Episodes List

Ep.1 Kiraz Mevsimi

Air Date: 2014-07-04

Öykü’nün en büyük hayali bir gün modacı Önem Dinçer‘le tanışmak ve çizimlerini göstermektir. Moda evi açılışını fırsat bilerek hayalini gerçekleştirmek için açılışa giden Öykü, Önem’le tanışamasa da çizimlerini asistanına ulaştırmayı başarır. Bu bile Öykü için büyük bir adımdır. Hayatında heyecanlı bir bekleyiş başlamıştır. Öykü’nün hayatındaki tek heyecan bu değildir. Çocukluk yıllarından beri aşık olduğu Mete’ye de açılmayı planlamaktadır. Ama hiçbir şey planladığı gibi gitmez ve Mete’yle olan ilişkisi büyük bir çıkmaza girer. Bu arada tesadüfler sonucu tanıştığı Ayaz’la aralarında daha ilk andan itibaren soğuk rüzgarlar esmeye başlar ama kader onları her fırsatta bir araya getirmeye kararlıdır.

Ep.2 Imzala Su Kagidi

Air Date: 2014-07-11

Öykü Mete’ye olan aşkını Ayaz’ın anlamasına şaşkın ve ona böyle bir koz verdiği için gergindir. Diğer yandan da Ayaz’ın sikayetini geri almasi için ikna edici bir yol bulmaya çalışır. Doğan ve Cem’in Ayaz’dan özür dilemelerini sağlar fakat Ayaz geri adım atmaz.. Öykü'nün de vazgecmeye niyeti yoktur. Öykü’nü Ayaz’ı vazgeçirme çabaları onları birbirlerine yakınlaştıracak olaylara sebep olur. Bu arada Mete ve Şeyma’nın arkadaşlıkları başlar başbaşa yemeğe çıkarlar. Ayaz’ın Şeyma’yla tanışmasında yaşananlar Mete de soru işareti bırakır.. Burcu , Emre’ye olan duygularını açıklamaya karar verir. Bunun için Öykü’nün de yardımıyla bir sinema organizasyonu yapar. Ama gece hiç de düşündüğü gibi bitmez..

Ep.3 Ilk Öpücük

Air Date: 2014-07-18

Öykü duygularını öğrenmemesi için çikolatayı Ayaz için göndermiş gibi davranır. Ayaz da bu durumu kullanmaya ve Öykü’yle bir aşk oyununa başlamaya karar verir.. Öykü’nün Ayaz’a olan duyguları Mete’yi çok şaşırtır. Bu olay iki yakın dostu , Ayaz ve Mete’yi karşı karşıya getirmeye başlar. Öykü Ayaz’a aşk itirafında bulunduğu için utanç Içindedir. Ayaz’dan köşe bucak kaçar.. Ayaz için Öykü’yle yaşadığı her an eğlenceli bir oyun olmaya başlamıştır. Öykü’nün peşini bırakmaya niyeti yoktur. Bu aşk oyununun Öykü’yü Mete’den uzaklaştıracağını düşünen Şeyma’nın, bu durum işine gelir. Ayaz ve Öykü’yü bir arada tutmak için planlar yapmaya başlar.

Ep.4 Asktan Kaçis Yok

Air Date: 2014-07-25

Öykü, Ayaz'la öpüşmüş olmaktan dolayı son derece pişmandır. Mete, Öykü'yü teselli eder. Şeyma, Mete'yle Öykü'yü iyiden iyiye kıskanmaya başlar. Moda evinden ise harıl harıl Öykü'ye ulaşmaya çalışırlar. Öykü, Kiraz Mevsimi projesini hayata geçirme fırsatı yakalar. Önünde hazırlanması için yalnızca bir gece vardır. Ayaz, Öykü'ye bu konuda yardımcı olur. Sunum zamanı gelmiştir. Öykü hazırdır. Ancak beklenmeyen bir gelişme yaşanır. Öykü hayaline bu kadar yaklaşmışken, onu gerçekleştirememe tehlikesiyle karşı karşıyadır.

Ep.5 Bu Kalp Benim

Air Date: 2014-08-08

Öykü, Önem'le çalışma hayaline bu kadar yaklaşmışken onu gerçekleştirememiş olmanın üzüntüsü içerisindedir. İşten kovulmuş, kimseyle konuşmamakta ve üç gündür evden çıkmamaktadır. Ayaz bu gidişata dur demekte kararlıdır. Öykü'yü hayata döndürecektir. Ona bir sürprizi vardır. Şeyma, Öykü'nün yerine moda evinde işe girmiştir. Keyfi yerindedir. Ancak Mete'nin ısrarları sonucu Öykü'ye büyük bir iyilik yapmak zorunda kalır. Şeyma bunu bir avantaja çevirir. Şeyma, ileriye yönelik şeytani bir plan içerisindedir. Mete'nin duyguları çok karışıktır. Şeyma'nın davranışları onu ilişkilerini sorgulamaya yöneltir. Mete, koca bir günü Öykü'yle geçirir. Aralarındaki elektrik, Mete'nin kafasını daha da bulandırır. Bülent'in doğumgünü için hazırlıklar son sürat devam etmektedir. O gece herkes için bir dönüm noktası olacaktır. Yalanlar ve sırlar ortaya çıkacaktır. İtiraflar yapılacak, ortalık karışacaktır.

Ep.6 Yaz Aski

Air Date: 2014-08-15

Mete'nin evlilik teklifi herkes tarafından şaşkınlık içerisinde karşılanır. Ayaz, Mete'nin çok büyük bir yanlış yaptığını düşünür. Artık ona, Şeyma'nın Rıza sırrını söylemek zorundadır. Ayaz, bu amaçla Mete'yi İstanbul'dan uzaklaştırır. Haberi alan Öykü ve Şeyma, ikilinin peşlerine takılırlar. Ayaz, tatilde eski çapkınlık günlerine geri döner. Öykü, Ayaz'ı fena halde kıskanır. Onu rezil etmek için her yolu dener. Gençler, doğruluk mu cesaret mi oyununda bir araya gelirler. Sorularla birbirlerini terletirler. Oyunun sonunda Öykü, Ayaz'a bir itirafta bulunur. Ayaz, bu beklenmeyen itiraf karşısında şok olur.

Ep.7 Kahramanim Ol

Air Date: 2014-08-22

Ayaz, tatil dönüşü Öykü'nün üzgün olduğunu görür. Onu mutlu etmek için harika bir gün organize eder. Öykü, Ayaz'ın ilgisinden çekinmeye başlar. Ancak Ayaz’dan kaçmaya çalışan Öykü, kendini sürekli onun yanında bulur. Önem kendine yeni bir asistan aramaktadır. Moda evinde Öykü ve Şeyma arasında kıyasıya bir mücadele başlar. Önem'in yeni asistanı kim olacaktır? Ayaz'ın Şeyma'ya verdiği süre dolar. Artık Mete'ye Rıza'yı söyleyecektir. Ayaz, Mete'nin karşısına çıkar.

Ep.8 Basimin Belasi

Air Date: 2014-08-29

Ayaz, Öykü'nün arkadaşça yaklaşımından rahatsızdır. Öykü'ye eğlenceli bir oyun oynar. Ayaz, Öykü'yü 'arkadaşız' dediğine bin pişman eder. Mete, Rıza meselesini araştırmaya başlar. Bunun sonucunda büyük bir kanıta ulaşır. Mete, gördüklerine inanamaz. Şeyma bir kez daha kendini savunmak zorunda kalır. Bu sefer farklı bir taktik izler. Önem, bir markanın tanıtım fotoğrafları için moda evinde görev dağılımı yapar. Talihsizlikler yine Öykü'nün peşini bırakmaz. Öykü'nün yardımına sürpriz bir isim yetişir.

Ep.9 Ilk Randevu

Air Date: 2014-09-05

Öykü, Ayaz'la sevgili olma fikrinden korkar. Ayaz, ilişki konusunda güvenilir biri midir? Öykü, bunu öğrenmek için onu bir takım testlerden geçirmeye karar verir. Ayaz testleri geçerse Öykü kararını verecektir. Şeyma evden kaçar. Mete, onu kendi evlerine getirir. Şeyma'nın gelişi Bülent ve Burcu tarafından hoş karşılanmaz. Mete, ailesi ile karşı karşıyadır.

Ep.10 Ask Çikmazi

Air Date: 2014-09-13

Öykü, Ayaz'ın uzak durma kararından sonra perişan haldedir. Ancak Ayaz'ın hiçbir şey olmamış gibi gezip tozduğunu öğrenen Öykü, radikal bir karar alır. Artık o da hayatını yaşayıp, umursamaz olacaktır. Yakut Giyim'in sahibi Önem'in kapısını çalar. Ayaz ve Öykü'nün birlikte çekildikleri fotoğrafları görmüştür. İkilinin sosyal sorumluluk projesinin yüzleri olmalarını ister. Ayaz ve Öykü, istemeseler de mecburen bir araya gelmek zorunda kalırlar. Mete, herkese kulağını tıkamıştır. Şeyma'yla mutlu olmaya çalışmaktadır. Ancak Şeyma'nın geçmişinden gelen bir misafir, Mete'nin yine kafasını karıştırır.

Ep.11 Ask Itirafi

Air Date: 2014-09-20

Ayaz ve Mete, bozulan ilişkilerinin ardından çok üzgündürler. İki arkadaş, aşk acılarının üstesinden gelmek için birbirlerine destek olurlar. Kendilerini işlerine verirler. Kaybettikleri büyük bir projeyi geri kazanırlar. Bunu kutlamak için Mete’nin evinde büyük bir parti verilir. Parti olacağını öğrenen Öykü ve Şeyma, kadın ittifakı yaparlar. Ayaz’ı ve Mete’yi geri kazanmak için karar alırlar. Kılık değiştirerek bu partiye sızarlar. Büyük itiraflarıyla ikilinin karşısına dikilirler.

Ep.12 Asiklar Kavusmasi

Air Date: 2014-09-27

Aşkını itiraf edip bir şans daha isteyen Öykü, Ayaz’ın cevabının ne olduğunu hatırlayamaz. Sevgililer midir, yoksa arkadaş mı? Öykü bu sorunun peşinden gider. Ancak Ayaz, Öykü'yü uğraştırmaya kararlıdır. Mete, Şeyma'nın geçmişiyle ilgili yaptığı itiraflardan çok etkilenmiştir. Bu kafa karışıklığını iyi ya da kötü sonlandırmak ister. Mete, önemli bir kararın eşiğindedir. Şeyma'nın karşısına çıkar. Öykü, aşkı için çabalarken, bitirmeye çalıştığı çizimler için de zaman gittikçe azalır. Defile için aşktan esinlenen Öykü, Ayaz’dan ilham almak için onun evine çatkapı bir ziyaret gerçekleştirir.

Ep.13 Masal Gibi

Air Date: 2014-10-04

Öykü ve Ayaz kavuşmuşlardır. Hiç olmadıkları kadar mutludurlar. Ancak ufak bir sorun vardır. Sevgili olduktan sonra birbirlerine karşı nasıl davranacaklarını bilememektedirler. Önem, ikiliye büyük bir görev verir: Eski manken Setenay Ateş'i, Evren Yakut defilesinin baş mankeni olması için ikna etmek... Setenay yoksa, defile de yoktur! Setenay'ın ise en büyük derdi, oğlu Emirhan'a bakıcı bulmaktır. Öykü ve Ayaz, bunu fırsat bilip işe koyulurlar. Bakıcı olmaya gönüllü olan ikili, Setenay'ı ikna ederler. Emirhan ise oldukça yaramazdır. Öykü ve Ayaz'ı zor zamanlar beklemektedir.

Ep.14 Sen Benimsin

Air Date: 2014-10-11

Öykü, Meral ve Cem artık evsizdir. Öykü defileyi bırakıp bir an evvel para kazanabileceği bir iş yapmak ister. Önem, ona daha iyi bir fırsat sunar: Defile iyi geçsin, evini kurtar! Öykü, dört elle işine sarılır. En büyük destekçisi Ayaz olur. Defile günü gelip çatar. Ancak büyük talihsizlikler ardı ardına gelir. Ayaz ve Öykü’yü zor saatler beklemektedir. Tüm bu kargaşa sırasında Öykü'yü gülümseyerek izleyen sürpriz bir isim vardır.

Ep.15 Iyi Ki Varsin

Air Date: 2014-10-18

Öykü, çizimleri değiştirip, defilesini baltalayanın Şeyma olduğunu öğrenir. Öfkesine hakim olamayan Öykü, zararlı çıkar. Bütün defile, Öykü ve Şeyma’nın kavgasına herkesin şahit olmasıyla mahvolur. Evini geri alamayan Öykü, başka bir kötü haberle sarsılır. Çıkarıldıkları evlerine yeni kiracılar taşınır. Ayaz ve Öykü, kiracılardan kurtulmak için türlü oyunlar kurarlar. Öykü, defilede olanlar için Önem’den özür diler. Öykü’yü affetmeye niyeti olmayan Önem’in ise başka bir planı vardır.

Ep.16 Sen Mutlu Ol

Air Date: 2014-10-25

Öykü, yaşadığı sıkıntıların ardından güzel bir güne uyanır. Evlerini geri almışlardır. Artık yapması gereken sadece çalışmaktır. Derin’in iş teklifini değerlendirir. Derin ve Öykü birlikte bir gün geçirirler. Ayaz'ın ise onları tek başlarına bırakmaya niyeti yoktur. Şeyma, Mete’nin kendisini aldattığını düşünür. Düşmanı olan bu kızla tanışmak ister.

Ep.17 Ask Yüzünden

Air Date: 2014-11-01

Ayaz’a sinirlenen Öykü, Derin’le çalışmaya başlar. Ayaz da Öykü de kendini haklı görmektedir. İkisi de birbiriyle konuşmaz. Mete’yi, Gizem’e kaptırdığını düşünen Şeyma, Gizem’le ilgili çok önemli bir bilgiye ulaşır. Öykü, Burcu ve Sibel plan yaparlar. Uzaklara kaçıp, erkekler olmadan dağıtıp eğlenmek isterler. Aynı planı Ayaz, Emre ve İlker de yapar. Kadın dayanışması ile erkek dayanışması karşı karşıyadır.

Ep.18 En Güzel Gecem

Air Date: 2014-11-08

Öykü ve Derin, ünlü bir markanın sahibinden iş alırlar. Monika Sessa markasına ait olan kıyafetlerin fotoğraf çekimi için Öykü, kendi lisesinde bir konsept ayarlar. Ayaz, Öykü’ye destek olur. Ayaz ve Öykü’yü bir arada gören Derin sinirlenir. Ancak ne Öykü’nün, ne de Ayaz’ın birbirlerinden uzak kalmaya niyetleri yoktur. Ayaz ve Derin’in ise, gözle görülür ilk rekabeti başlar. Öykü, geçmişiyle ilgili Ayaz’a bir itirafta bulunur. Ayaz, öğrendiklerinden çok etkilenir. Öykü’yü, herkesin tanık olacağı büyük bir sürpriz beklemektedir. Şeyma, fevri bir kararla kendi başının çaresine bakmak ister. Ancak, çok ağır bir bedel ödemekle karşı karşıyadır.

Ep.19 Iki Kalp

Air Date: 2014-11-15

Öykü’nün sürpriz bir misafiri vardır: Monika Sessa! Öykü, onun tasarımlarını değiştirmenin bedelini ödemekle karşı karşıyadır. Öykü'nün en büyük destekçisi yine Ayaz olur. Ayaz'la Derin, Öykü'ye yardım etmek için kıyasıya bir yarış içine girerler. Şeyma, yaşadığı zorlu zamanların ardından küllerinden yeniden doğar. Mete’ye karşı eski ilgisi olmayan Şeyma, artık Önem’in kanatları altındadır. Değişim rüzgarları Şeyma için esmeye başlar. Monika'nın gelişiyle Öykü ve Önem düşmanlığı yeni bir boyut kazanır. Monika’nın Öykü’yle ilgili verdiği son karar, herkesi şoke eder.

Ep.20 Her Seyden Vazgeçtim

Air Date: 2014-11-22

Öykü’nün moda evindeki ilk iş günüdür. Monika, tüm yetkileri ona vermiştir. Bundan haz etmeyen Önem, Öykü’ye karşı Şeyma’yı kullanır. İki arkadaş, uzun bir aranın ardından ilk kez yakınlaşırlar. Ayaz ve Mete, Derin’in açığını bulmak için onu yakından tanımak isterler. Erkekleri de toplayıp birlikte bir akşam yemeğine çıkarlar. Monika, Öykü’ye kariyeri için harika bir fırsat sunar. Öykü, eğer isterse İtalya’da eğitim görüp çalışabilecektir. Öykü, aşkı ve kariyeri arasında bir seçim yapmak zorundadır.

Ep.21 Bitemez

Air Date: 2014-11-29

Öykü’yle Ayaz kavgalıdır. Öykü çok üzgündür. Ayaz ise Öykü’ye çok kızgındır. Derin’in Öykü’yle ilgili söyledikleri yüzünden hırsını alamayan Ayaz, Derin’e hesap sormaya gider. Mete de Ayaz’la birliktedir. Herkes Sibel’in evine davet edilir. Bu davete Şeyma, Derin’i de getirir. Ayaz, Derin’le ilgili herkesi şoke edecek bilgileri ortaya döker. Derin, gittikçe köşeye sıkışır. Öykü, Şeyma ve Derin ortadan kaybolurlar.

Ep.22 Ask Affeder Mi?

Air Date: 2014-12-06

Derin tarafından kaçırılan Öykü’nün izi bulunur. Öykü’nün İtalya’ya gitme olasılığı yüzünden Ayaz’la aralarına giren soğukluk devam etmektedir. Mete şirketle ilgili kötü haberi Şeyma’yla paylaşır; yaşadıkları evden çıkmak durumunda kalan ikili, bir süre çok sürpriz bir ismin evinde kalacaktır. Bu arada Rıza Şeyma’yı arayarak kafasını karıştırır ve onu zor duruma düşürecek bir teklifte bulunur. Monika, Önem ve Öykü rekabetini kızıştıracak bir proje fikriyle gelir. Diğer yandan Mete şirketi kurtarmak için Ayaz’ın karşısına beklenmedik bir çözümle çıkar. Öykü’yse kendini Ayaz’a affettirmek için çabalarken; iş hayatındaki yeni pozisyonundan ötürü aldığı ağır sorumluluklar ve onun dışında gelişen aksilikler, Öykü&Ayaz aşkının önüne yeni engeller olarak çıkar. Bu aşk, tüm bu engelleri aşabilecek mi?

Ep.23 Ben Asigim

Air Date: 2014-12-13

Kızkulesi’ndeki sürpriz gece Ayaz ve Öykü aşkında beklenmedik gelişmelere neden olur. Ayaz eski hayatına dönmek için çabalarken, Öykü herkesten ve her şeyden uzaklaşır. Girdiği bunalım sonucu işinden olma, okulundan atılma tehlikesi yaşayan Öykü’nün kahramanı yine, onun telefonlarına dahi çıkmayan Ayaz olacaktır. Mete, Şeyma’yı baba evine götürür. Ancak bu geri dönüş, özellikle Burcu için beklenmedik sonuçlar doğurur. Burcu-Emre’yle, Sibel- İlker’le bozuşurken; kadınlar bir kız gecesinde, erkekler de bir erkek gecesinde eteklerindeki tüm taşları dökerler. Öykü, Ayaz’ın ona hala aşık olup olmadığını anlamak için, kız gecesinde Sibel’in ona verdiği taktikleri gün boyu uygular. Mete’yse Ayaz ve Öykü’yü bütün gün birbirine kenetleyecek bir buluşa imza atar. Bu arada Sibel, Burcu ve Öykü, yan yanayken eve, kimden geldiği belli olmayan özür mesajlı bir çiçek, herkesin kafasını karıştırır. Çiçeği yollayan gizemli kişinin ortaya çıkmasıysa, Öykü’nün hayatını birden bire değiştirecektir.

Ep.24 Affet Beni

Air Date: 2014-12-20

Öykü’nün hayatına girecek davetsiz misafir Öykü’nün hayatını nasıl etkileyecek? Ayaz geçmişinde yaşadığı acıyı Öykü’nün önüne koyarak Öykü’nün gerçeklerle yüzleşmesini başarabilecek mi? Burcu bir yandan kendi ayakları üstünde duracağı yeni hayatıyla savaşırken bir yandan da arkadaşı Öykü’ye destek olmaya çalışır. Kurduğu bu yeni hayatta İlker ve Sibel Burcu’ya destek olacaktır.Şeyma ve ailesi arasında kalan Mete, babasının tepkisi karşısında şaşkın ve umutsuzdur. Mete’nin kararı ne olacak? Olcay, Öykü’nün şirkette yükselişini herkesin ona olan sevgisini kıskanır ve Şeyma’yı Öykü’ye karşı kullanmak ister.Öykü yıllar sonra karşılaştığı davetsiz misafire, kardeşi Cem’in duygusallığına yenilerek daha fazla karşı koyamayacaktır. Öykü ve Ayaz arasındaki ilişkinin arkadaşlıktan öte olduğuna inanan Burcu, Öykü’nün son hamlesiyle büsbütün şaşıracak. Ayaz, bu beklenmedik durum karşısında nasıl bir tepki verecek?

Ep.25 Mutlu Ol Diye

Air Date: 2014-12-27

Öykü’nün Ayaz’a yaptığı ani evlilik teklifi herkes tarafından şaşkınlıkla karşılanır. Öykü ve Ayaz kendini bir anda evlilik hazırlıkları içinde bulurlar. Sibel ve Burcu her şeyin usulüne göre olması için düğün hazırlıklarına dalarken, Emre ve İlker de Ayaz’ın bekarlığa vedası için kolları sıvarlar. Evlilik haberi Önem’i derinden sarsacaktır. Oğlunu kaybetme gerçeğiyle yüzleşen Önem bu işin peşini bırakmaz. Diğer yandan Şeyma evde Bülent’in iyice gözüne girmeyi başarır. Öykü-Ayaz ilişkisinin karşısında Önem’in en büyük yardımcısı olmaya devam eden Şeyma, bu sefer hiç hesapta olmayan bir şekilde Mete’yi kaybetme riskiyle karşı karşıya kalır. Burcu’nun kendi hayatını kurma mücadelesi devam ederken, Bülent Emre’ye hiç beklemediği bir teklifle gelir. Nikah günü gelip çattığında Öykü ve ailesinin evinde mutluluk zirvededir. Bu sürpriz evlilik ile Öykü ve Ayaz sonunda kavuşacak mı?

Ep.26 Evcilik Oyunu

Air Date: 2015-01-03

Öykü’nün babası için düzenlediği evlilik oyunu işleyecek mi? Mete, Öykü ve Ayaz’a zor zamanlarını atlatmaları için yardımcı olacaktır. Kemal ortaya çıkan mutluluk tablosundan çok etkilenerek yeniden bir araya topladığı ailesinin sevincini yaşayacaktır; ancak bu mutlu tabloya çocuklarının iyiliği için uzak durmak zorunda kalır. Sibel ve İlker bir yandan Öykü’ye yardım ederken diğer yandan kendi çocuklarının cinsiyetini öğrenmenin heyecanını yaşayacaklardır. Evlilik oyununu bozmak isteyen Önem, oğluyla ters düşerek yaptığı yanlışla yüzleşmek zorunda kalır. Şeyma, Öykü’nün babasına karşı olan zaafını kullanacak ve ona evlilik oyununu anlatmakla tehdit ederek Öykü’nün başarısını elde etmeye çalışacaktır. Yaptığı yeni çalışmalarla Önem ve Olcay’ın gözüne giren Şeyma, Öykü’nün sözleriyle kendine gelecek. Bülent’in teklifiyle yeni işine ayak uydurmaya çalışan Emre, Burcu’dan yardım alarak onu da yeni hayatına alıştırmaya çalışacaktır. Ayaz, annesine koşarken yetişemediği evlilik oyunu yüzünden kırdığı Öykü için yeni sürprizler hazırlayacaktır. Öykü, hiç görmediği kadar cesur ve romantik Ayaz’a bu sefer inanacak mı?

Ep.27 Oyuna Devam

Air Date: 2015-01-10

“Öykü benim için bambaşka. O bir kelebek gibi… Kanadında bir sürü öykü taşıyor. Masal kuşu gibi. Onunlayken her gün başka bir hikayenin başkahramanı oluyorsun.” Ayaz Öykü’yle ilişkilerine yepyeni bir boyut kazandırmak üzere büyük bir sürpriz planlar. Birlikte şehir dışına doğru yolculuğa çıkarlar. İşyerinde yaşadığı can sıkıcı gelişmelerle morali bozuk olan Öykü için de bu küçük tatil iyi gelecektir. Ancak yolda yaşadıkları aksilikler Ayaz’ın bütün planını alt üst eder. Ayaz tam herşeyi yoluna koymuşken, Mete’nin getirdiği haberler işlerin yeniden karışmasına sebep olur. Mete, Öykü’den şirketin geleceği için bir süre daha karısı rolünü oynamasını ister. Ayaz bu isteğe karşı çıkarken Öykü Mete’yi yüz üstü bırakmak istemez. Bu fikir ayrılığı, Ayaz ve Öykü için yeni bir inatlaşmanın başlangıcıdır. Oynadıkları evcilik oyunu Önem’in de hamlesiyle içinden çıkılmaz bir hal alır.

Ep.28 Kimin Öyküsü

Air Date: 2015-01-17

Ep.29 Kiskaninca Ben

Air Date: 2015-01-24

Ep.30 Kiz Evi

Air Date: 2015-01-31

Ep.31 Beni Seviyorsan, Part 1

Air Date: 2015-02-07

Ep.32 Beni Seviyorsan, Part 2

Air Date: 2015-02-14

Ep.33 Onsuz Olmaz

Air Date: 2015-02-21

Ep.34 Hodri Meydan

Air Date: 2015-02-28

Ep.35 Acemi Koca

Air Date: 2015-03-07

Ep.36 Kutuda Ne Var?

Air Date: 2015-03-14

Ep.37 37. Bölüm

Air Date: 2015-03-21

Ep.38 38. Bölüm

Air Date: 2015-03-28

Ep.39 39. Bölüm

Air Date: 2015-04-04

Ep.40 40. Bölüm

Air Date: 2015-04-11

Ep.41 41. Bölüm

Air Date: 2015-04-18

Ep.42 42. Bölüm

Air Date: 2015-04-25

Ep.43 43. Bölüm

Air Date: 2015-05-02

Ep.44 44. Bölüm

Air Date: 2015-05-09

Ep.45 45. Bölüm

Air Date: 2016-05-16

Ep.46 46. Bölüm

Air Date: 2015-05-23

Ep.47 47. Bölüm

Air Date: 2015-05-30

Ep.48 48. Bölüm

Air Date: 2015-06-06

Ep.49 49. Bölüm

Air Date: 2015-06-13

Ep.50 50. Bölüm

Air Date: 2015-06-20

Ep.51 51. Bölüm

Air Date: 2015-06-27