Sezon 1

Sezon 1 (2017)


Episodes: 13

Star Cast:





Episodes List

Ep.1 1. Bölüm

Air Date: 2017-10-14

Ve Efsane Geri Döndü! Türk televizyonlarının gelmiş geçmiş en efsane gazetecisi ve gizem avcısı Sadettin Teksoy, ekranlara geri dönüyor. “Sadettin Teksoy Zaman Tüneli" yine çok konuşulacak yine çok tartışılacak. Meslek hayatında yaptığı her haberle gündem oluşturup yıllar boyunca konuşulan Sadettin Teksoy, yeni programında izleyiciyi bir zaman tüneline sokarak toplumsal hafızayı tazeleyecek. Sadettin Teksoy’un kült haberleri arasina giren kutuplarda namazdan Keloğlan Mağarası’na, reenkarnasyondan ufolara kadar birbirinden gizemli ve ilginç dosyalar yine gündemi belirleyecek. Ayrıca her bölümde tarih, astroloji, gizem, dinbilim ve sanat dünyasının önde gelen isimlerini ağırlayacak olan Sadettin Teksoy’un ilk konuğu televizyonların güleç yüzlü sunucusu ve tarih doktoru Mesut Yar olacak.

Ep.2 2. Bölüm

Air Date: 2017-10-21

Ve Efsane Geri Döndü! Türk televizyonlarının gelmiş geçmiş en efsane gazetecisi ve gizem avcısı Sadettin Teksoy, ekranlara geri döndü. "Sadettin Teksoy Zaman Tüneli" ikinci bölümüyle yine çok konuşulacak yine çok tartışılacak. Meslek hayatında yaptığı her haberle gündem oluşturup yıllar boyunca konuşulan Sadettin Teksoy, programında izleyiciyi bir zaman tüneline sokarak toplumsal hafızayı tazeleyecek. Sadettin Teksoy’un kült haberleri arasına giren Mısır’da bulunan antik helikopter çizimlerinden, yerli örümcek adama, reenkarnasyondan, kadim kültürlerin gizemli yazıtlarına kadar birbirinden gizemli ve ilginç dosyalar yine gündemi belirleyecek ve silinmez damgasını vuracak. Ayrıca her bölümde tarih, astroloji, gizem, din bilim ve sanat dünyasının önde gelen isimlerini ağırlayacak olan Sadettin Teksoy’un bu haftaki konuğu astroloji doktoru ve kadim dinler ve kültürler uzmanı Dr. Şenay Yangel olacak.

Ep.3 3. Bölüm

Air Date: 2017-10-28

Sadettin Teksoy bu hafta efsanelerle gerçeklerin birbirine karıştığı Romanya topraklarında acımasız Prens Vlad Tepeş, nam-ı diğer Kazıklı Voyvoda’nın hikayesinin peşinden gidiyor. Bir türbe uluslararası seyahate çıkabilir mi? Sadettin Teksoy iki ülke arasında gidip gelen türbenin sırrını yerinde çözüyor! Aşkı uğruna önce dağlara çıktı sonra ormanların kralı oldu... Bursalı Tarzan, hiç duyulmamış trajik hikayesini sadece Sadettin Teksoy’a anlatıyor. Bir halk kahramanı mı yoksa bir eşkiya mı? Ölümünden yıllar sonra başka bir bedende tekrar dünyaya geldiği iddia edilen Cemil Hayık’ın efsanevi hikayesini yeni bedeninin sahibi olduğunu iddia eden Cemil Fahreci anlatıyor... Ünlü gezgin ve gizem avcısı, Vatikan’ın yüzyıllardır gizlediği gizli ayinin kayıtlarına ulaştı. Kayıtlardaki tüyler ürpertici ses kime aitti Sadettin Teksoy açılıyor. Ayrıca her bölümde tarih, astroloji, gizem, dinbilim ve sanat dünyasının önde gelen isimlerini ağırlayacak olan Sadettin Teksoy’un bu haftaki konuğu ünlü yazar ve Neruformat sisteminin kurucusu Barış Muslu olacak.

Ep.4 4. Bölüm

Air Date: 2017-11-04

Sadettin Teksoy, hak dinler için en kutsal şehir olan Kudüs’te Hz. İsa’nın doğduğu, yaşadığı ve öldüğü evin izini sürdü. Dünyanın en çekici kadın ve erkeği ülkemizden çıktı. Yürüyen mıknatısı aratmayan bu ilginç insanlar yeteneklerini sadece Sadettin Teksoy’a gösterdi. Urfalı GAP ağası bir oturuşta kaç porsiyon kebabı iç etti? Gelmiş geçmiş en kanlı diktatör Adolf Hitler’in balmumu heykelinde tüyler ürperten ayrıntı ne? Bir çiftçinin şans eseri bulduğu 12 bin yıllık tapınaklar insanlık tarihini değiştirebilecek mi? Sadettin Teksoy’un bu haftaki konuğu ünlü yazar ve gizem kuramcısı Kaan Demirdöven olacak.

Ep.5 5. Bölüm

Air Date: 2017-11-11

Önce ülkeden parça parça kaçırılan sonra da büyük bir hukuk mücadelesiyle yurda geri getirilen ünlü Karun Hazinesi’nin üzerindeki korkunç lanet dalgasını araştırdı. Afrika’nın ünlü Zulu Kabilesi Sadettin Teksoy’u kendi topraklarında ağırladı. Birbirinden renkli görüntülerle Zulu Kabilesinde yaşam. Yumurtlayan bir horoz, yumurtadan çıkan kocaman bir gizem... Sadettin Teksoy horoz yumurtasındaki gizemi keşfetti. 1 metre 70 cmlik bıyıklarıyla Dünya Bıyık Şampiyonu Pehlivan Memili Rüştüoğlu’ndan akıllara kazınacak bir şov. Bulgar kör Baba Vanga’nın dünya hakkındaki son kehanetleri... Sadettin Teksoy ünlü kahinin kehanetlerinin peşine düştü. Ayrıca her bölümde tarih, astroloji, gizem, dinbilim ve sanat dünyasının önde gelen isimlerini ağırlayan Sadettin Teksoy’un bu haftaki konuğu Uranyen Astrolog Sevinç Eriçdem olacak.

Ep.6 6. Bölüm

Air Date: 2017-11-18

Sadettin Teksoy, gizemli antik Mısır topraklarında... Ünlü gizem avcısı bu kez Firavun Tutankamon’un lanetli mezarının sırlarını çözdü. Adana’da bir kaynaktan çıkan ve botoks etkisi yapan suyun sırrını Sadettin Teksoy ortaya çıkardı. Sadettin Teksoy, dünyayı adeta kara bir bulut gibi saran İlluminati Tarikatı’nın ağına düşürdüğü ünlü isimleri tek tek buldu. Sadettin Teksoy’un bu haftaki konuğu araştırmacı yazar Kürşad Berkkan olacak.

Ep.7 7. Bölüm

Air Date: 2017-11-25

Sadettin Teksoy bu kez Avustralya’nın inanılmaz coğrafyasında... Ünlü İslam düşünürü ve felsefeci Şems Tebrizi’nin Konya’daki türbesinde şaşkınlık yaratan huzurun sırrına doğru bir yolculuk... Kömür gibi yanan esrarengiz taşların gizlediği büyük sır ne? Yüzünü yıkayanların gençleştiği iddia edilen, botoks etkisi yaratan su ağızları açıkta bırakacak. 3000 yıllık düdüklü tencerede ne pişiyor, antik zamanın Anadolu sofralarını hangi yemekler süslüyordu? Sadettin Teksoy’un bu haftaki konuğu Şef Mehmet Yalçınkaya olacak.

Ep.8 8. Bölüm

Air Date: 2017-12-02

Antik Mısır’da yüzünü yukarıya çeviren Mısırlılar hangi şaşkınlık yaratan gerçekle karşılaştı? Ünlü gizem avcısı Sadettin Teksoy gitti ve yerinde inceledi. Efsane televizyoncu Sadettin Teksoy, Hz. Eyüb peygamberin türbesine girdi ve hemen yakınındaki sabır taşını görüntüledi. En ateşli tıraş modasının mucidini ünlü gezgin Sadettin Teksoy ekranlara taşıdı. Gaziantepli Mahey, maharetli ateşiyle Sadettin Teksoy’u nasıl tıraş etti? Ünlü gizem avcısı Sadettin Teksoy, Rusya’nın en karanlık siması Rasputin’in sırlarla dolu yaşamına el attı. Rasputin, çar ailesinin içine neden ve nasıl sızdı, öldürülmeseydi neler yapmayı amaçlıyordu? Ayrıca her bölümde tarih, astroloji, gizem, dinbilim ve sanat dünyasının önde gelen isimlerini ağırlayan Sadettin Teksoy’un bu haftaki konuğu gizem araştırmacısı ve romancı Dr. Suat Acar olacak.

Ep.9 9. Bölüm

Air Date: 2017-12-09

Ünlü gizem avcısı Sadettin Teksoy, dünyanın pek çok noktasında gözlenen fakat ikna edici bir açıklaması yapılamayan ateş toplarının gizemini araştırdı. Bilim insanları alternatif enerji kaynakları bulmak için çaba sarf ederken, ünlü gezgin Sadettin Teksoy, enerji yaydığı iddia edilen bir taşın sırrını çözmek için yollara düştü. Türk mitolojisinde renklerin yarattığı derin etkileri ve belki de Türk tarihinin şekillenmesinde büyük rol oynayan bu renklerin anlamlarını, çağrışımlarını ve günümüzdeki önemlerini araştıran ünlü gizem avcısı Sadettin Teksoy, ortaya kapsamlı bir araştırma dosyası çıkardı. Ayrıca her bölümde tarih, astroloji, gizem, dinbilim ve sanat dünyasının önde gelen isimlerini ağırlayan Sadettin Teksoy’un bu haftaki konuğu Renk ve Enerji Uzmanı Aydan Öztürkatalay olacak.

Ep.10 10. Bölüm

Air Date: 2017-12-16

Ünlü gezgin ve maceracı Sadettin Teksoy kutsal topraklara yolculuk yaptı. Tarihte büyük savaşlara neden olan islamiyetin ilk kıblesi Kudüs ve Mescid-I Aksa'ya doğru kutsal bir yolculuk... Ünlü gizem avcısı Sadettin Teksoy, Burgazada'da duyulan gizemli seslerin sırrını araştırdı. Kıyametin kopacağı tarih Hz. Davud’un kılıcında mı gizli? Ünlü gizem avcısı Sadettin Teksoy, Hz. Davud'un kılıcındaki büyük gizemi araştırdı. Ayrıca her bölümde tarih, astroloji, gizem, dinbilim ve sanat dünyasının önde gelen isimlerini ağırlayacak olan Sadettin Teksoy'un bu haftaki konuğu araştırmacı Engin Sarıkurt olacak.

Ep.11 11. Bölüm

Air Date: 2017-12-23

Ünlü gizem avcısı Sadettin Teksoy, kadim İnka medeniyetinin diyarı Peru’ya gitti, bilinmezlerle dolu antik kent Machi Pichu'nun gizemlerini araştırdı. Yapay zeka teknolojisi her geçen gün büyürken, ünlü gizem avcısı bu teknolojinin olası sonuçlarını araştırdı, "Yapay zeka dünyanın sonunu mu getirecek?" sorusunun yanıtlarını aradı. Ünlü gezgin ve macera adamı Sadettin Teksoy Nevşehir'de bulunan gizemli yer altı şehrine sır dolu bir yolculuk yaptı. Sadettin Teksoy'un bu haftaki konuğu araştırmacı yazar Abdullah Çiftçi olacak.

Ep.12 12. Bölüm

Air Date: 2017-12-30

Ünlü gezgin ve macera adamı Sadettin Teksoy, bu kez de Fırıldak Mustafa lakabıyla tanınan bir vantrologun yeteneklerini sergilediği eğlenceli şovunu yerinde izledi. Döneminin en önemli mucitlerinden olan ressam Leonardo Da Vinci'nin Mona Lisa adlı tablosunda, gizemli bir yaratığı resmettiği iddiası üzerine, ünlü gizem avcısı Sadettin Teksoy, tablodaki bu gizemli varlığın izlerini araştırdı. Ayrıca her bölümde tarih, astroloji, gizem, dinbilim ve sanat dünyasının önde gelen isimlerini ağırlayacak olan Sadettin Teksoy'un bu haftaki konuğu ünlü ressam ve yazar Karolin Fişekçi olacak.

Ep.13 13. Bölüm

Air Date: 2018-01-06

Sadettin Teksoy bu hafta efsanelerle gerçeklerin birbirine karıştığı Romanya topraklarında acımasız Prens Vlad Tepeş, nam-ı diğer Kazıklı Voyvoda'nın hikayesinin peşinden gidiyor. Aşkı uğruna önce dağlara çıktı sonra ormanların kralı oldu... Bursalı Tarzan, hiç duyulmamış trajik hikayesini sadece Sadettin Teksoy'a anlatıyor. Ayrıca her bölümde tarih, astroloji, gizem, dinbilim ve sanat dünyasının önde gelen isimlerini ağırlayacak olan Sadettin Teksoy'un bu haftaki konuğu televizyonların güleç yüzlü sunucusu ve tarih doktoru Mesut Yar olacak.