Sezon 1

Sezon 1 (2020)

Gerçek olaylardan ilham alan NAZI AVCILARI, 1977’de New York’ta, kaçan yüzlerce Nazi'nin Amerika’da yaşadığını keşfeden bir Nazi Avcıları grubunu takip eder. Ve her kanunsuz birliğin yapacağı şeyi yaparlar: İntikam ve adalet için kanlı bir maceraya atılırlar. Ancak çok geçmeden geniş kapsamlı bir komployu keşfederler ve Nazilerin yeni soykırım planlarını engellemek için zamana karşı yarışırlar.






Episodes List

Ep.1 Balinanın Midesinde

Air Date: 2020-02-20

Başlangıçta, bir musibet Heidelbaum ailesinin üzerine çöker. Ailenin en küçüğü Jonah, dev balinanın karnına düşmüştür ama yol gösterici Meyer Offerman tarafından o karanlıktan çekilip alınır. Manhattan'ın kadim topraklarında bir yerde, imanı sınanan, kanun neferi Millie Morris, yaşlı bir kadının ölümü üzerine güneye doğru yol alır.

Ep.2 Yaslının Kadişi

Air Date: 2020-02-20

İkinci günde Tanrı, Avcıları yarattı ve Meyer'ın ısrarları üzerine Jonah kavime getirildi. Avcılar "Hayır! Av, çocuklara göre değil!" diye haykırdılar. Ama Jonah içindeki cevheri gösterdi ve yeni bir düşmanın karanlık şarkılarını açığa çıkardı. Yaşlı kadının ölümününden sonra, Millie'nin nuru meşum hakikatlerin üzerinde parlarken, onları karanlıkta bırakmak için bir Büyük Şer devreye sokuldu.

Ep.3 Büyükanne Zihninde Dans Ederken

Air Date: 2020-02-20

Millie adaleti ararken, şeytanın uşakları da Millie'nin peşine düşer. Meyer, inancı Av'ın zorlukları yüzünden zayıflayan Jonah'tan yardım ister. Jonah, yolunu bulmak için yoldaşlarının yanan çalısına ve büyükannesinin hayaline sarılır. Avcılar, habis bir bildirinin esrarlı kelimelerini çözmeye uğraşırlar.

Ep.4 İmanlı Hırsızlar

Air Date: 2020-02-20

Para sevdası, bütün kötülüklerin anasıdır. İşaretlerin izini süren Avcılar, bir tacirin sığınağına gelir. Burada geçmişin gün yüzü görmemiş kalıntıları, bugünün kötülüklerini yansıtmaktadır. Millie'nin pusulası onu Offerman Hanesi'ne ulaştırır. Burada Jonah'la karşılaşacak ve ona doğru seslenecektir: "Doğru yolda yürüyesin!"

Ep.5 Gece Tüm Kuşlar Karadır

Air Date: 2020-02-20

Meyer, Jonah'a bir mesel anlatır ve Jonah moral bulur. Sivri dilli yılan Avcılar'ın bölünmesi için zehrini salar. Şer, Avcılar'ın kötülüğü yok etmek için geldiği Alabama'da kök salmıştır. Millie'ye ulaşan bir haberle şerrin havadisleri her yana dağılır.

Ep.6 (Ruh 1:16)

Air Date: 2020-02-20

Kulak verin! Nifak çağında, Avcılar'ı birleştiren bir düğün ezgisi çalıyor. "Av, sadece ölümden ibaret değildir," diye seslendi Meyer, Jonah'a, "Hayat da vardır içinde!" Ancak neşeleri zamansız bir saldırı ve aralarındaki bir hainin şüpheleri nedeniyle azaldı. Şerrin kökenini arayan Millie, bir fedakârlık yapar.

Ep.7 Şalom, Orospu Çocuğu

Air Date: 2020-02-20

İşte! Kötü kehanetin geleceğini söylediği gün geldi. Gün solup karanlık çökmeye başlarken geçmişin habis ruhlarının azabı Avcılar'ı bekler. Millie, hüküm gününe giden yolu kısaltmak için adaletin yöntemlerini terk eder.

Ep.8 Yahudi Sorunu

Air Date: 2020-02-20

Ve her yer karanlığa gömüldü. Avcılar, ölümün gölgesi altında yuvarlanırken, doğru yolu bulmak için yıldızlara yöneldiler. Ancak karanlık, Jonah'ın kalbine girdi, onu günaha davet etti. Yol gösterici Meyer, Millie'yi gruplarına katılmaya çağırdı.

Ep.9 77'deki Büyük Nazi Barbeküsü

Air Date: 2020-02-20

Her yere büyük bir musibet yayılır ve halkı yok etme alametleri ortaya çıkar. Avcılar, bunu engellemek için büyük bir savaşa tutuşur. Hakkaniyetin eşiğindeki Millie, berbat bir ihanete uğrar ve Jonah'ı intikam ve sapkınlıktan kurtarmaya çalışır.

Ep.10 Eilu v' Eilu

Air Date: 2020-02-20

Beni seni terk etmeye, senden yüz çevirmeye zorlama. Nereye gidersen git, peşindeyim, nerede kalırsan orada kalırım. Halkın benim de halkımdır, Tanrın benim de Tanrımdır.