Sezon 1

Sezon 1 (2018)

Yeni nesil restoran işletmecileri, müşterileri ve sezgileri güçlü Birleşik Krallıklı yatırımcılardan oluşan jüriyi etkilemek için seyyar lokanta açma fırsatı yakalıyor.






Episodes List

Ep.1 Epoch ve ShrimpWreck

Air Date: 2018-05-17

Sıkı dostlar, tutkularını yerel kaynaklardan temin edilen yemeğe ve şaraba yansıtıyor. Kendini yetiştirmiş bir şef, karides burgerlerde büyük bir potansiyel görüyor.

Ep.2 Finca ve Wholesome Junkies

Air Date: 2018-05-24

Bir grup arkadaş Britanya'nın Küba yemek devrimine hazır olduğunu düşünüyor. Vegan bir gurme, sağlıklı bir dokunuşla "abur cubur" yiyecekler sunuyor.

Ep.3 Hollings ve The Cheese Wheel

Air Date: 2018-05-31

Hırslı şef ve barmen, banliyölere müthiş yiyecek ve içecekler getirmek istiyor. Bir makarnacının alametifarikası olan yemek, her peynir tutkununun rüyası niteliğinde.

Ep.4 Greedy Khao ve Trap Kitchen

Air Date: 2018-06-07

Evli bir çift, her şeylerini veganlara uygun Tayland yemeklerine yatırıyor. Bir aşçı, annesinin Londra'daki dairesinde başarılı bir paket deniz mahsulleri işi yürütüyor.

Ep.5 Dynasty ve Bubble&

Air Date: 2018-06-14

Tutkulu bir şef, Kore yemeklerini meze konseptinde sunuyor. Evli bir çiftin kurduğu ekip, bir Britanya klasiğine modern bir dokunuş getiriyor.

Ep.6 Black Bear Burger ve Naked Dough

Air Date: 2018-06-21

Burgerleri o kadar leziz ki bu evli çift hiçbir ıvır zıvıra ihtiyaç duymuyor. Sıkı dostlar Amerika'nın moda tatlısı olan yenilebilir kurabiye hamurunu servis ediyor.