Sezon 2

Sezon 2 (2020)

Dört en iyi arkadaş tekrar bir araya gelip dünyaya, kadınların aslında istediklerine biraz dikkat etmelerini söyleyecek. Kızlar hep kankalarının yanında kız olacaklar. Sorunlar her daim basit ama karmaşık ve kendi aralarında komik olacak. Yeni hatalar yapacaklar ama birbirlerini daha da yoğun sevecek ve toplumun beklentilerini değil, kendilerini seçecekler.






Episodes List

Ep.1 1. Bölüm

Air Date: 2020-04-17

Ep.2 “AŞK” üç harfli bir kelime. Bok Haz Acı Hoş

Air Date: 2020-04-17

Damini, ilham bulmaya çalışırken Jeh’le olan ilişkisiyle uğraşmaktadır. Anjana, Arjun ilişki konusunda ciddileşince soğumaya başlar. Bir yandan kadın düşmanı amiriyle uğraşmaktadır. Umang, Samara'nın kamu önündeki sinir krizine denk gelir ve onunla buluşma isteği duyar. Siddhi değerini kanıtlamaya çalışmaktadır ve bir komedyenle ilginç bir atışmaya girer. Anjana ve Umang defteri kapatabilecek mi?

Ep.3 Bahar Temizliği

Air Date: 2020-04-17

Bu bölüm temizlik ve eski yaraları sarma üzerine. Umang, Samara'yı parça parça birleştirerek ona duygusal destek için elinden geleni yapmaktadır. Anjana'nın amirinin kadın düşmanlığı küstahlık seviyesine çıkar ve Anjana istifa eder. Viju nihayetinde anlaşmazlıkları için Siddhi'yle konuşur ve Sneha, Siddhi'yi savunur. Damini zihnindeki örümcek ağlarını temizler ve nihayet yazma enerjisini bulur.

Ep.4 Çok Kararlı!

Air Date: 2020-04-17

Kararlılık ve azim dolu bir bölüm. Damini nihayet kitabını bitirir ve farklı yayınevleriyle iletişime geçer. Siddhi, Amit ile ilk stand-up gösterisini yapar. Anjana, zekâda kendisine denk bir avukatla tanışır ve aralarında heyecan verici bir çekim oluşur. Umang nihayet Samara'yı kendi ayakları üzerinde durmaya ikna eder, bu da Samara'yı bastırdığı bir duyguyu kabul etmeye iter.

Ep.5 Havada Aşk Var.

Air Date: 2020-04-17

Kızlar aşktan kaçmaya çalışırken kendilerini kompleks ilişki döngülerinde bulurlar. Varun, Anjana'da teselli bulmaktadır, Anjana sebebini bilmemektedir. Siddhi, Amit'in dünyasına çekilir. Çılgına dönmüş Damini, sorularının cevaplarını istemsizce Jeh'de aramaya başlar ve Jeh harika bir plan yapar. Acaba, Samara nihayet cinsel yönelimini açıklayıp aşkını sahiplenecek mi yoksa hâlâ saklanacak mı?

Ep.6 Dönüm Noktası.

Air Date: 2020-04-17

İkilemler ve kararlarla dolu bir bölüm. #Umara sosyal medyada trend olur. Ancak Umang'ın popülerliği Samara'yı güvensiz mi yapmaktadır? Jeh ve Damini hoş bir uyum yakalar ve daha sık görüşmeye başlar. Ama beklenmedik bir şok Damini'yi beklemektedir. Siddhi bir örüntü keşfetmeye başlar. Anjana'ya Shashank'ın firmasına katılma teklifi gelir. Durduğu kaygan zemine rağmen teklifi kabul edecek mi?

Ep.7 Işığa Yürü.

Air Date: 2020-04-17

Dram asla bitmez, sadece kıvrılıp bükümlenir. Anjana, Shashank'e çekilmesini saklayamaz ve ilişkilerinin heyecanının keyfini çıkarır. Umang ve Samara artık bir takım olur. Siddhi babasını gösterisine davet eder. Peki bu, aralarındaki sorunları çözmeye yardımcı olacak mıdır? Damini bu sefer hayatını kontrol edebilecek mi yoksa akışına bırakması mı gerekecek? Bu bölüm tatlı bir sürprizle sonlanıyor.

Ep.8 Tanış Ve Ayrıl.

Air Date: 2020-04-17

Her şey yolunda gidiyorsa dikkat etmek gerek. Samara planlama ve hazırlığı devralınca Umang kaygılanır. Shashank ve Anjana, işte başarılı bir takım olur. Acaba aralarındaki uyum profesyonel hayattan özel hayata da geçecek mi? Amit bağlılık ister ama Siddhi herhangi birinin kız arkadaşı olmayı henüz istiyor mu? Bir düşünce Damin'yi Jeh'e yönlendirir. Ona gerçeği söyleyecek mi?

Ep.9 Üç Taş Oyunu

Air Date: 2020-04-17

Düğün başladı! Ama kalpte birtakım komplikasyonlar olmadan değil. Damini'nin panik atağı dolayısıyla Warsi kendini düğüne davet ettirir. Umang, düğünün bir medya sirki olmasından ötürü patlamak üzeredir. Siddhi'nin Udaipur'da sürpriz bir ziyaretçisi olur. Anjana'nın yüzleşmesi gereken gerçekler vardır. Oyunlar, dans, foto çekimleri, ayrılıklar ve bolca kaos var.

Ep.10 Doğru Kişi

Air Date: 2020-04-17

Sezon finali bol inişli çıkışlı, duygusal bir yolculuk. Kızlar kendilerini kırık kalpler ve parçalanan ruhların molozları arasında bulur. Anjana, Sushima'nın asıl darbesiyle yüzleşir. Siddhi evden taşınmaya karar verir ama sonucunda kötü bir sürprizle karşılaşır. Damini'nin hamileliğinde sorun çıkar. Samara ve Umang nikâh masasına oturur ama bu evlilik gerçek olamayacak kadar güzel olabilir mi?