Sezon 1

Sezon 1 (2024)






Episodes List

Ep.1 Ötekiler

Air Date: 2024-01-22

Acı biber hapını alın ve acı için yaşayan Ötekiler'in dünyasına adım atın. Acı biber kralı Johnny Scoville, dünyanın en acı biberini bulmak için bir arayışa çıkar. Superhot Dr. Frankenstein'lar dünya rekorlarına meydan okumak için yeni canavarlar yaratır.

Ep.2 Boğalar ve Boğa Binicileri

Air Date: 2024-01-22

Acı biber dünyası, Kuzey Amerika'daki en büyük acı biber yeme yarışması için Dallas'a akın eder. Efsanevi biber sever Troy Primeaux yarışmayı ateşlemek için acı biber gönderirken, son şampiyon Mike Jack ve mazlum Zach Goot zafer için yarışır.

Ep.3 Baharatlı Başlangıçlar

Air Date: 2024-01-22

Acı kafalar yaptıkları cesur hamlelerle efsanelerini büyütür. UK Chili Queen, biber yiyen bir güruhla karşı karşıya gelirken, Johnny Scoville Jimmy Pickles'ın bodrumunda bir canavar bulur. Yeni gelen Aurea ve Bobby, sahnede ses getirmek için ilk kez buluşur.

Ep.4 Kulübe Hoş Geldin

Air Date: 2024-01-22

Biber oyunu acımasız olabilir ve kime güvenileceğini bilmek zordur. Efsane Troy Primeaux ve yeni katılan Bobby McFadden öne geçmeye çalışırken beklenmedik müttefikler keşfederler. Bu arada Zach Goot'un acı biber bağımlılığıyla başa çıkmanın bir yolunu bulması gerekir.

Ep.5 Buraya Boks Metaforu Ekle

Air Date: 2024-01-22

Jimmy Pickles davetsiz misafirlere ve trollere karşı kendi savaşını verirken, acı biber dünyası, Johnny ve Shahina arasındaki destansı bire bir acı biber yeme mücadelesine kilitlenmiş durumdadır. Yeni ortaklar Bobby ve Aurea kendi acı soslarını pişirmek için her şeyi görmezden gelir.

Ep.6 Acı Sosun Altın Çağı

Air Date: 2024-01-22

Acı sosun altın çağında yaşamaktayız ve herkes bundan para kazanmaya çalışır. Troy, Bobby ve Aurea, acı sos fuarında sektör çapında tanınırlık kazanmaya çalışır. Johnny Scoville dünyanın en acı biberine meydan okuyabileceğine inandığı bir biber bulur.

Ep.7 Kış Geliyor

Air Date: 2024-01-22

Kış yaklaştığında biber mevsimi sona erer ve yetiştiriciler mahsullerini kurtarmak için yarışırlar. Acı biber kralı Johnny Scoville, daha sıcak bir hava ve hâlâ asmada biber bulmak için güneye koşar. Ve çoğu kişi meşgulken, acı biber bağımlısı Zach baharatsız bir hayat yaşamaya çalışır.

Ep.8 Acı İşi

Air Date: 2024-01-22

Biber yetiştirme sezonu biter, şimdi bu işi paraya çevirme zamanıdır. Büyük bir iş fırsatı doğduğunda, en iyi biber yetiştiricileri uluslararası bir restoran zinciriyle çalışma şansı yakalar. Bu arada Johnny bazı rahatsız edici iddiaları ortaya çıkarır.

Ep.9 İnsanlar İçin Biber

Air Date: 2024-01-22

Baharatın popüler olması, biber yetiştiricilerine büyük kazançlar sağlayabilir. Büyük isimler uluslararası bir restoran zinciriyle iş yapmaya çalışır. Bu arada, iyileşmekte olan acı biber bağımlısı Zach, hafta sonunda kendini acının kollarına bırakmak için izin alır.

Ep.10 Ve En Acı Biber...

Air Date: 2024-01-22

Acı biber kralı Johnny Scoville'in en acı biberleri bulma arayışı, destansı bir acı biber yeme yarışmasına ev sahipliği yapması ve yarışmacıları test için bir laboratuvara götürmesiyle sona erer. Bu biberler baharat endüstrisinin gidişatını değiştirebilir.