Sezon 1

Sezon 1 (2024)


Episodes: 8

Star Cast: Bastian Pastewka , Anke Engelke ,





Episodes List

Ep.1 Peynir Türü 4

Air Date: 2024-08-15

Spor mağazası sahibi Ralf, boşandıktan sonra hayatta yeni bir amaç ve yeni bir aşk arayışındadır. Peki, Marburg'da tanımadığı kimse var mıdır? Kitapçı Maria eski bir rakibiyle karşılaşır ve hem ilişkide olduğu Max hem de babası onun çileden çıkmasını beklemektedir. Olaylar kızışır ve şaşırtıcı bir karşılaşmaya yol açar.

Ep.2 Hepsi Devrildi

Air Date: 2024-08-15

Johanna Augustin ile yaşadığı tartışmanın ardından Maria, kendisi bir kitap yazmaya karar verir ama bu o kadar kolay değildir. Daha sonra eski en iyi arkadaşı Nikki onunla iletişime geçer. Maria sorunlarından kaçınıp davetsizce Sophie ve arkadaşlarıyla bovling oynamaya gider. Ralf, ailesini en azından olduğu hâliyle koruma çabası içinde akşamı kızları Lily ve Lotta ile geçirir.

Ep.3 Göndermek ve Almak

Air Date: 2024-08-15

Maria, Max hakkında hoş olmayan bir gerçeği kabul etmeye çalışır. Babası da beklenmedik bir itirafla onu şaşırtır. Köpek eğitmeni Hakan'ın istenmeyen psikolojik tavsiyeleri bile işe yaramaz. Ralf ayrıca tüm hayatını değiştirecek bazı kötü haberlerle de uğraşmak zorundadır, tüm aileyi büyük bir akşam yemeği için bir araya getirir.

Ep.4 Kedi Yara Bandı

Air Date: 2024-08-15

Ralf yepyeni bir adam olmak ister. Nikki, Maria'yı uzlaşabilmeleri için birlikte bir gün geçirmeye zorlar. Hep birlikte "Hatzfeld'de Holistik Şifa" sağlıklı yaşam merkezine giderler. Ralf ve arkadaşı Jochen orada dramatik bir ateş yürüyüşüyle karşı karşıya kalırken Maria, Nikki ile ciddi bir sohbetten kaçınmaya çalışır. Maria ve Ralf sonunda burada buluşacak mı?

Ep.5 Dürtü Kontrolü

Air Date: 2024-08-15

Ralf tetiktedir, arabasına sürekli yazı yazan gizemli kadın kimdir? Bir yanlış anlaşılmanın ardından aniden bir köpek sahibi olur ve bir yabancıyla randevusu hiç beklenmedik bir hâl alır. Maria'nın da bir randevusu vardır ve günü felaketle sonlandıracak bir eyleme kendini kaptırır.

Ep.6 Ave Maria

Air Date: 2024-08-15

Max ve Nikki'nin düğünü sallantıdadır ancak Maria bunu kurtarmak ve sonunda üstüne bir sünger çekip yazarlık kariyerine odaklanmak ister. Ralf, Schopenhauer'ın cenazesiyle ilgilenmek zorundadır, ta ki düğünü durdurması gerektiğini anlayana dek.

Ep.7 Anita ve Steve

Air Date: 2024-08-15

Düğündeki skandalın ardından Maria, yayıncıyla kitap fikri hakkında konuşmak için Köln'e kaçar ancak ümit verici bir başlangıçtan sonra konuşma tamamen raydan çıkar. Sadece birkaç sokak ötede Ralf, öğrenci olarak gelecekteki hayatına başlayan kızı Lily ile vedalaşır. Kaçınılmaz bir rastlantı mı?

Ep.8 Âşıklar Şehri Marburg

Air Date: 2024-08-15

Maria ve Ralf, Köln'de neler olduğunu anlamaya çalışır. Bu sırada Marburg, şehir festivaline ve büyük bir geri dönüşe hazırlanmaktadır: Efsanevi Chaospendel geri döndü! Yıllar önce Maria ve Ralf'in tanışmaya çok yaklaştığı yolculuk. Muhteşem final mi?