğünü gösterir ve Brezilya'daki mühim yarış yaklaşırken Jenson, şampiyonadaki liderliğini kaybeder. Takım arkadaşı Rubens ve RedBull'dan Vettel zafere göz koyar ve Jenson sıralama turunda zorlanır. Yarış üç pilot arasında heyecan dolu bir savaşa dönüşür. Jenson'ın babasının yılmayan desteği ve takımının dâhiyane bir stratejisiyle zafer için mücadele edişini izleyin. Bu kâbustan bir peri masalı sonu çıkarabilecekler mi?