Sezon 1

Sezon 1 (2017)






Episodes List

Ep.1 Kardeşler

Air Date: 2017-05-08

Toni Hamady, aile işlerini geride bırakarak eşi ve kızıyla birlikte suçtan uzak bir hayat sürmeyi planlamaktadır. Fakat bir baskından sonra Toni, çetenin işleyişini güvene almak için harekete geçmek zorunda kalır. Asabi kardeşi Abbas da hiç yardımcı olmamaktadır. Gençlik yıllarından arkadaşı Vince’in ortaya çıkmasıyla Toni, yeniden ümit beslemeye başlar.

Ep.2 Sahte Dokuz

Air Date: 2017-05-15

Kefaretle serbest bırakılan Toni, yaptıkları yüzünden Abbas’la yüzleşir ve ona ailenin başında kimin olduğunu gösterir. Buna alınan, kıskanç ve şüpheci Abbas, Vince’I araştırır ama ağabeyinin arkadaşının güvenilir biri olduğu sonucuna varmak zorunda kalır. Bu sırada Toni, şüphe çeken Klaus Schiller’la bir iş anlaşmasına varır ve kandırılır.

Ep.3 Ibrahim

Air Date: 2017-05-22

Hamadylerle yapılan görüşmeden kısa süre sonra Klaus Schiller tutuklanır. Toni, anlaşmanın suya düşmesinin ardında Vince’in olduğundan şüphelenir ama Vince, bu endişeleri uzaklaştırmayı başarır ve Cthulhular Neukölln’ü ele geçirmeden kokain sorununu çözmenin yolunu gösterir. Minnet duyan Toni, Vince’i ailenin gizemli lideriyle tanıştırır.

Ep.4 İhanet

Air Date: 2017-05-29

Abbas’la tartışan Amara, kendini korumak için Vince’e gider. Bu sırada Toni, kardeşinin ölen polis memuru Robert John’a rüşvet yedirdiğini öğrenir. Kardeşler arasındaki anlaşmazlık büyürken Hakeem amca, Abbas’tan Berlin’i derhâl terk etmesini ister. Fakat aile liderlerinin saldırıya uğramasıyla Abbas yeni bir çıkar yol bulur.

Ep.5 Güçsüz

Air Date: 2017-06-05

Toni, Cthulhuların amcasını öldürdüğünden emin değildir ve kendi çetesinden birinden şüphelenmektedir. Abbas, savaş başlatmak ve Toni’yi Hamadyler’in başına getirmek için bu durumdan faydalanırken Amara da Vince’in neden döndüğünü öğrenir. Amara’nın yüzleştiği Vince, şaşırtıcı bir teklifte bulunur.

Ep.6 Yürüyen Ölü

Air Date: 2017-06-12

Kavgada Toni’yi alt etmeyi başaran Vince, onu ele vermek yerine Abbas’ı mahkûm etmelerini önerir. Bu teklifin tek şartı vardır: Toni barış yapacak ve Vince’in Amara’yla Berlin’den ayrılmasını sağlayacaktır. Fakat Toni’nin kaçırılmasıyla Vince de eski dostu ve yeni bir başlangıç yapma fırsatı arasında kalır.