Sezon 1

Sezon 1 (2015)






Episodes List

Ep.1 1. Bölüm

Air Date: 2015-03-18

Fransa'nın kuzeyi. Kazılmış mezarlar. Cesetler kazılıp çıkarıldıktan sonra örnek evlere bırakılmış. Cesetlerin etrafındaki tertemiz mobilyalar ve idealleştirilen aile fotoğrafları. Davayı araştıran dedektif Sarah Winckler, Kuzey Fransa'nın cinayet masası efsanesi Paul Maisonneuve fotoğrafını bulacaktır. Paul Maisonneuve göreve dönmeye zorlanır.

Ep.2 2. Bölüm

Air Date: 2015-03-18

İş yapma anlamında, aralarında dağlar kadar fark olan Paul Maisonneuve ve Sandra Winckler, örnek evler davası için bir araya gelir. Paul Maisonneuve geçmişi gizemlerle doludur. Sakladığı sır nedir? Kuzey Fransa'daki polisler tarafından en çok aranan geçmişinden gelen suçlu kimdir?

Ep.3 3. Bölüm

Air Date: 2015-03-25

Sandra Winckler ve Paul Maisonneuve ikilisinin ellerine bir kanıt geçer. Kaz Gorbier yaşıyor! Paul'un ezeli düşmanı mezar kazıp cesetleri çıkaran kişidir. Kaz'ın ve suç ortaklarının peşlerine düşmüşken, yeni bir şey bulurlar. O da, yeni bir gösteri evindeki cesetlerdir.

Ep.4 4. Bölüm

Air Date: 2015-03-25

Kaz Gorbier kendini açığa çıkararak harekete geçer. Kendini açığa çıkarırken, ailesini kaçırır ve Paul Maisonneuve'un tuzağa düşürmeyi umut etmektedir. Sandra Winckler, Gorbier planlarını engelleyebilecek midir? Sayısız gizemin bir araya geldiği örnek evler davasını çözebilecek mi?

Ep.5 5. Bölüm

Air Date: 2015-04-01

Paul Maisonneuve, Kaz Gorbier'in elindedir. Sandra Winckler davada tek başına kalmıştır. Kaz Gorbier'in tek başına hareket edemeyeceğinin de farkındadır... Gorbier mezarları kazıp cesetleri çıkarıyorsa, suçlu kimdir? Gerçek nerede? Bunlardan daha önemlisiyse, Paul Maisonneuve'yu ölümden nasıl kurtaracak?

Ep.6 6. Bölüm

Air Date: 2015-04-01

Sandra'nın kurtardığı Paul, gerçeği keşfeder... Cesetleri kazıp çıkaran kişi, geçmişlerinden gelmektedir. Yeniden gün yüzüne çıkan sorunlu geçmiş. Evvel zaman önce gömülmüş suç... Paul ve Sandra, "örnek ev davası"nın özüne inebilmek için kendi sınırlarını test etmek zorunda kalacaklardır.