Episodes List

Ep.1 Ateş

Air Date: 2018-10-11

Geçtiğimiz sene, Toni üstünde bir etki bıraktı. Aile işi her zamankinden iyi giderken Vince’in ölümü fena vurdu. Eski kaynağı olan nüfuzlu al-Saafileri piyasadan çıkmaya zorlarken ve Abbas’ın duruşması şaşırtıcı bir hükümle son bulurken ailenin başı birçok cephede savaşmak zorunda kalıyor.

Ep.2 Kuzular ve Aslanlar

Air Date: 2018-10-18

Barışı korumak için Toni, al-Saafi ailesinin başı olan Mohammad’e bir anlaşma teklif ediyor ama sonra Mohammad’in yaptıkları onu büyük bir adım atmaya zorluyor. Bu arada Abbas hapishane hiyerarşisi içinde bir yer ediniyor, Zeki ailedeki yerinden gittikçe daha da rahatsız oluyor ve Maruh kadın rapçi Isha’yla bir teslimatta tanışıyor, büyüleniyor.

Ep.3 Kan

Air Date: 2018-10-25

Mohammad’in emriyle Çeçenler teslimat sırasında bir Hamady’ye saldırıp aile üyesini öldürünce Toni aralarında bir hain olduğunu fark ediyor. Bu olayla Kucha’nın soruşturması hızlanırken Toni’nin adamları Toni’nin emirlerine uymuyor ve tüm Hamadyler için büyük sonuçları olacak bir olaylar dizisini tetikliyor.

Ep.4 Özgür

Air Date: 2018-11-01

Mohammad’in intikam planının beklenmedik etkileri oluyor çünkü Abbas saldırıdan sağ kurtulup kaçıyor. Toni bile kardeşinin nerede olduğunu bilmiyor. Toni ayrıca emlak girişimcisi Matthias Keil tarafından kışkırtılıyor ve polis hâlâ onu yakından izliyor. Bu arada Latif, Kutscha’nın Amara hakkında açıkladıklarına nasıl tepki vereceğine karar vermeli.

Ep.5 Barış

Air Date: 2018-11-08

Mohammad, Kalila’nın kızını zarar görmeden eve getirmiş olsa da Kalila artan güç çatışmalarından bıkıyor ve al-Saafilerle kendi kendine barışmaya çalışıyor. Girişimleri başarılı olmuş görünüyor, Mohammad ve Toni bir anlaşmaya varıyorlar: Aileleri bir evlilikle birleştirilecek. Bu arada Kutscha, Amara’nın sadakatini ciddi bir teste sokuyor.

Ep.6 Kefaret

Air Date: 2018-11-15

Ewa, polis yaklaşırken umutsuzca Abbas’ı kurtarmaya çalışıyor ve Zeki bilgi vererek hayatını kurtarmayı umuyor. Bu arada Maruf, Hamady olmanın ne demek olduğunu fark etmeye zorlanıyor. Toni’nin şansı sonunda yaver gidecek gibi duruyor ancak ardında ne tehlikelerin gizlendiği konusunda hiçbir fikri yok.

Ep.7 Hep Kazanamazsın

Air Date: 2018-11-22

İntikam, güç çatışmaları ve ihanet: Düğünden hemen önce hem Hamadylerin hem de al-Saafilerin karşısına yaptıklarının yansımaları çıkıyor. Djamila bir fırsatı değerlendirirken Latif önemli sonuçlara maruz kalıyor. Toni, ailesinin kaderini beklenmedik bir ortağın eline bırakmak zorunda kalıyor.