Sezon 2

Sezon 2 (2017)

Kötü Ülke'nin İçine'nin 2. sezonunda, Sunny ve M.K.'i birbirlerinden ayrılmış ve beklenmedik yerlerde hapsedilmiş olarak buluyoruz. M.K. güçlerini kontrol etmekte zorlanırken, Sunny Kötü Ülke'ye giderek ailesini bulmak için savaşmaya ya da bu yolda ölmeye kararlıdır.






Episodes List

Ep.1 Kaplan Dağı İter

Air Date: 2017-03-19

Birinci sezon finalinden altı ay sonra, Sunny Kötü Ülke'nin ötesinde bir madencilik hapishanesinde yeni bir düşmanın yanında bir de beklenmedik bir müttefik bulur. Ryder'ın baronluk makamı Dul ve Tilda tarafından tehdit edilir. Bu sırada, M.K. gizemli bir yerde karanlık güçlerini kontrol etmeyi öğrenir.

Ep.2 Kartal Pençesinin Gücü

Air Date: 2017-03-26

Sunny'nin madenden kaçma planı geri teper. Artık Bajie'ye bağlı olduğundan, oradan kurtulmak için savaşmaktan başka seçeneği yoktur. Lydia, yeni yaşamı vahşice tehdit edilirken Ryder'dan bir iyilik ister. M.K. gizemli geçmişini ortaya çıkarmak için yeni bir arayışa çıkar.

Ep.3 Kırmızı Güneş, Gümüş Ay

Air Date: 2017-04-02

Sunny ve Bajie'nin Kötü Ülke'ye yolculukları başladığı sırada, Sunny'yi yakından tanıyan, tehlikeli bir düşmanla karşılaşırlar. Ryder'ın meydan okumasından sonra, Dul baronlarla bir karşılaşmaya hazırlanır. M.K. Abbotlar'la ilgili şok edici bir sırrı keşfeder.

Ep.4 Demir Tilki'nin Avucu

Air Date: 2017-04-09

Eski bir tehdit yeniden gün yüzüne çıkarken, Dul'un güç arayışı onu, kendisine karşı güçlerini birleştirmiş düşmanlarıyla destansı bir karşılaşmanın içine sokar.

Ep.5 Maymun Sisin İçinden Sıçrar

Air Date: 2017-04-16

Sunny ve Baije beklenmedik bir kaynaktan yardım alırlar, ancak bunun bir bedeli vardır. Dul riskli bir hamle yapmayı düşünürken, M.K. tehlikeli bir planı hayata geçirir.

Ep.6 Leopar Gizlice Karda Yürür

Air Date: 2017-04-23

Sunny ve Baije beklenmedik bir dostla karşılaşırlar, ancak aynı zamanda geçmişlerinden yenilmez bir düşmanla yüzleşmelidirler. Dul, tehlikeli bir işbirliğine girer.

Ep.7 Kara Kalp, Beyaz Dağ

Air Date: 2017-04-30

Arkadaşları ona yardım etmekte zorlanırken, Sunny içindeki canavarlarla yüzleşir. Dul, yeni ölümcül ortağının yardımıyla düşmanlarından intikam almak ister.

Ep.8 Akrep Kuyruğu Sokması

Air Date: 2017-05-07

Sunny, arkadaşlarının onun sadakatini sorgulamalarına sebep olan tehlikeli bir oyun oynar. Dul, ortaklığı gücünü kaybederken, yeni bir silahın varlığını keşfeder.

Ep.9 Artık Bülbül Ötmüyor

Air Date: 2017-05-14

Sondan bir önceki bölümde, Sunny ortak bir düşmanı alt etmede beklenmedik birinin yardımına güvenir, bu sırada Bajie geçmişiyle ilgili sarsıcı bir gerçeği öğrenir.

Ep.10 Kurtun Nefesi, Ejderha Ateşi

Air Date: 2017-05-21

Kanlı sezon finalinde, Sunny hayatının en zorlu karşılaşmasıyla yüz yüzedir, bu sırada Bajie'nin sadakati sonuna kadar test edilir.