Sezon 1

Sezon 1 (2020)

Emmy ödüllü Greg Daniels'tan (The Office, Parks & Rec) şamatalı yeni bir bilim kurgu komedisi. İnsanlar gelecekte bilinçlerini lüks bir dijital ahirete yükleyebilmektedir. Âlemci Nathan bir sanal tatil yerine yüklendiğinde aklı başında Nora'yla tanışır. Nora başta Nathan'ın sadece müşteri hizmetleri “meleği” olsa da dostluğu, sevgiyi ve amacını bulmasına yardım ederek bundan çok daha fazlası olur.






Episodes List

Ep.1 Yükleme'ye Hoş Geldiniz

Air Date: 2020-04-30

Bir otonom araba kazasının ardından Nathan, sevgilisinin ailesinin dijital ahireti Lakeview'e yüklenir ve burada müşteri hizmetleri temsilcisi Nora ile tanışır.

Ep.2 Beş yıldız

Air Date: 2020-04-30

Nora, babasının yükleme kredisi patronu tarafından onaylansın diye puanını yükseltmeye çalışmaktadır. Nathan ise bir Lakeview terapistinin yardımıyla yeni ortamına alışmaktadır.

Ep.3 Cenaze

Air Date: 2020-04-30

Bilim insanları bir bilinci, klonlanmış bir bedene tekrar indirmeyi dener. Nathan kendi cenazesine katılır. Nora ise Nathan'ın ölümünün ardındaki bir gizemi ortaya çıkarır.

Ep.4 Seks Kıyafeti

Air Date: 2020-04-30

Nora, Nathan'ı yanlış değerlendirmiş olabileceğini düşünür. Nathan ve sevgilisi Ingrid, yaşayan biriyle bir Yüklenen arasındaki aşkın zorluklarına dair röportaj verirler.

Ep.5 Gri Borsa

Air Date: 2020-04-30

Nora'nın babasının e-sigara kaynaklı akciğer rahatsızlığı ilerler. Nathan, arkadaşı Luke ve bedeni yaşıyla uyuşmayan, yüklenmiş ergen Dylan ise siber alemdeki bir hacker pazarına giderler.

Ep.6 Pijama Partisi

Air Date: 2020-04-30

Nathan, Nora'nın Nitely'de tanıştığı biriyle buluşmasına çok bozulur. Ingrid, Nathan'ın yeğenini pijama partisine çağırır. Nathan ve Nora, Nathan'ın hasarlı hafıza dosyalarının çok daha büyük bir kumpasa işaret edebileceğinden şüphelenmektedir. Luke, Aleesha ile kavga eder.

Ep.7 Babanı İşe Getir Günü

Air Date: 2020-04-30

Nathan, Nora'nın babasını bir ölüm kalım kararı turuna çıkarır ama Luddistler Lakeview'ü sabote edince işler ters gider. Bu karmaşayı fırsat bilen Nora ise hafiyeliğe soyunup Lucy'nin bilgisayarını kurcalar.

Ep.8 Başka Dijital Ahiret Alışverişi

Air Date: 2020-04-30

Açığa çıkan şaşırtıcı bir bilginin ardından Nathan, başka bir dijital ahiret bakınmaya başlar. Nora ise Nathan'ın Lakeview'den ayrılmasına engel olmaya çalışan Ingrid'e yardım etmek için Los Angeles'a gider.

Ep.9 Eve'i Güncelle

Air Date: 2020-04-30

Yüklenenler, yeni Lakeview İşletim Sistemi'ndeki güncellemeleri sabırsızlıkla beklemektedir. Nathan ile Nora, Nathan'ın kayıp anılarını geri getirmek için sabahlar.

Ep.10 Freeyond

Air Date: 2020-04-30

Nathan'ın geri getirilen anıları ve değişen duygusal bağlılıkları yüzünden Nora'nın hayatı tehlikeye girer.