4. Sezon

4. Sezon (2019)

Heyecanın doruk noktasına ulaştığı son sezonda Amerika, Bell Mallory önderliğinde ortaya çıkan ve Juliana ile Wyatt'ın katılmasıyla güçlenen Siyahi ayaklanmaya her iki kıyıda da tanık olur. Takeshi Kido geçmişiyle hesaplaşmaya zorlanırken, John ve Helen Smith'in hayatları da Smith'in Die Nebenwelt portalından geçişi ve gidilmemiş bir yola girmesiyle tamamen değişir.






Episodes List

Ep.1 Hexagram 64

Air Date: 2019-11-15

Juliana Crain, kendisini yeni bir dünyada bulur. Ticaret Bakanı Tagomi'ye yapılan saldırının ardından, Başmüfettiş Kido olayın şüphelisi olan Siyahi Komünist İsyanı'nın peşine düşer. John Smith, Wyatt Price'ı ve isyancı ordusunu ele geçirmek için Tarafsız Bölge'ye harekât düzenler. Helen Smith'in yeni özgürlüğü, John'ın kızlarını almaya gelmesiyle riske girer.

Ep.2 Dışarı Açılan Her Kapı

Air Date: 2019-11-15

John Smith, ailesinin değişen dinamikleriyle sorun yaşarken, Die Nebenwelt'teki subaylarından önemli bir istihbarat alır. Bell Mallory ve SKİ, Wyatt Price'ın ordusuyla birleşir. Kido, ayrı kaldığı oğlu Toru'yla yakınlaşmaya çalışır. Childan, Japon asistanıyla bir bağ kurar. Juliana, bir dünyada düşman olanın öbür dünyada dost olabileceğini anlar.

Ep.3 Kutu

Air Date: 2019-11-15

Wyatt'ın isyancıları ve SKİ, Robert Childan'ın müzayedesinde Tokyo'nun seçkinlerine saldırmak için bir araya gelir. Helen, çocuklarını korumak için İmparatorluğa geri döner. Kido, Yakuza'dan beklenmedik bir telefon alır. Smith, Juliana'yı öldürmek için bir suikastçı yollar.

Ep.4 Mutlu Yollar

Air Date: 2019-11-15

John ve Helen, akşam yemeğinde Himmler'ı, eşini ve Berlin'den gelen yeni bir tehlike olan Orgeneral Goertzmann'ı ağırlar. Juliana, Yüksek Şato dünyasında şu anda "Atık Bölgesi" olarak bilinen yere döner. Kido, generali tarafından Veliaht Prenses'e ihanet etmeye zorlanır. Esir tutulan Hawthorne Abendsen, Yüksek Şato'dan yeni hikâyeler paylaşır.

Ep.5 Kötü Niyet

Air Date: 2019-11-15

John Smith, aldığı kararlarla yüzleşmek zorunda kalır. Japon İmparatorluğu, SKİ ile gizli barış görüşmeleri düzenler. Kido, Japonları bölmek isteyen bir haini tutuklar. Helen'a yeni bir güvenlik şefi atanır. Juliana, Amerikan İmparatorluğunun düşüşünü planlamak için Wyatt'la tekrar bir araya gelir.

Ep.6 Gerçek Meydan Okuma

Air Date: 2019-11-15

John Smith, insanın geçmişte yapmadığı seçimlerin içinde kaybolabileceğini fark eder. Juliana, Abendsen'den gelen gizli mesajları çözmeye çalışır. Bell, tartışmaların arasında SKİ için yeni bir strateji belirler. Kido'nun, İmparatorluğun pahasına bile olsa kime sadık olduğuna karar vermesi gerekir.

Ep.7 Tek Efendimiz Kendimiz

Air Date: 2019-11-15

SKİ, JPD'nin dört bir yanında saldırılar düzenler, Kido da İmparatorluğun kaderinin kendi ellerinde olduğunu fark eder. Childan, Kempeitai'ye esir düşer. Helen, tekrar halkın önüne çıkarak eşini desteklemeye karar verir. Juliana ve Wyatt, Smith'i alt etmek için yeni bir strateji planlamak üzere New York'a gelir.

Ep.8 Hitler'in Tek Taşağı Var

Air Date: 2019-11-15

Juliana'nın Helen'la ilgili sezgileri sınanmak üzeredir. San Francisco boşaltılırken, Kido oğlunu ararken yakalanır. Childan ve Yukiko'ya hayatlarını değiştirecek bir mektup gelir. SKİ, Yakuza'dan beklenmedik bir yardım teklifi alır. Abendsen, son tahminiyle Smith'i kınar.

Ep.9 Bir Çivi Bir Nalı

Air Date: 2019-11-15

Smith ve Helen'ın sadakati, eski bir düşman tarafından sorgulanır. SKİ, JPD'deki düzeni korumakta güçlük yaşar. Kido, suçlarıyla yüzleşmek zorunda kalır. Başıboş kanunsuzlar, Childan ve Yukiko'yu tehdit eder.

Ep.10 Tanrıların Ateşi

Air Date: 2019-11-15

Nazi işgaline çok yaklaşmış olan SKİ son hazırlıklarını yaparken, Kido oğlunu bulmak için zamanla yarışır. Childan, Yukiko'ya dönebilmek için her şeyini ortaya koyar. Helen, Smith'le birlikte yüksek hızlı trende Portal'a doğru ilerken kocasına ihanet etme seçeneğiyle karşı karşıya kalır. Bu sırada, Juliana ve Wyatt pusuda beklemektedir.