Sezon 3

Sezon 3 (2022)

Üzücü bir veda, biraz gülüşme, biraz gözyaşı ve hüzünlü bir gönül. Bu sezon kızlarımız böyle. Omuzlarında ağır yükler var. İçlerinden kimisine ağır geliyor ve neredeyse yüklerini düşürüyorlar. Bu sezon dördünün de aradığı şey, dertlerinin nihayete ernesi. Ancak bazen en acı veren şeyler, kapanış sahnelerinde olur.






Episodes List

Ep.1 Sevgi, kayıplar ve arada kalan her şey.

Air Date: 2022-10-21

Siddhi, Viju'ya olabilecek en güzel şekilde veda ediyor. Altı ay geçiyor ve söyleyecek sözü kalmıyor. Damini ciddi bir gazeteci olmaya çalıyor ve Jeh ile aile saadeti buluyor. Anjana, kendisini Arya'nın "mutlu aile tablosu"nun ortasında buluyor ve Umang yeniden ailesini memnun etme ihtiyacı hissediyor. Ludhiana'ya yapılan plansız bir gezi, kalbinde babasına bir yer bulmasına yardımcı olacak mı?

Ep.2 Gulal.

Air Date: 2022-10-21

Umang kendi fitness stüdyosunu açmak istiyor. Anjana, Arya'nın ergenlik öncesi öfke nöbetlerini kavrayamıyor. Damini vahşi davranıyor hem de sadece Jeh'e karşı değil. Siddhi, Sneha'ya kalkan olmaya çalışırken gözünü kan bürüyor. Bir holi partisinde sırlar dört bir yana dökülüyor, sarhoş itiraflar geliyor ve bir girişimci doğuyor. Ertesi sabah bhaangın etkisi geçtiğinde fırtına dinecek mi?

Ep.3 Biz iyiyiz.

Air Date: 2022-10-21

Her çıkışın bir inişi olmaz. Kızlarımız, hayatın onlara fırlattığı limonlardan limonata yapmayı öğrendi. Anjana, Varun'un kendi evinde oluşuyla sakince başa çıkıyor. Siddhi, şehrin yeni patronu. Damini, önüne zorluk çıkarılmış ve rahatsız edilmiş hissediyor. Umang'ın arkadaşına dürüst olabilmesi için yardıma ihtiyacı oluyor. Hayalindeki fitness stüdyosu için mükemmel yeri bulabilecekler mi?

Ep.4 Kıvılcımlar.

Air Date: 2022-10-21

UMAMI fitness stüdyosu gümbür gümbür açılıyor ve Umang'ın nihayet şehirde kendine ait bir yeri oluyor. Anjana, istemeyerek Varun ve Kavya arasında hakemlik yapıyor. Damini, kendi evinde Jeh'e yer açmasına rağmen ona ihtiyacı olan alanı vermiyor. Siddhi, kendini artık ona düşman kesilen eski bir aşkının karşısında buluyor. Ağzını açıp kederini dökecek mi yoksa içinde biriktirmeye devam mı edecek?

Ep.5 İnanç atlayışı.

Air Date: 2022-10-21

Samara hayranları, Umang'ın hayatını cehenneme çeviriyor ama stüdyoya yeni gelen çalışanlardan biriyle dost oluyor. Siddhi'nin ilk gösterisi, yoğun alkışlar yerine tek tük gülüşlerle karşılanıyor. Arya, ailesinin aynı çatı altında yaşamasından çok memnun oluyor. Damini zevkle kampanya müdürü oluyor. Jeh, Damini'nin önceliklerini anlayacak mı? Siddhi, Sneya'nın arkadaş yapmasına izin verecek mi?

Ep.6 Aşk Ortadan Kaybolduğunda

Air Date: 2022-10-21

Umang ve Meher bir tutku girdabında kayboluyorlar ama acaba Umang yine kurtarıcı rolünü mü üstleniyor? Anjana, kendisinin olmayan bir aileyle "mutlu aile tablosu" çizemeyeceğini sert şekilde hatırlıyor. Damini, Jeh'i kaybettiğini hissediyor, boşluğa düşüyor ve ona daha sıkı sarılıyor. İlişkinin iplerinin kopmaya başladığını fark edecek mi? Umang kendi kalbini mi kıracak, başkasının kalbini mi ?

Ep.7 Ayna Ayna, söyle bana.

Air Date: 2022-10-21

Kara bulutlar toplanıyor, şimşekler de cabası. Jeh taşınıyor ama yoksa Damini artık onu istemiyor mu? Varun, Kavya'ya dönmek istese de Anjana, evini ve yüreğini terk etmesine hazır olmayabilir. Siddhi büyümeye karşı isyandaydı ama ya büyümek zorundaysa? Umang başladığı yere dönmüş hissediyor, belki hayatta yeni bir yola ihtiyacı vardır? Bu büyük doğum günü partisi, onları fırtınadan kurtaracak mı?

Ep.8 Doğum Günü Karşılaşmaları.

Air Date: 2022-10-21

Hem gökyüzü hem de ortamın havası farklı. Taçlı hazine avları, göl başında piknik, birtakım sert yorumlar, dökülen bazı sırlar… Siddhi'nin 25. yaş günü böyle geçiyor. Yaş gününde pasta olsa da ağızda hoş bir tat bırakmıyor. Yaralı yürekler birbirini iyileştirecek mi yoksa kabuk mu bağlayacak?

Ep.9 İnsanların oynadığı oyunlar.

Air Date: 2022-10-03

Tatil bitmeye yakın ve henüz barış sağlanamamıştır. Siddhi, Sneha'dan özür diliyor ve Mihir'in kollarında ağlıyor. Umang'ın türbülansa girmiş duygularıyla başa çıkması gerekiyor. Anjana nihayet sahip olabileceği aileye çekiliyor. Damini ve Dhananjay iyi bir ekip oluşturuyor. Shashank sonunda kin tutmayı bırakacak mı? Jeh, Damini'nin kalbinden geçenleri anlamak için kendi kalbini mi kıracak?

Ep.10 Vedaların İyi Yanı.

Air Date: 2022-10-21

Kırılan şeylere veda edilmeli. Damini, Jeh'in evinden ve hayatından çıkışını izliyor. Siddhi ve Sneha birlikte yas tutuyor. Umang gözyaşlarına boğuluyor ve ayrılıyor. Anjana, mutlu bir aile için Varun'a gerek olmadığını anlıyor. Umang'ın defterleri kapatışı, Siddhi'nin havalimanı anı, Damini'nin kozası ve Anjana'nın bazı şeyleri bırakması. Güvenli yerleri yıkılacak mı? Yeni Yıl umut getirecek mi?