3. Sezon

3. Sezon (2020)

Montana'nın en büyük çiftlik sahiplerinden biri olan Dutton ailesinin topraklarını koruma ve ayakta kalma mücadelesi yeni ittifaklarla devam ediyor.






Episodes List

Ep.1 Artık Yerlisin

Air Date: 2020-06-21

Beck kardeşlerin ardından, John politik desteleri yeniden karıştırır. Beth, çiftlikte bir davetsiz misafir bulur ve onun araziyle ilgili amaçları olabileceğini öğrenir. John, kabuslarıyla başa çıkması için Tate'e yardımcı olur.

Ep.2 Nakliye Trenleri ve Canavarlar

Air Date: 2020-06-28

Dutton ailesi üyeleri yeni ortamlarına kendilerine has bir şekilde uyum sağlarlar. John, pastoral ortamda torunuyla bağ kurmaya devam eder. Beth, Dutton'ların ukala yeni düşmanıyla tanışır. Jamie yeni işinde beklenmedik sorunlar yaşar.

Ep.3 Kabul Edilebilir Bir Teslimiyet

Air Date: 2020-07-05

Jamie, Hendon ile hasar kontrol yapar. Vali Perry, Yellowstone'da 6 milyar dolarlık bir gelişim projesi bilgisini alır ve sonrasında birkaç siyasi hareket yapar. Jimmy bir rodeo yarışmasında yarışır.

Ep.4 Kaliforniya'ya Dönüş

Air Date: 2020-07-12

Motorsiklet çetesi Dutton'lara yeni bir tehdit olarak ortaya çıkar. Beth arazilerine el koymaya çalışan mali düşmanlarına karşı mücadelesine hız verir. Bu sırada John, Vali Perry'nin yardımını alır.

Ep.5 Kovboylar ve Hayalperestler

Air Date: 2020-07-19

Dutton ailesi yeni rollerine alışırken John'un geçmişindeki bir düşman ortaya çıkar. Beth, Roarke ile olan kavgasına devam eder çünkü Roarke'un şirketi Dutton arazisini satmakla tehdit eder.

Ep.6 Boşu Boşuna!

Air Date: 2020-07-26

Dutton'ların eski bir düşmanı Yellowstone'a geri döner. Kayce ve Monica sıkıntılı bir durumla ilgili Rainwater'a yardım eder. Maliyeciler Dutton ailesinin bütünlüğünü hedef alır.

Ep.7 Dövüş

Air Date: 2020-08-02

Jamie geçmişiyle ilgili huzursuz eden bir haber alır. Kayce bir sığır hırsızının peşine düşer. Beth kurumsal işgalcilerden kurtulmak için bir avukatla güçlerini birleştirir. John Dutton ve eski düşmanı Wade karşı karşıya gelir.

Ep.8 Ben Bugün Birini Öldürdüm

Air Date: 2020-08-09

Beth maliyeci düşmanlarına karşı hisseleri açığa satıp değerini düşürerek karşılık verir. Monica kayıp vakaları giderek artınca yetkililere yardımcı olur. Wade, John Dutton'a bir mesaj gönderir.

Ep.9 Şeytandan Beter

Air Date: 2020-08-16

Unutulan bir serseri Yellowstone'a geri döner. Son olaylardan sonra huzuru kaçan çiftlik sakinleri intikam ister. Maliyeciler bir sonraki hamlenin hesabını yapmaktadır.

Ep.10 Dünya Mordur

Air Date: 2020-08-23

Dutton'lar kurumsal düşmanlarıyla karşı karşıya gelirler. Sadakatleri sınanır. Rainwater huzursuz eden bir tavsiye alır.