6. Sezon

6. Sezon (2019)

Mahalleliler kendilerine ihanet edip saklanan Gökhan'ı her yerde aramaktadır. Kuzeninin ihaneti ile sarsılan Cihat saklandığı yerde polis tarafından yakalanmış ve Savaş'ın yanına hapishaneye gönderilmiştir. Hapishanede kendisine yapılan saldırıdan kurtulan Savaş ise Gökhan'ın ihaneti ile intikam için yanıp tutuşmaktadır. Savaş ve Cihat'ın artık tek hedefleri hapishaneden kaçıp Gökhan'dan intikam almaktır.






Episodes List

Ep.1 38. Bölüm

Air Date: 2019-05-08

Cihat ve Sero polis tarafından yakalanıp hapishaneye yollanmıştır. Savaş ise hastanede yaşam mücadelesi vermektedir. Gökhan’ın saldırısına uğrayan ekip ağır kayıplar verip toparlanmak için mahalleye dönmüştür. Mahalle artık Burak ve Cengo’ya emanettir.

Ep.2 39. Bölüm

Air Date: 2019-05-15

Hastaneden çıkan Savaş Cihat’ın olduğu hapishaneye yollanır. Cihat ile Savaş önce içerdeki sonra dışardaki savaşı bitirmek için plan yapar. Hamile eşi Ozi tarafından öldürülen Nesih intikam ile yanmaktadır. Gökhan mahalleye saldırmaya devam edecektir.

Ep.3 40. Bölüm

Air Date: 2019-05-22

Dışarıda zor zamanlar geçiren ekip Nesih’in ölümü ile sarsılır. Gökhan’ın baskısı ve Nesih’in ölümü mahalleliyi Burak ve Cengo’ya karşı cephe aldırır. Cihat ve Savaş tekrardan işleri yoluna koymak için planlarını uygulamaya başlar.

Ep.4 41. Bölüm

Air Date: 2019-05-29

Planları başarılı olan Savaş ve Cihat ekibiyle birlikte hapishaneden kaçar. Mahalleye dönen Savaş, Gökhan’ın saklandığı mekana baskın düzenleyecektir.

Ep.5 42. Bölüm

Air Date: 2019-06-05

Gökhan baskından kurtulmuştur. Savaş ve Cihat, Gökhan'ın işbirlikçilerine karşı hamle yaparak onu daha da köşeye sıkıştıracaktır. Can dostunun ölümüyle Berto intikamını almak için harekete geçer.

Ep.6 43. Bölüm

Air Date: 2019-06-12

Savaş yaşadığı sürece Adana’da kendisine rahat olmayacağını anlayan Gökhan adamlarını toplayıp Savaş’a saldırmaya karar verir. Diğer yandan Savaş Gökhan’ı her yerde aramayı sürdürmektedir. Berto, can yoldaşı Anfor’un intikamını almak için tek başına hareket etmeye başlar.