Episodes List

Ep.1 72. Bölüm

Air Date: 2017-09-19

Hızır Çakırbeyli tüm işlerini İlyas’a devredip memleketine yerleştikten sonra ailesiyle alıştığı sorunlardan uzakta alışılmadık bir mutluluğa sahip olmuştur. Onca yaşanan sıkıntıdan sonra bir nebze huzur bulan ailenin tadının kaçacağı günler ise çok uzakta değildir. İntikamının peşine düşen düşmanlar Hızır’ın yakasını bırakmazlar.

Ep.2 73. Bölüm

Air Date: 2017-09-26

Hızır Çakırbeyli için yola çıkan kurşun hedefini şaşırınca Zeyno’nun hayatına mal olur. Çakırbeyliler bu kez en günahsızlarını bırakır toprağa. Canından can giden Meryem günahlarının bedelini bu denli ağır ödediğinden yakınır. Kızının katilinin bulunması artık hayattaki tek amacıdır ve bunun için yapamayacağı şey yoktur.

Ep.3 74. Bölüm

Air Date: 2017-10-03

Hızır, kızının ölümüne sebebiyet veren düşmanından tüm zor koşullara rağmen intikamını almış, kalbini biraz olsun soğutmuştur. Bunun gerçekleşmesine olanak sağlayan Nevzat, öldürülenin bir gizli tanık olması nedeniyle, devletin gölgesinin artık Çakırbeyliler üzerinde olmayacağını açıkça belirtir.

Ep.4 75. Bölüm

Air Date: 2017-10-10

Çakırbeyli hanesine çöken matem havası bir türlü sona ermez. Mübeccel’in kaybı henüz toparlanamamış olan aileyi bir kere daha sarsar. Kadınlara, çocuklara değen düşmanlar artık uzakta aranmamaktadır. Fidanlıktaki davete katılmadığı için dikkatleri üzerine çeken Teoman köşeye sıkışır. Ekrem ise tüm olanların asıl sorumlusu olarak görülür fakat kardeşini ortaya atacak kadar planlarına sadıktır.

Ep.5 76. Bölüm

Air Date: 2017-10-17

Yaşar, işlediği suça dostum dediği İlyas’ı katarak kaderine ortak etmiştir. Amacı kardeşinin ölümünü ona ihale eden Ekrem’in oyunundan sıyrılmaktır. İstihbarattaki karşıt yapılanmayı açığa çıkarmaya çalışan Ceylan ve Nevzat bu durumu devletin menfaatine kullanmayı bilirler. Nevzat artık Çakırbeylilerin yanında olmayacağını açıkça söylemiş olsa da ortak düşmanların karşısında bir arada olmak gerekmektedir.

Ep.6 77. Bölüm

Air Date: 2017-10-24

Hızır düşmanlarını vura vura ilerlediği yolun sonunda asıl muhatabının mutlaka karşısına çıkacağını bilir. Tehlikeden uzak tutmak istediği için İlyas ve Alparslan’ı planlarına dahil etmez. Ekrem ise aksine ailesi üzerinden oyunlar kurmaya devam eder. Kızını öne attığı planıyla Çakırbeyliler ile şahsi husumet çıkarmayı başarır. Bu Ekrem’in masa üyeleriyle birebir temas kurmak için bahanesi olacaktır. Hızır her şeyin farkındadır ama oğlunun zaafı elini kolunu bağlar.

Ep.7 78. Bölüm

Air Date: 2017-10-31

Hızır Çakırbeyli’nin düşmanları hem içeriden hem dışarıdan saldırıya geçmişlerdir. Bir yanda Çakırbeylileri içeriden bitirmeyi amaçlayan Ekrem, diğer yanda tehditleriyle korku salmaya çalışan gözü kara Mürsel… Tehlikenin nereden geleceği belli olmayan bu zamanlarda Hızır’ın sevdiklerini korumak adına herkesten bir adım önde olması gerekmektedir. Bunun için O’na oyun kuranların zaaflarının peşine düşecektir.

Ep.8 79. Bölüm

Air Date: 2017-11-07

Hızır Çakırbeyli, kurulan komplolar sonucunda tuzağa düşer ve kendini cezaevi kapısının önünde bulur. Herkes ya namlunun ucunda ya da cezaevi yolundayken henüz yakalanmayan Alparslan ve İlyas av olmadan düşmanlarını avlamanın peşindedirler. Mürsel’e ulaşıp daha fazla canın yanmasını önlemek için girişecekleri zor bir görev onları bekliyordur. Diğer bir zor görev ise her daim ailesini toparlamayı kendine vazife bilen Meryem’e düşer.

Ep.9 80. Bölüm

Air Date: 2017-11-14

Hızır Çakırbeyli’nin masadaki yerine geçen Meryem, ailesine zarar verecek düşmanlarını ortaya çıkarmak konusunda kararlıdır. Kocasının hasretinin sızlattığı yüreğine taş basar, gözyaşlarını içine akıtıp planlarını uygulamaya devam eder. Karısının nasıl bir plan yaptığından bihaber olan Hızır ise endişelidir.

Ep.10 81. Bölüm

Air Date: 2017-11-21

Hızır Ekrem’den başka hainlerin de olduğunu fark etmiş, bir an önce hapishaneden kurtulmanın yollarını aramaya başlamıştır. Dışarıda olup bitenlerin sorumlularıyla yüzleşmek ve ailesinin başına gelenlerin hesabını sormak varken eli kolu bağlı oturması mümkün değildir.

Ep.11 82. Bölüm

Air Date: 2017-11-28

Hızır Çakırbeyli hastane dönüşünde Mürsel’in tuzağına düşmüş, Ünal Kaplan’ın yardımı sayesinde bu tuzaktan sağ kurtulmayı başarmıştır. Yaraladığı Mürsel’in ölüm haberini almadan rahat edemeyecek olan Hızır, pimi çekilmiş bir bomba gibi patlayacağı yeri arar. Yaptığı iyilikle hayatını kurtaran Ünal’ı dahi tehdit etmekten geri kalmaz..

Ep.12 83. Bölüm

Air Date: 2017-12-05

Hızır’ın verdiği büyük sözden dönmesi Meryem’i derinden sarsar. İhanetinin bedeli olarak tüm kapılar yüzüne kapanan Hızır, o kapıları daha fazla zorlamak niyetinde değildir. Ceylan tüm bu olanların bir plan olduğunu düşünür ve bu haklı şüphelerini paylaşmak için soluğu bir bildiği olduğunu varsaydığı Ünal Kaplan’ın yanında alır.

Ep.13 84. Bölüm

Air Date: 2017-12-12

Hızır’ın ele geçirdiği Mürsel’i gizli tanık olarak Nevzat’a teslim etmesi, başından beri planların içinde olan Kimsesiz Yaşar’ı sinirlendirir. Gizlice uygulanan bu planlardan bihaber olan İlyas, arkasından çevrilenlere karşılık vermek için geç kalmayacaktır. Mürsel, bildiği isimleri söyleme karşılığında serbest bırakılmak için pazarlık yaparken Alparslan ona bir sans daha vermemeye kararlıdır. Ya o isimleri alacak ya da canını alacaktır.

Ep.14 85. Bölüm

Air Date: 2017-12-19

HIızır Çakırbeyli en büyük darbeyi hiç beklemediği tarafından almıştır. Zeynep’in ölümünün arkasından Nevzat’ın çıkması​ ​hem Çakırbeyli ailesinin hem de Ünal Kaplan’ın masasının akıbeti açısından büyük önem taşır​. ​Y​üzleştiği yıkıcı gerçekle yıkılan Hızır’ın şahsi bir zafiyet göstermesi halinde ortalık toz duman olacaktır.

Ep.15 86. Bölüm

Air Date: 2017-12-26

Hızır Çakırbeyli, Nevzat’ın ölümü üzerine planlar yaparken, Ömer’in işlerin daha da sarpa sarmasına neden olacak hamlesi hanede bomba etkisi yaratır. Nevzat’ın bu durumu lehine kullanabileceği aşikardır; fakat Hızır’ın ailesi üzerinden bir pazarlık yapması söz konusu bile değildir.

Ep.16 87. Bölüm

Air Date: 2018-01-09

İşlediğ suçun bedelini kendi rızasıyla ödeyen Ömer’i hapiste zor günler beklemektedir. Oğlunun, vicdanının sesini duymasına yardımcı olan Meryem ise içeriden gelen kötü haberlere katlanmak zorunda kalacaktır.

Ep.17 88. Bölüm

Air Date: 2018-01-23

Pudra Hakkı masadan istediklerini alabilmek adına giriştiği mücadelesine üyelerin zaafları üzerine giderek devam etmektedir. Tipi’den başlayarak uygulamaya geçirdiği planları masadakilerle sınırlı kalmayacak, Ceylan’a kadar uzanacaktır. Kimsesiz Yaşar’a göre uzlaşma vakti geçmiş harekete geçme vakti gelmiştir.

Ep.18 89. Bölüm

Air Date: 2018-01-30

Davut’un yaşadığı gerçeğini öğrenen Hızır’a ikinci sürpriz, Ünal ile iş birliği içinde olan Hızır Ali’den gelir. Yakınları tarafından aldatıldığını düşünen Çakırbeyliler, onlardan habersiz çevrilen oyunun büyüklüğü karşısında sarsılırlar. Uluslararası güçlerin savaşında bir adım önde olabilmek adına Hızır da bu oyuna katılmak, Pudra Hakkı ile uzlaşmak zorundadır.

Ep.19 90. Bölüm

Air Date: 2018-02-13

Hızır, Hakkı’nın muhasebecisini alarak ailesinin tehlikeye girmesine neden olmuştur. Meryem ve Ömer’i canı pahasına koruyan Hurşit’in durumu ağırdır. Hastaneden gelecek iyi haberi bekleyen Hızır, diğer taraftan ona rest çeken Şahin Ağanın başına buyruk hareket edip kendini tehlikeye atmasından korkmaktadır.

Ep.20 91. Bölüm

Air Date: 2018-02-20

Zehir taciri Pudra Hakkı’nın mekanına bomba koymak üzere yola çıkan Çakırbeyliler, gittikleri yerde Şahin Ağa’nın sürpriziyle karşılaşmışlardır. Servet’in patlaması engellenemez bombasıyla mekanda sıkışıp kalan İlyas, Alparslan ve dostlarının oradan kurtulması için bir mucizeye ihtiyaç vardır.

Ep.21 92. Bölüm

Air Date: 2018-02-27

Ekrem, Ünal Kaplan’ın masası üzerine kurduğu oyunuyla Ender ve İlker’in kaybına sebep olmuştur. Bu başarısının ardından rüzgar terse dönecek, güvendiği adamı Hakkı’nın ihanetine uğrayacaktır. Ceylan ile anlaşmaya oturan Hakkı’nın verdiği adres, Davut’un büyük planı için önemli bir adım olsa da Çakırbeylilerin başına dert olacak yeni belaların da habercisidir.

Ep.22 93. Bölüm

Air Date: 2018-03-06

Hızır ve Ünal Kaplan, ortak düşmanları ortaya çıkarmak amacıyla çıktıkları yolda çok önemli bir isim olan Güneş’e vararak büyük bir başarı elde etmişlerdir. Bu yolda onlara ayak bağı olan herkesin sırayla yok edilmesinin zamanı gelmiştir. Bunlardan en önemlisi, aileye sızarak Çakırbeylileri içerden bitirme görevini üstlenen Selda’dır.

Ep.23 94. Bölüm

Air Date: 2018-03-13

Herkesi ölümle burun buruna getiren büyük planda sona yaklaşılırken dikkat edilmesi gereken en önemli şey zamanlamadır. Çakırbeylilerin içine yerleştirilmiş düşmanlar bir bir kendini açık etmeye başlamış, Yalçın’ın ele geçirilmesiyle de önemli bilgilere ulaşılmıştır.

Ep.24 95. Bölüm

Air Date: 2018-03-20

Hızır ve Ünal Kaplan’ın gizli düşmanları ortaya çıkarmak için başlattıkları mücadelenin sonuna gelinmiş, başta Hasan’ı bitirmek için yapılan operasyon başarılı geçmiştir. Herkesin bir bir sorguya alındığı günün sonunda varılmak istenen nokta, devletin tüm hainlerden temizlenmesidir.

Ep.25 96. Bölüm

Air Date: 2018-03-27

Etrafındakilerin sağlığıyla ilgili söylediklerine aldırış etmeyen Meryem, çocuğunu doğurmak konusunda kararlıdır. Aldığı bu zor karar sonucunda, ardında bırakacaklarını emanet edebileceği tek kişi ise Ceylan’dır.

Ep.26 97. Bölüm

Air Date: 2018-04-03

Canını kurtarmak için yurtdışına gitme planları yapan Servet ölümünden kaçamamış, Güneş’in tetikçilerinin kurbanı olmuştur. Büyük kayıplarına sessiz kalamayacak Çakırbeyliler derhal intikam peşine düşerler. Tetiği çekenden ziyade, bu ölüm emrini verenle ilgilenen Hızır karşılık vermekte geç kalmaz.

Ep.27 98. Bölüm

Air Date: 2018-04-10

Hızır Çakırbeyli şüphelerinde yine yanılmamış, arkasından iş çevirdiğini düşündüğü Alparslan’ı takip ederek Meryem ve Ceylan’ı hastanede gafil avlamıştır. Karısının ölümle burun buruna geldiğini öğrenen Hızır’ı kontrol etmek kolay olmayacaktır. Tüm masanın bir araya geldiği toplantıda, Çakırbeyli ailesine silah doğrultanların arkasında kim varsa, ne pahasına olursa olsun yok edileceği konusunda anlaşılır.

Ep.28 99. Bölüm

Air Date: 2018-04-17

Kimsesiz Yaşar’ın uzun zaman sonra karşısına çıkan gizli sevdası, dikkatsizce hareket etmesine ve sonucunda Reşit’in ağına düşmesine sebep olmuştur. Hızır Çakırbeyli eski dostuna olanları yeni düşmanına ödetmeye kararlıdır. Olanlardan sonra Reşit’i bir kez daha mekanında ağırlayan Hızır, eski olumlu tavrının aksine artık alenen hasım olduklarını vurgular. Reşit de bu karşılamaya cevaben küçümsediği Çakırbeylilere tehditler yağdırır.

Ep.29 100. Bölüm

Air Date: 2018-04-24

Çakırbeyli hanesinin içinde saklanan büyük sır çok fazla gizli kalamamış, nihayet Hızır’ın kulağına da ulaşmıştır. Enişteden duyduklarından sonra soluğu Doktor Derya’nın yanında alan Hızır, tabii ki en sevdiği insanın ölüme doğru gitmesine göz yummayacaktır. Meryem’i çocuk sevdasından vazgeçirmek için derhal harekete geçer. Karısını yaşatmak için kurduğu oyunlar kendinden nefret etmesine sebep olacaksa da yapılması gereken neyse onu yapacaktır.

Ep.30 101. Bölüm

Air Date: 2018-05-01

Duyduklarının ardını arkasını soruşturmadan soluğu galeride alan Şahin Ağa, istemeden Reşit’in oyununa alet olmuş, Çakırbeyliler ve dostlarının tuzağa düşmesine sebebiyet vermiştir. Bir kez daha düşman namlusunun ucunda kalan Hızır’ın artık ihtiyacı olan tek şey bir mucizedir.

Ep.31 102. Bölüm

Air Date: 2018-05-08

Reşit belası henüz son bulmuşken, hızla ölüme doğru sürüklendiğinin farkında olan Ekrem derhal harekete geçer. Ünal Kaplan’ı, Hızır’ı yok etmeden, masanın kontrolünü ele geçiremeyeceği konusunda ikna etmeye çalışacaktır.

Ep.32 103. Bölüm

Air Date: 2018-05-15

Ekrem’in maşası olarak ölüm saçan Kudret, yaptığı ilk eylemle, Tipi’nin canından can almıştır. Dayısının ölümüne neden olan herkesten intikamını alana kadar da durmaya niyeti yoktur. Ekrem’den sonra Cia’nın kontrolünde icraatlarına devam edecek olan Kudret’i durdurmak için harekete geçen Şahin Ağa ise yaptığı planla oğlu Reha’yı ölüm sırasında başa taşıdığını tahmin bile edemez.

Ep.33 104. Bölüm

Air Date: 2018-05-22

Cia’in gözden çıkardığı Ekrem, Hızır’ın ellerinden ölüme yollanırken diğer tarafta Şahin Ağa da Ünal Kaplan’dan intikamını almaya çok yakındır. Düşmanların tek tek yok edildiği günlerde, Ekrem’in otellerine el koyarak legalleşme yolunda adım atan Çakırbeylilerin hevesleri kursaklarında kalır.

Ep.34 105. Bölüm

Air Date: 2018-05-29

İntikam arzusuyla hareket eden Kudret, Cia’in desteğini arkasına almış olmanın vermiş olduğu özgüvenle babasını dahi öldürebilecek bir caniye dönüşmüştür. Ağına ikinci kez düşürdüğü Derya’nın peşinden, bu kez kurulan tuzağa tanık olan Meryem’in de canı tehlikeye girer.

Ep.35 106. Bölüm

Air Date: 2018-06-05

Ava giderken avlanan Kudret’in artık kaçacak yeri kalmamıştır. Bu sayede düşmanıyla karşı karşıya gelen Tipi, nihayet aklının kabullenmediği gerçeklerle yüzleşir. Bu yeni travma ile birlikte hafızası yerine geldiğinde, eski haline dönen Tipi’yi zaptetmek kolay olmayacaktır.

Ep.36 107. Bölüm

Air Date: 2018-06-12

Yaşar’a düzenlenen suikastten sonra dostlarını bir bir ölüme yollayan Çakırbeylilerin tutunacağı tek şey kalmıştır; inikam… Bu ölüm kalım harbinde düşmanından bir adım önde olması gerektiğini bilen Hızır savaşa girdiği gücün de farkındadır. Bunun için silahlar kuşanılmadan önce çok iyi bir plan yapılmalıdır. Önce Hızır’ı sonra Ünal’ı bitirmek isteyen Sam de Ziya ile pazarlıklara devam eder.