Sezon 1

Sezon 1 (2011)


Episodes: 9

Star Cast:





Episodes List

Ep.1 Jax, Sonya and Kano: Part 1

Air Date: 2011-04-12

Kano, Black Dragon'un deposunda, "Cyber Initiative" kod adı altında çalıntı robotları açıklanmayan bir yere göndermeye hazırlanan kartelini denetler.

Ep.2 Jax, Sonya and Kano: Part 2

Air Date: 2011-04-19

Jax ve Kano ölümüne dövüşürken, Sonya bağlarından kurtulmayı başarır. Ancak Jax onu bir patlamadan korumak zorunda kalır ve her ikisi de yaralanır.

Ep.3 Johnny Cage

Air Date: 2011-04-26

Johnny Cage, kariyerine bir aksiyon yıldızı olarak yeniden başlamaya çalışır ancak kimsenin bitkin bir genç aktörü istemediğini fark eder. Ancak TV yöneticileri onu fazla zorlayınca Johnny çılgına döner... ve reddedemeyeceği bir teklif alır.

Ep.4 Kitana & Mileena Part 1

Air Date: 2011-05-03

Güzel, atletik ve son derece yetenekli suikastçılar olarak eğitilen Kitana ve Mileena kardeş olduklarını düşünerek büyümüşlerdir. Dış Dünya'nın İmparatoru Shao Kahn, Shang Tsung'u Mortal Kombat'ta hizmetkârı olması için kandırarak Mileena'yı Kitana'nın Tarkatan klonu olarak klonlamasını sağlamıştır, bunun nedeni Shao Kahn'ın Kitana'nın Annesi ve Babası hakkındaki gerçeği öğrenmesi halinde kendisini yeterince sevmeyeceği korkusudur.

Ep.5 Kitana & Mileena: Part 2

Air Date: 2011-05-10

Kitana ve Mileena arasındaki rekabet büyürken, Kitana çocukluğunun ardındaki gerçeği ve ebeveynlerinin gerçek kimliğini öğrenmeye çalışır.

Ep.6 Raiden

Air Date: 2011-05-17

Raiden dünyaya düşer ve bir akıl hastanesine kapatılır. Mortal Kombat turnuvasının başlamasından önce zaman daralırken, kaçmak için tek umudu hasta arkadaşı Anna Blue'dur.

Ep.7 Scorpion and Sub-Zero: Part 1

Air Date: 2011-05-24

Feodal Japonya'da, Shirai Ryu'nun en büyük savaşçısı General Hanzo Hasashi, isteksizce oğlunu savaş yöntemleri konusunda eğitmektedir. Ancak Shogun geldiğinde Hanzo, Ryu'nun düşmanlarının bir tuzak kurduğunu keşfeder.

Ep.8 Scorpion and Sub-Zero: Part 2

Air Date: 2011-05-31

Shirai Ryu klanının Sub-Zero ve Lin Kuei tarafından öldürülmesiyle Hanzo Hasashi köyünü korumakta başarısız olmuştur. Ebedi ruhu cehennemin derinliklerinde çürümeye mahkûmken, gizemli bir büyücü tarafından ziyaret edilir. İntikam, Scorpion'un Mortal Kombat Turnuvası'na katılması için yeterli olacak mı?

Ep.9 Cyrax and Sektor

Air Date: 2011-07-24

Cyrax ve Sektor, Büyük Üstat tarafından Lin Kuei'nin geleceği olarak seçilmiştir ancak Cyrax, anılarını silecek ve onu nihai savaş makinesine dönüştürecek sibernetik bir dönüşüme hayatını teslim etme konusunda pek de hevesli değildir. Savaştığı cyborg'un yakından tanıdık geldiğini keşfettiğinde, Sektor Cyrax'ın kendisini ya da geleceklerini değil, Hydro'yu yok etmeye odaklanmasını sağlamalıdır...