Sezon 2

Sezon 2 (2022)

Greg Daniels'ın (The Office, Parks & Rec) sevilen komedi dizisi geri döndü! Gelecekte geçen bu hicivde insanlar bilinçlerini lüks dijital öteki dünyalara yükleyebilmektedir. Bu sezon müşteri hizmetleri meleği Nora, sistem dışına çıkıp teknoloji karşıtı bir gruba sığınmıştır ve Nathan'ı, kendisi için beklenmedik şekilde yüklenen eski sevgilisi Ingrid'le Lakeview'da bırakmıştır.






Episodes List

Ep.1 Tekrar Hoş Geldiniz, Bay Brown

Air Date: 2022-03-10

Ingrid'le yaşarken, Nathan, sistem dışına kaçan Nora'yı aramaya devam etmektedir.

Ep.2 Yemekli Davet

Air Date: 2022-03-10

Statü saplantısının öne çıktığı bir yemekte Nathan geçmişinden gelen hayaletlerle yüzleşir. Nora programlama yeteneklerini kullanarak eylemciliğe adım atar.

Ep.3 Robin Hood

Air Date: 2022-03-10

Lakeview'daki eşitsizliklerden bıkan Nathan ve Luke, Ingrid'in de farkında olmadan yardımıyla zenginlerden alıp yoksullara dağıtmaya karar verirler. Nora gizli bir görev üstlenir.

Ep.4 Aile Günü

Air Date: 2022-03-10

Devrim için eyleme geçme zamanı geldiğinde Nora'nın sadakati sınanacaktır. Ailesinin ziyareti Nathan'ın öteki dünyadan beklentilerini sorgulamasına sebep olur. Luke yeni bir spor icat eder.

Ep.5 Akıl Arama

Air Date: 2022-03-10

Nathan ve Nora, tehlikeli olabilecek bir teknolojik gelişmeyi durdurmak için zamana karşı yarışırlar. Aleesha, Horizen hiyerarşisinde yükselmeye devam ederken Luke, Horizen'in rüyalarından para kazandığını öğrenince uykuyu boykot etmeye başlar. Ingrid, teknolojinin yeni bir ürününün, dijital bebeklerin çekimine kapılır.

Ep.6 Gezinti

Air Date: 2022-03-10

Nora ve Aleesha, ekranlardaki görüntü olarak yanlarında gelen Nathan ve Luke'la birlikte gizemin izini New York Şehri'ne kadar sürerler. Ingrid'in beklenmedik ziyaretçileri olur.

Ep.7 İndirme

Air Date: 2022-03-10

Nora beklenmedik müttefikler bularak Hyperloop'la Los Angeles'ın yolunu tutar. Bu arada Nathan'ın özel hayatındaki sorunlar sonunda bardağı taşıracaktır.