Episodes List

Ep.1 108. Bölüm

Air Date: 2018-09-25

Hızır Çakırbeyli, bir yandan ardında bırakmak zorunda kaldıklarıyla hayatının en büyük sınavını verirken diğer yandan uluslararası arenada kendini göstermek için bir yola koyulmuştur. Gücüne güç katan yeni ortaklarıyla dünyadaki hiçbir kuvvetin karşılarında duramayacağını kanıtlama zamanıdır artık. Ünal Kaplan danışmanlığında, Avrupanın önde gelen ticaret adamlarının buluşacağı bir toplantı tertip edilir. Kendini masaya davet ettiren sürpriz bir isim ise yeni bir savaşın fitilini ateşler.

Ep.2 109. Bölüm

Air Date: 2018-10-02

Hızır Çakırbeyli mallarının çalınmasının karşılığını anında vermiş, yüzleşmek istediği asıl düşmanlarını ortaya çıkarabilmek adına piyonunu öldürmüştür. Bu eylemiyle çok geçmeden amacına ulaşır ve Mossad’ın en etkin taşeronlarından biri olan Muzi ile karşı karşıya gelir. Hızır’ın bu hamlesini doğru bulmayan Ünal ve Davut, sokakların savaş alanına döneceğinden endişe duyarlar.

Ep.3 110. Bölüm

Air Date: 2018-10-09

Parayla ikna edilemeyecek Hızır’ı sevdiklerinin canıyla yola getirmeye çalışan Muzi, hedefine koyduğu Çakırbeylileri bir bir ölümle yüzleştirmeye kararlıdır. Eğer bu yol da işe yaramazsa namlusunu, önünde duran Hızır’a doğrultup yolunu açacak, dostlarıyla ticaretine devam edecektir. İzzet ise Muzi’nin Ateş’le işbirliği içinde yaptığı suikastlardan rahatsızdır.

Ep.4 111. Bölüm

Air Date: 2018-10-16

Çakırbeyliler, Muzi’nin tuzağı karşısında ölümle burun buruna gelmiş, hem devleti hem ailesi için can vermeye hazır olan Alparslan kendini amcalarının önüne atmıştır. Bir yerlerde kendisini beklediğini düşündüğü Özlemine kavuşması an meselesidir. Çektiği acılar yaşından büyük olan Hızır’ın ise aileden birini daha kaybedecek gücü yoktur.

Ep.5 112. Bölüm

Air Date: 2018-10-23

Çakırbeyliler, Muzi’yi bulacaklarını umarak çıktıkları yolda pusuya düşürülmüşken, Davut Ateş’in ellerinden ölüme uğurlanmıştır. Hedef şaşırtarak büyük bir kayba sebebiyet veren düşmanlar, el birliğiyle Hızır ve ailesini bitirmenin peşindedir. Gün geçtikçe intikam hırsı artan Çakırbeylilerin önüne yem olarak atılan Sinan’a nihayet ulaşılır fakat o kadar küçük bir lokma kimsenin gözünü doyurmaya yetmez.

Ep.6 113. Bölüm

Air Date: 2018-10-30

Alparslan’ın içlerindeki haini bulmak üzere yaptığı planın sonuçları ağır olmuştur. Ateş tarafından sırtından vurulan Hızır Çakırbeyli, hastanede ölüm kalım savaşı verirken, İlyas acısını en yakınlardan çıkartır. Ağabeyinin başına gelenlerden Hızır Ali ve Alparslan’ı sorumlu tutan İlyas, artık ondan gizli bir iş çevrilmesine izin vermeyecektir.

Ep.7 114. Bölüm

Air Date: 2018-11-06

Hızır, emekli olduğunu söyleyerek Çakırbeyli ailesinin sorumluluğunun İlyas’ta olduğunu ilan eder. Parasını, ortaklarını dolayısıyla da gücünü kaybeden İzzet, İlyas’la uzlaşmak için Fuat’ı devreye sokar. Eğer bir anlaşma olacaksa şartlar nettir; içlerindeki hainin adına karşılık barış…

Ep.8 115. Bölüm

Air Date: 2018-11-13

İlyas, itaatsizlikle suçlayarak, sildiğini söylediği Alparslan’ı, otelinde dahi görmek istemiyordur. Hızır da iki Çakırbeyli arasındaki anlaşmazlıktan rahatsızdır. Köşesine çekildikten sonra, ailenin reisi olarak tayin ettiği İlyas’a yapılan hatayı kendine yapılmış kabul eder.

Ep.9 116. Bölüm

Air Date: 2018-11-20

Alparslan, içlerindeki hainin Ateş olduğunu herkesten önce öğrenmiştir. İlyas ise bu gerçeği bilmediğinden telafisi imkansız bir hatanın eşiğindedir. İhanetin en büyüğünü yaşayan Tipi, dostunun elinden ölümünü beklerken diğer tarafta ablası Emine’nin de canı tehlikededir.

Ep.10 117. Bölüm

Air Date: 2018-11-27

Ateş’i ele geçiren Çakırbeyliler, kendilerine yapılan büyük ihanetin bedelini tek kurşunla ödetmek istemezler. Önce yüzleşecek,Ünal’ı yavaş yavaş öldüren zehrin ne olduğunu öğrenecek sonra da intikamlarını alacaklardır; fakat planları istedikleri gibi gitmez. Davut’un ölümünden sonra göreve gelen Tuncay, düzenlediği baskınla haini ellerinden alır. Bu sayede ölümden kıl payı kurtulan Ateş, yaşamak için itirafçı olmaya hazırdır.

Ep.11 118. Bölüm

Air Date: 2018-12-04

Alparslan’ın tüm depoları bir gecede boşaltarak başardığı büyük iş, kısa vadede işlerine yarasa da başlarına gelebilecek belaları önlemeye yetmez. Tuncay’ın hedefi olmaktan kurtulamayan Çakırbeylilerin malları güvende fakat canları tehlikededir. Yenilgiye uğratılan Tuncay’ın üstlerine vermesi gereken bir hesap vardır.

Ep.12 119. Bölüm

Air Date: 2018-12-11

Tuncay tarafından kaçırılıp sorguya alınan Hızır Çakırbeyli, kendisine ve yeğenine yapılanların bedelini Sultan’a ağır ödetmiştir. Dostlarının başına gelenlere kayıtsız kalamayan Boran da ibret-i alem için sokakları savaş alanına çevirir.

Ep.13 120. Bölüm

Air Date: 2018-12-18

Çakırbeylilerin gazabından kaçmayı başaramayan İzzet, hayatta kalmak için uzlaşmaya hazırdır. Arkasındaki büyük gücü çökertebilmek adına, bağlantılarından bahsetmesi için sorguya alınır; fakat İzzet’in söyledikleri aileyi birbirine düşürmeye çalışmaktan öte gitmez. Bu sorgu Alparslan ile ilgili şüphelerin de artmasına neden olacaktır.

Ep.14 121. Bölüm

Air Date: 2018-12-25

Çakırbeylilerin yakasını bırakmayan Mesut, devletin gücünü kötüye kullanarak İlyas’ın sonunu hazırlayan bir tuzak hazırlar. Cengiz’i resmi olarak istihbaratta görev alma vaadiyle kandırarak İlyas’ın aleyhine tanıklık etmesini sağlayacaktır.

Ep.15 122. Bölüm

Air Date: 2019-01-22

İlyas’ın cezaevi önünde uğradığı saldırı Çakırbeylileri derinden etkilemiştir. Olanlardan sonra ailenin reisi görevini üstlenen Alparslan, amcasının intikamı alınana kadar tüm düşmanlarını yok etmeye ant içer. Yaşananların asıl sorumlusu ‘Façalı dayı’ adıyla anılan Haşmet ise cenazede karşılarına çıkacaktır.

Ep.16 123. Bölüm

Air Date: 2019-01-29

Kollarının arasında can veren dostunun acısıyla Behzat’a olan öfkesi katbekat artan İlyas, biran önce intikamını almak ister. Hızır, kardeşinin canından endişe etmektedir ve akacak kanı durdurması için Alparslan’ı görevlendirir. Dışarıda yapılan sulhun, içeriyi kapsamadığını söyleyen İlyas, abisinin sözünü yerde bırakmak pahasına Alparslan’la iletilen talimatları kabul etmez.

Ep.17 124. Bölüm

Air Date: 2019-02-12

İlyas ve Behzat’ın koğuşlarının değiştirilmesi, aralarındaki hasımlığın son bulmasını sağlamaz. Façalılar da , İlyas’ın içerideki dostları da reislerinin başına gelebilecekleri bildikleri halde harekete geçmek için doğru zamanı beklerler. Düşmanının ölüm haberini almadan öfkesi dinmeyecek olan İlyas ve Behzat’ın, bu saatten sonra içeriden sağ çıkabilmek için bir mucizeye ihtiyaçları vardır.

Ep.18 125. Bölüm

Air Date: 2019-02-19

Hızır’ın kardeşini cezaevinden kurtarmak için Ünal Kaplan ile yaptığı anlaşmanın sonucunda, Façalılar ile Çakırbeyliler kendilerini ticari bir ortaklığının içinde bulurlar. Masadakilerin şahsi hesaplaşmalar sebebiyle birbirlerine zarar vermelerini yasaklayan dokunulmazlık kuralı, hasımların birbiriyle savaşmasına da engel olacaktır.

Ep.19 126. Bölüm

Air Date: 2019-02-26

Ömür Façalı, aileler arasındaki düşmanlığa rağmen İlyas’tan beklentisini açıkça dile getirir. İstekleri uğruna önündeki engelleri yok sayacak kadar gözü kara olduğunu bir kez daha kanıtlar. Behzat’ı çileden çıkaracak yakınlık, düşman ikili arasıda yeni bir gerginliğin de sebebi olacaktır.

Ep.20 127. Bölüm

Air Date: 2019-03-05

Hızır Çakırbeyli’nin küçümsediği düşmanı Zeki, otelde kurduğu tuzakla beklenmedik bir hamleye imzasını atmıştır. Özlem’in dikkati sayesinde ölümden kıl payı kurtulan Hızır’ın can borcunu ödemek bundan sonra Alparslan’ın görevi olacaktır.

Ep.21 128. Bölüm

Air Date: 2019-03-12

Zeki’nin Çakırbeylileri bitirmek üzerine yaptığı planın ilk kurbanı olan Alparslan, sevdikleri uğruna gözünü bile kırpmadan canını feda edebileceğini bir kere daha kanıtlamıştır. Yeğenine yapılanlara karşılık, öfke ile düşüncesizce hareket etmesinden korkulan Hızır’ın karşısında ilk duracak kişi Ünal Kaplan olacaktır.

Ep.22 129. Bölüm

Air Date: 2019-03-19

Çakırbeylileri sırayla tuzağa düşürmeye çalışan Zeki’nin kendine kurban olarak seçtiği son kişi Hızır olmuştur. Düşmanlarını avlayarak aç kuşlara yem eden Zeki’nin adresine ulaşmak için tüm aile seferber olur. Ömür’ü kaçırarak Façalıların da damarına basan bu düşmanı yok etmek isteyenlerin sayısı her geçen gün artmaktadır.

Ep.23 130. Bölüm

Air Date: 2019-03-26

Fuat’ın peşine düşen Çakırbeyliler, paralarının teslim edildiği kişinin Zeki olduğunu gördüklerinde Ünal Kaplan’ın ihanetine uğradıklarını anlarlar. Liderlerinin yaptığı bu hamleye kayıtsız kalamayacak olan masa üyeleri, bir bedel ödetilmesi konusunda hemfikir olacaklardır. Hızır’ın planı ise Fuat’ı konuşturarak ihaneti belgelemek ve sonucunda masanın liderini değiştirmektir.

Ep.24 131. Bölüm

Air Date: 2019-04-02

Akif’in evini baskına giden Çakırbeyliler hiç beklemedikleri bir sürprizle karşılaşırlar. En çok İlyas’ı yaralayacak olan bu karşılaşma, Akif’in ölümü üzerine yapılan planların da bozulmasına sebep olur. Akif’le olan hesabı kapatamamalarının bir diğer sebebi ise Alparslan’ın yine herkesten gizli yaptığı planlardır.

Ep.25 132. Bölüm

Air Date: 2019-04-09

Fahri’nin bıçaklamasana şahit olan Hızır, İlyas ve Behzat’ın Sivriler tarafından tuzağa çekildiğini çok geçmeden öğrenir. Ferman sayesinde Çakırbeylilerden bir adım önde hareket eden Zeki, çıkan çatışmadan yine sağ sağlim kurtulmayı başaracaktır. Zeki’nin kurduğu çift taraflı tuzaktan Façalılar da paylarına düşeni alacaklardır.

Ep.26 133. Bölüm

Air Date: 2019-04-16

Yeni bir anlaşma yapmak için Mesut’la tekrar bir araya gelen Hızır ve Haşmet’in planı, kardeşlerinin onlardan habersiz yaptığı operasyonla bozulmuştur. Ünal Kaplan ile el sıkışması beklenen Mesut, düşmanlığını devam ettirmek için güçlü bir sebep daha edinir. Akif’e sıkılan kurşunu şahsına yapılmış bir hareket olarak algılar ve hiç vakit kaybetmeden harekete geçer.

Ep.27 134. Bölüm

Air Date: 2019-04-23

İçlerindeki hainin oğlu olduğunu öğrenen Haşmet Façalı, telafisi olmayan bir karar almak zorunda kalmıştır. Onurunu, yeğenin hayatından üste tutan Behzat da Ferman’a verilecek ceza konusunda ağabeyi ile aynı fikirdedir. Bu konuda söz hakkına sahip olmayan Ömür ise verilen kararın karşısında çaresiz kalır. Tek istediği yeğeninin kanının, sevdiğiyle arasına girmemesidir.

Ep.28 135. Bölüm

Air Date: 2019-04-30

Akif’in kurduğu tuzak yüzünden, fedailerin en önemli ismi kendini vatan için feda etmek zorunda kalırken Alparslan’ın üzerine, altından kalkması çok zor bir görev yıkılır. Bu durumu da Çakırbeylilerin lehine çevirmeyi başaracak olan Alparslan, hayatını riske atma pahasına, çıktığı yolun sonunu görme konusunda ne kadar kararlı olduğunu bir kere daha kanıtlar.

Ep.29 136. Bölüm

Air Date: 2019-05-07

Mesut’un ölümünün ardından yerine geçecek isim hızlıca çalışmalara başlayan Ünal Kaplan, Akif’in yakın zamanda başına bela açabileceğini de bilmektedir. Akif’in gücünü kırmak için ise biran önce Zeki’nin devreden çıkarılması gerekmektedir. Ünal Kaplan, masasını korumak adına görüşmelere devam ederken Zeki meselesiyle Çakırbeyliler ilgilenecektir.

Ep.30 137. Bölüm

Air Date: 2019-05-14

Herkesin intikam almak için sıraya girdiği Zeki nihayet yakalanmıştır. Zeki’ye gereken cezayı vermek ise en çok Haşmet’in hakkıdır; fakat yakalandığı gibi öldürülmemesi büyük hata olacaktır. Düşmanını, yüreği soğuyana kadar öldürmemeye niyet eden Haşmet, bu hatası yüzünden hem Zeki’den hem de canından olmakla burun burunadır. Ağabeylerinin vurulmasıyla bir darbe daha alan Façalılar, yıkılmamak için büyük çaba sarf ederler.

Ep.31 138. Bölüm

Air Date: 2019-05-21

Akif’i, Altan’a teslim etmek yerine cezasını kendi elleriyle vermeyi tercih eden Hızır’ın, devlet ile arası açılmak üzeredir. Bu anlaşmazlığı fırsat bilen Zeki, masa ile Altan’ın yollarının tamamen ayrılması için iyi düşünülmüş bir plan yapar. Düşmanlarını birbirine kırdırmak için Tahsin’i de dahil ettiği planla, Façalıların deposundaki Çakırbeyli silahları çok gizli bir operasyonla örgüte satılır.

Ep.32 139. Bölüm

Air Date: 2019-05-28

Kendilerine kurulan tuzağı fark edemeyecek kadar öfke dolu olan İlyas ve Behzat, Zeki’nin namlusunun ucunda eli kolu bağlı kalmıştır. Kardeşiyle aynı kaderi paylaşmak üzere olan Haşmet’i ise eski hasmı, yeni dostu Hızır, Tahsin’in elinden son anda kurtarmayı başarır. Dostlarının birer birer ölümüne şahit olan Hurşit’in hamlesi, Zeki’nin planını sekteye uğratacaktır.