1. Sezon

1. Sezon (2023)

Sinema - televizyon dünyasında tutunmaya çalışan Kübra’nın yolu gittiği oyuncu seçmelerinde kimi zaman festivalleri hedefleyen uçuk yönetmenlerle; kimi zaman totali hedefleyen fırsatçı yapımcılarla kesişir. Girdiği deneme çekimlerinin bu çeşitliliği hem oyunculuğunu hem de sosyal kimliğini zorlayacaktır.


Episodes: 6

Star Cast: Aslı İnandık ,





Episodes List

Ep.1 1. Bölüm

Air Date: 2023-10-24

Kübra, konservatuardan arkadaşı Demet’in referansıyla ulusal kanalda yayınlanan bir dizi için deneme çekimine gider. Sette yaşanan küçük bir gerginlik sonrası eve dönüş yolunda Kübra, dizinin yapımcısı Cengiz ile tuhaf bir telefon konuşması yapar.

Ep.2 2. Bölüm

Air Date: 2023-10-24

Kübra, dijital platformda yayınlanacak özgür bir gençlik projesi için egzotik mobilyalarla dolu villada deneme çekimine gider. Çekilen sahnede Kübra’ya eşlik eden Ece, sektörün acımasız gerçeklerini paylaşarak Kübra’ya kendince öneriler verir.

Ep.3 3. Bölüm

Air Date: 2023-10-24

Bir yapım şirketine deneme çekimine giden Kübra senaryo gereği ağlaması gerekirken istediği gibi performans sergileyemez. Çıkışta bir maymun menajerinin isyanına şahit olan Kübra’nın sinirleri iyice bozulmuştur.

Ep.4 4. Bölüm

Air Date: 2023-11-07

Kübra, Cihangir’deki yapım şirketine Arthouse bir film için deneme çekimine gider. Çeşitli aksiliklerle, yönetmenin sürekli müdahaleleri ile geçen çekim sonunda Kübra beklemediği bir soruyla karşılaşır.

Ep.5 5. Bölüm

Air Date: 2023-11-07

Kübra, bir YouTube programına konuk olarak davet edilir. Menajerinin ısrarıyla programa katılan Kübra, programın sunucusu Enis tarafından köşeye sıkıştırılır.

Ep.6 6. Bölüm

Air Date: 2023-11-07

Kübra deneme çekimini bu sefer evinde kendi yapar. Yönetmenden gelen sayısız talebi yerine getirmeye çalışırken menajeri Esra, yanında sürpriz bir misafirle Kübra’nın evine gelir. Müjdeli bir haber vermek için gelen Esra, Kübra’dan beklediği tepkiyi alamaz. Kübra’nın artık kendi kariyeri için farklı planları vardır.