3. Sezon

3. Sezon (2019)

Midge ve Susie, Shy'la turneye çıkmanın hem muhteşem hem öğretici olduğunu keşfederler ve eğlence dünyası hakkında hiç unutmayacakları bir ders alırlar. Joel kendi hayallerinin peşinde koşarken Midge'e destek olmakta zorlanır. Abe kendine yeni bir görev edinirken Rose bazı yetenekleri olduğunu öğrenir.






Episodes List

Ep.1 Orkestra Başlasın

Air Date: 2019-12-05

Midge, Shy ile turneye çıkmadan önce bir USO gösterisinde sahne alırken, Susie ise sözleşme pazarlığının artı ve eksilerini öğrenir. Abe ve Rose yeni mali durumlarıyla cebelleşmektedir. Joel yeni kulübü için kusursuz bir yer bulur ama mekânın pek de göründüğü gibi olmadığını fark eder.

Ep.2 Bin Dokuz Yüz Altmışlardayız Dostum!

Air Date: 2019-12-05

Susie'nin yeni bir müşteriyi kabul etmesi Midge'i rahatsız eder. Joel ise sinir bozucu olduğu kadar ilgi çekici biri olan gizemli kız Mei ile tanışır. Abe de bir grup asi gençle beraber yeni bir projeye adım atar. Midge ile Joel boşanma süreciyle uğraşmaktadır.

Ep.3 Külotlu Poz

Air Date: 2019-12-05

Rose ile Abe hiç arzu etmedikleri bir eve taşınırlar. Shy'ın turnesi başlarken, Midge kendi performansında sorun yaşamaktadır. Joel ile Mei arasında bir kıvılcım doğar.

Ep.4 Eller!

Air Date: 2019-12-05

Joel, Vegas'ta Midge'i ziyaret eder. Rose ve Abe yeni yaşamlarına ayak uydurmakta zorlanmaktadır. Susie yeni müşterisi için büyük bir zafer elde eder.

Ep.5 Ya Komedi ya Lahana

Air Date: 2019-12-05

Midge, Miami'de eski bir dostuna rastlar. Abe, asi genç arkadaşlarından bıkmaya başlar. Shirley konusundaysa Rose'un sabır taşı çatlar.

Ep.6 Bir nevi Bleu

Air Date: 2019-12-05

Midge'i ziyarete gelen Abe ve Rose, Queens'ten bir süreliğine kurtulur. Joel ve Mei barın alkol ruhsatı konusunda tartışır. Midge ise bir beladan kurtulması için Shy'a yardım eder.

Ep.7 Muhteşem Radyo

Air Date: 2019-12-05

New York'a dönen Midge ve Susie, bir işten diğerine koşturur. Abe ise yazdığı makale yayımlandığı için çok sevinçlidir. Astrid'in bebeğinin sünnet düğünü için Maisel ailesi bir araya gelir.

Ep.8 Yahudi Bir Kız Apollo'ya Girer...

Air Date: 2019-12-05

Joel kulübünün büyük açılışı için hazırlık yapar. Midge ise Moishe'den bir ricada bulunur. Susie acı bir kayıp yaşar ve beklenmedik birinden yardım ister. Midge gösteri dünyasına dair ağır bir ders alır.