2. Sezon

2. Sezon (2019)

Eski ve Yeni Tanrılar arasındaki savaş için hazırlıklar devam etmektedir. Bay Dünya, Wednesday'in saldırısının öcünü almayı planlarken, Bay Wednesday de Shadow, Laura ve Mad Sweeney ile Eski Tanrıları savaşmaya ikna etme görevine devam eder.






Episodes List

Ep.1 Kayadaki Ev

Air Date: 2019-03-10

Paskalya’nın partisindeki hesaplaşmanın ardından Bay Wednesday, Shadow, Laura ve Deli Sweeney’le birlikte eski tanrılardan oluşan bir savaş ekibi kurma arayışlarına devam ederken Bay Dünya bir intikam planlar ve Teknik Eleman, Medya’yı aramaya çıkar.

Ep.2 Kandıran Adam

Air Date: 2019-03-17

Çok sevdiği eski bir tanrının ölümünün intikamını alacağına söz veren Bay Wednesday büyük bir savaş için hazırlanır. Bu esnada Laura ve Deli Sweeney, Shadow’un azalmakta olan ışığının peşine düşer. Shadow, Bay World’ün bir müttefiğiyle karşılaşır.

Ep.3 Muninn

Air Date: 2019-03-24

Shadow, Bay World tarafından takip edilirken Sam Black Crow sayesinde Cairo’ya varmayı başarır. Bay Wednesday güçlü bir müttefik için Laura’nın yardımını kullanır. Bay World, Teknik Eleman’ı Yeni Medya’yla tanıştırır ve onlara önemli bir görev verir.

Ep.4 Bugüne Dek Anlatılmış En Büyük Hikâye

Air Date: 2019-03-31

Shadow ve Bay Wednesday St. Louis’te gizli bir toplantı yaparken Belkıs, Cairo’ya gelir.

Ep.5 Ölülerin Yöntemleri

Air Date: 2019-04-07

Shadow, Bay Ibis ve Bay Nancy’nin yardımlarıyla ölülerin yöntemlerini öğrenir. New Orleans’ta Deli Sweeney, Laura’yı vodoo büyüsü dünyasını onunla paylaşmaları için eski dostlarıyla tanıştırır. Bay Wednesday, Salim ve Cin’le bir yolculuğa çıkar.

Ep.6 Büyük Donar

Air Date: 2019-04-14

Shadow ve Bay Wednesday, Gungnir mızrağı tamir etmesi için Dvalin’i arar. Ama cüce, savaş harflerini işlemeden önce kudretli bir esere ihtiyaç duyar. Yolculuk esnasında Wednesday, Shadow’a Büyük Donar’ın hikâyesini anlatır.

Ep.7 Güneşin Hazinesi

Air Date: 2019-04-21

Cairo’da Bay Wednesday, Shadow’a Gungnir mızrağı verir. Deli Sweeney vadedilen savaşı beklerken asırlardır süren yolculuğunu hatırlar. Shadow’u bir kez daha Wednesday hakkında uyarır. Bu esnada Laura, Mama-Ji’den bilgece bir tavsiye alır.

Ep.8 Ayın Gölgesi

Air Date: 2019-04-28

Son yaşananlardan dolayı Shadow ızdırap çeker ve Wednesday ortadan kaybolur. Geriye kalanlar Yeni Medya’nın gücüne tanıklık eder ve Bay Dünya’nın sebep olduğu panik tüm ülkeyi kasıp kavurur.